Германия предупреди: Опасност от терор на Мондиала!

"Ислямска държава" обсъждала първенството още от октомври
6 мар 2018 08:50,
15
Германия предупреди: Опасност от терор на Мондиала!
Снимка: архив Reuters

Световното първенство по футбол в Русия изглежда привлича интереса не само на феновете на спорта, но и на поддръжници на близкоизточната радикална групировка "Ислямска държава“, коментира Die Welt.

Според медиен доклад Федералната криминална служба на Германия е отправила предупреждения за опасностите от ислямистки тероризъм по време на провеждането на Мондиал 2018 в Русия.

Оценката на службата се базира на анализ на съществуващите ислямистки структури на територията на Руската федерация и на факта, че в редиците на джихадистите се бият голям брой руски бойци.

В "Ислямска държава" световното първенство в Русия се обсъжда още от октомври миналата година. Екстремистите вече отправиха заплахи и в средствата за масова информация, припомнят от редакцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
И.Д = САЩ преди 6 години
Ще има терор, ако САЩ помогне на И.Д.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за Сочи твърдяхте подобни глуп0сти, но беше чудесно и безопасно.
6
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами кой ви кара да ходите в родината на тероризма Русия? Трябваше да бойкотирате този мондиал. Вие сами се навирате в терористична Русия която напада държава след държава под предлог че ги освобождава, а след това предупреждавате.
5
4
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Альоу альоу говорит мАсква: нишие службами силнами. Терористами у Рашистан нет, только ислямистами, с бурками. Пока мьй любим ей, щот они наши братями. Поняли мръснами германцами, мьй вами били вторая световная и ето не нада забравится. СтАвай страна огромния - у нас многА вятърнами мелницами.
4
6
 
2
 
! Отговори
haha преди 6 години
4e ima li ve4e takava grupirovkanali e ra3par4et0sana
3
4
 
14
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Ако цру се направят на интересни този пат могат и ядрен заряд да получат *** им:))))
2
5
 
11
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Това е много лошо ,но се надяваме че руските спец служби заедно с немските,американските ,френските,израелските ....... служби да не допуснат тероризъм на СП в Русия.
1
6
 
34
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Германия я направиха смешна!Собствената и канцлерка!Германия и Франция - най-големите инкубатори в Европа за алахонагъзени терористи!Не е зле - преди да гледат в чуждата чиния - да видят собствената си свинcка копаня!