Ветрове от България отнесли... семена марихуана към Турция

Според турското МВР местните в Одрин и Къркларели не садят канабиса
4 мар 2018 08:18,
67
Ветрове от България отнесли... семена марихуана към Турция
Снимка: архив Reuters

Ветровете от България носели в Турция не само студено време, но и семена канабис, които след това израствали в пограничните райони на Одрин и Къркларели. Това твърди специалист от турското министерство на вътрешните работи, цитиран от турски медии.

Йомер Улу, ръководител на отдела за събиране на разузнавателни данни и действия за борба с контрабандата, заяви, че не местните хора в района засяват канабиса, пише "Труд".

“Семената на индийския коноп идват с вятъра от България и израстват по границата, а нашите граждани, като подават сигнал, допринасят за унищожаването му. През 2016 г. унищожихме 82 милиона насаждения канабис”, каза Улу, цитиран от електронното издание Актиф хабер.

Експертът посочи наркотиците като най-голямата заплаха, насочена срещу Турция, през последните години.

По думите му тази заплаха идва от различни страни в зависимост от вида на наркотиците.

Така например, опиумът и хероинът в Турция идват от Афганистан, екстазито – от Белгия и Холандия, каптагонът – от Полша, Белгия и Холандия, метамфетамините – от Чехия, Словакия, Полша и Иран, синтетичните наркотици – от Китай и страните от ЕС, а хашишът – от Мароко и Ливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Да, а от Киро идва само гела :)
50
5
 
6
 
! Отговори
Spiro Агню преди 6 години
Да се радват , че вятъра не духa откъм казармите .......
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига негодуване! Ние им даваме истинско био, те се сърдят!
48
4
 
5
 
! Отговори
дядо Петко преди 6 години
До БулгарМного хубав коментар. Искрено ме разсмя.Но си мисля, че при тоя глигански наплив дали в Турция няма да загърбят корана и да почнат да ручат свинско с винско? Ако това стане, вече няма да можем да отказваме на Турция членство в Евросъюза.Апропо - каква е съдбата на дивите прасета, лежерно полегнали из фурните на Одрин?Да не тръгнат сега към България турски хладилни камиони с печени прасенца? Че и виното ни тук вече е на привършване...
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА,ПРОСТА"УВИТА НА КРАВАЙ ОКОЛО ПЛОСКО ТЕМЕ МЪРЛЯВА КЪРПА"от това по-политкоректно не мога да го измисля.
46
4
 
11
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
То това за канабиса е нищо,ти да видиш с дивите прасета какво става.Всички глигани от България все натам бягат,и сами се навират по фурните.Онези от татък в чудо са се видели.
45
2
 
6
 
! Отговори
Gal преди 6 години
Е тоа е веке министър на министрите на външните работи. Кога има такъв за планетата пак този ще да е! Ще обяснява на марсианците от къде им е духнал вятъра, че се тръгнали да пушат и те канабис. То у Турцията кога пушеха това лай.о ние още се оглеждахме като чалдисани и питахме:Ко? Не!Те турците не знаят що е канабис, те не пушат от стотици години наред, те само си чистят зъбите с него... Мхм
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми , да не го берат като не са го сели.А защо отсам границата няма канабис?Всичко ошушкано от мигрантите дето ни ги спускат срещу парите на Шорош и подобни ли?
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавиято е Ветровете от Балканите , само с копи-пейст не става а добри познания трябва по чужди езици
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Коджабашев1 При супер силен вятър - до 50м2 Птичи акита!3 Идва от Юг ;)4 Гълъби в депресия...Направо ми оправи деня :Д
41
6
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
До КоджабашевНе е истина колко много глупости бяха казани в един не толкова дълъг пост.Но пък иначе беше увлекателен и забавен, признавам ти го :)
40
3
 
13
 
! Отговори
.. преди 6 години
Айде сега... пак ние виновни! Хахахахахахах
39
6
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Гинка имала наглостта да поздрави народа с празника. Бойко не уважил тържествената вечеря на държавния глава. Управлението тотално изперка. Държавността вече е мит. Скандала с ЧЕЗ излезе извън страната. Западните балкани ще чакат още преди да започнат преговори за ЕС. Велизар Енчев ясно посочи кои и как притежават фотоволтаици. И т.н. само че тук си пишем за семена. Честито оскотял народа!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много интересна статия
37
3
 
24
 
! Отговори
Коджабашев преди 6 години
Конопа не се разпространява с вятъра явно и в Турция има калинки.При супер силен вятър може сухи части от ръстението да прелетят до 50 м. примерно ,но толкова .По -вероятно е с птичи акита да стане преноса .По принцип индийския коноп идва от Юг а не от С.,а и хибридите само една година дават подомство ,а дивия вариант се използвал за чай от бабите. Между другото си взех храна за гълъбите в която има конопени семена ,но семената не са наркотични и гълъбите ми са все още в зимна депресия.
36
3
 
15
 
! Отговори
нема лошо преди 6 години
Ша пада кючек...
35
5
 
4
 
! Отговори
JJivanov geolog преди 6 години
при откриване на стръкове се прави аналиz... обикновенно сигнализира з а тежки ядрени аварии в древноста. в ония региони са взривени две тежки височинни жълти бомби .В момента по магистралата з а Истамбул високо вредни радиоактивни скенери инсталирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове с а активизирали тежко аномални участъци.Съветвам АНкара да забрани движението с включени фарове денем..Има откат по АНАдолския разлом в момента..
34
4
 
5
 
! Отговори
Внимателно преди 6 години
Индииския коноп е специфичен био индикатор който докладва на околната среда за опасни проблеми вкл с проникване на замърсявания от древни тежко въоръжени цивилизации..нагли престъпници ползват полицейската мафия за преследване на всички които се опитват да го отглеждат в естествени условия..НАркомафията подържа така жестоко увреждане на милиони зарибени да пушат..КАо им продава остро токсични отровни сушени листа../отгледани с хидропоника и третирани със спец трови и други наркотици>
33
5
 
9
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Хайде пейте с мен "На Ердоган мустачките, та ра та та та чистачките"
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TC TC TC TC I VQTYRA S BG MAFIQTA