Путин съжалява – би предотвратил разпадането на СССР

Моите предци са били крепостни селяни, а аз съм президент!
3 мар 2018 09:52, Елка Василева
179
Путин съжалява – би предотвратил разпадането на СССР
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин призна, че ако е имал възможност да промени нещо в историята на страната, би искал да предотврати разпадането на Съветския съюз.

В същото време той подчерта, че не би искал да смени днешния ден с друга историческа епоха, защото в миналото неговите предци са били крепостни селяни.

Такива отговори държавният глава даде на серия блиц въпроси по време на медия форум на общественото движение "Общоруски народен фронт" (ОНФ) "Истина и справедливост", предаде ТАСС. Част от тези кратки въпроси бяха не съвсем сериозни, дори иронични, някои бяха с хипотетичен характер, други бяха свързани с историята. Всички те предполагаха кратки отговори, отбелязва агенцията.

На въпроса кое събитие, станало в Русия, би искал да промени, Путин отговори: "Разпадането на Съветския съюз". Отговорът на президента на въпроса в кой исторически период би искал да се озове, беше: "Днес". "Разбирате ли, някога всички мои предци са били крепостни селяни, а аз съм президент", с ирония поясни държавният глава.

Съдейки по другите отговори на Путин на останалите блиц въпроси, главното в живота е резултатът, а силата на Русия е в хората, отбелязва ТАСС.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
6
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Преломният момент за руската държава беше спечелването на войната в Чечня!!!Агент Лейди Мриам Лексинтън!ЦРУ!!!
45
13
 
14
 
! Отговори
Не-крепостен преди 6 години
"Разбирате ли, някога всички мои предци са били крепостни селяни, а аз съм президент"----Горко на държава, в която начело са потомците на крепостни селяни ...В. И. поне бе от интелигентско семейство.
44
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем си е изгубил ума. Не, че го е имал кой знае колко де....
43
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФАЛШИВИЯ ПУТИН: ЩЕ ИЗБИЯ КОЛКОТО ТРЯБВА НАРОД НО ЩЕ ИМ ОКУПИРАМ ЗЕМЯТА!!!
42
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китайците са 300 пъти по-умни и хитри от руснаците
41
7
 
14
 
! Отговори
do 57 преди 6 години
До АнонименВие джендарите, правопис не учите ли в училище?Ег-ти неграмотника!
40
11
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Русия със воята политика има пряка заслуга за Брекзит, и излизането на Великобритания от съюза!Има и голяма вина за това , което се случва в САЩ преди изборите и след тях!Ако в началото на 20 век може с пълна сила да говорим за една свръх сила и Нов Световен Ред, към настоящия момент виждаме как се разместват големи геотоктонични геополитически плочи, и света преминава към двуполярен свят!!!След Украйна , света е в състояние на гореща война, и това трябва да е ясно на нашите политици!ЦРУ!!!
39
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поклон пред Освободителите!!
38
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев е прав, в соца живеехме на гърба на другите, които ни хранеха, за да им вардим границата с нато.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само психопати достигат до самия връх на властта, това е доказано от хиляди години. Не казвам, че няма полза от тях, един дори ни построи авутобаните, които и до днес ползваме, но на каква цена?!
36
8
 
18
 
! Отговори
за крепостните преди 6 години
И след ВОСР, и след 2-та СВ, ОБИКНОВЕНИЯТ руснак бе "КРЕПОСТЕН': не можеше да пътува ИЗВЪН мястото, в което живее- да не говорим за големите градове- Москва, Ленинград и др.Трябваше да подава МОЛБА, за да му се разреши.Но това се СПЕСТЯВАШЕ на всички от Източна Европа и можеше да се научи само от "много доверени" лица.Всички се страхуваха да го споделят руснаците особено: бе "секретна тайна".Знаеха го членовете на западни соцпартии, но и те с неохота говореха..( за това ли се "борят"...)
35
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега си президент на крепостни селяни. Евала.
34
18
 
22
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Личи си че предците му са били крепосни, не е учил и чел историята както трябва. Ако не се беше разпаднал СССР щеше да има гражданска война, в пъти по-страшна от тази 1917-1922. Така поне запазиха целостта на Руската федерация
33
6
 
10
 
! Отговори
Обама преди 6 години
И моите деди са или роби,ама аз бях президент на USA !!!
32
8
 
12
 
! Отговори
Василев преди 6 години
СССР щеше да просъществува дори и да имаше диктаторски режим само при едно условие!!!Когато качеството на произведените услуги и стоки беше по високо от тези на запад и бяха пробили на западния пазар, в което аз силно се съмнявам!Другото условие е ако СССР бяха завладели нови територии и колонии, говорим за пазари с война!СССР се изчерпа като система, тя беше затворена и изоставаше с едно 50 години от западните държави!За българите си беше рай, нашата икономика беше субсидирана от СССР!ЦРУ!!
31
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОЕЛ - това казвам и аз! някои неща са НЕВЪЗМОЖНИ! Можем да бъдем лицемерно добри съседи, но приятели - НИКОГА! да не говорим, че ние сме християни, а турците се маргинализираха в ислямския фундаментализъм. Тази граница ще я има още 200 г. поне. при харманли, имам предвид. Не може да си тероризирал някого с векове и после да твърдиш, че сте братя. Затуй руснаците нямат право да претендират за нищо в Украйна, Естония, Литва, Латвия, Финландия. Калининград е Кьонигсберг - столицата на тевтонците.
30
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако на тоя див капитализъм му казвате демокрация, то естествено, че руснаците няма да я приемат- да не са луди. Ние сега като сме "демократични евроатлантици" сме цъфнали и завързали. Между другото да питам евроатлантиците- абе вие знаете ли къде атлантика?
29
7
 
24
 
! Отговори
,,DOEL преди 6 години
До АнонименТУРЦИТЕ СА УБИЛИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ И СЕГА ПРИЯТЕЛИ!?
28
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин уморява от глад междъ 8 и 10 милиона украинци... После - братя сме! Да ама не! По тази логика арменците и турците са братя. Или ние и турците. Колкото до крим - той е татарски. На Путин му трябва единствено като плацдарм. Въпреки това - историческа истина е, че е руска територия. Поне 300-400 г. Подарен е на Украйна от Хрушчов. Не знам колко е редно да си искаш подаръците обратно. Иначе поне за това рашите са прави.
27
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее Русия, поклон!