Пишман шофьор опита да метне КАТ с диплома менте

29-годишният бил заловен от бдителни служителки
30 мар 2018 18:25, Петя Славова
9
Пишман шофьор опита да метне КАТ с диплома менте
Снимка: архив, Булфото

Мъж от шуменското село Дойранци представил фалшива диплома за завършено основно образование пред “Пътна полиция" Шумен, за да му издадат шофьорска книжка, пише "Труд".

На мига бил изловен от бдителни служителки на гишето, които се усъмнили, че документът е менте. Кетапът на Абил Р. /29г./ бил уж от ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" в село Бяла река, община Върбица.

Имал серия, номер, 2004 година на издаване. Бърза справка обаче показала, че школото, което продължава да съществува, не е издавало такава диплома.

Оказало се, че Абил напразно си е дал парите за шофьорски курс. Бил положил успешно изпита и знаел да кара, но докато не се образова, няма да вземе книжка.

Освен това, ще бъде съден за ползване на документ с невярно съдържание. Срещу него е образувано бързо производство, съобщават от полицията.


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не само не искат диплома, но няма медицинско.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
към 6. така е по света. Не се иска диплома, но като знаеш каква корупция е в България, досещаш се.
6
1
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 8 месеца
Проблем е, че се нарушава законът.
Проблем е, че този може би не знае да чете и утре ще те блъсне теб и мен, неспазвайки знаците и табелите, а може би не познва и закона, защото не може да го прочете.
В последните години се появи едно множество шофьори, които са неграмотни с фалшиви дипломи за образование и не спазват елементарни правила за движение. Лошото е, че се увеличават и то бързо.
5
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
След като успешно е изкарал теорията и практиката какъв е проблема да му дадат книжка. Защо в "братска" Америка не изискват документ за образоване ако можеш да четеш успешно решаваш листовките и добре управляваш автомобил? Аз там изкарах шофьорската си книжка още преди да завърша образованието си. Никой не ми е искал даже документ за образование. Разбирам да не е могъл да реши листовките тогава да го скъсат или на кормуването! Пак сложихме каруцата пред коня както всичко в мутроландия.
4
5
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 8 месеца
Всичкото д'Абил иска шофьор да е бил, а к'во стана с доброто старо вишу... убразувание?

Така едно време всичко беше вишисто, и стихнахме до никъде
3
1
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 8 месеца
Абил - в затвора!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До КАТ

по скоро - антрацит!
1
2
 
16
 
! Отговори
КАТ преди 8 месеца
Цвета му кафяв ли е бил.