Съботен бис: Медийната история на Плевнелиеви а.к.а. Банови

Плеймейтки си мерят пръстените, задава ли се сватба с принц?
Обновена: 31 мар 2018 21:51 | 31 мар 2018 21:26, Александър Попов
94

Плевнелиев и Банова искат личния им живот да бъде далеч от медиите, но не им стиска. Снимка: Булфото

Започваме седмичния обзор с позаглъхналата двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова. Блондинката се похвали с годежен пръстен, а скоро предстояло и сватба - с приятели, далеч от медиите. Всъщност двамата постоянно обясняват как искат личният им живот да бъде далеч от медиите, но в момента, в който нищо не се говори за тях - хоп и в национален ефир. Това е някаква звездна шизофрения. Хем не искат, хем не им стиска да са далеч от прожекторите.

Видимо на Банова не й хареса статута говорителка на времето и Плевнелиев се оказа ракетата-носител да започне да води предаване. Но явно това не е достатъчно и Деси гостува през определено време при Гала, за да разкаже как вървят отношенията й с Плевнелиев.

Сега отново ще последва затишие, за да се стигне до сватбата, която бъдете сигурно - ще попадне в медиите. С тяхна помощ.

Но да оставим щенията на Плевнелиев-Банова да бъдат част от булевардните колонки и да преминем към една плеймейтка, която също се чуди как да привлече вниманието към себе си. Позабравената плеймейтка Моника Валериева и тя щяла да се жени. И тя не за кого да е, ами катарски принц. Естествено, няма как да е обикновен катарец, а задължително член на кралското семейство. И пак естествено - имена не се споменават, недай си Боже някой да провери съществува ли такъв принц въобще. Но пък и тя имала пръстен за 100 000 долара. Нали си спомняте как преди седмица друга плеймейтка - Светлана Василева, също се похвали с бижу с подобна цена. Очакваме наддаването да продължи, но ни прави лошо впечатление как бижутерите са доста скучни - всички годежни пръстени все около тази цена. Няма значение дали го купува Гущеров или катарски принц.

И за да не е недовършена историята да ви осведомя - принцът паднал на колене, както подобава, и поискал ръката на любимата си. Браво! Досега си мислех, че обикновено плеймейтките падат на колене... Сега чакаме сватбата, предполага се, че катарските телевизии ще я излъчат пряко, все пак техен принц ще се жени. Сватбата щяла да бъде в Дубай, което пък ни навежда на мисълта, че принцът може и да не е катарец, но да не задълбочаваме. Важното е, че тържеството ще е в Меката на плеймейтките. Завиждайте или по-скоро записвайте се за предстоящия конкурс Мис Плеймейт - той със сигурност води до Дубай.

И докато сме на романтична вълна да обърнем внимание на Русата Златка и ММА боеца Георги Валентинов, които се сгодиха тривиално - по телевизията. Всъщност и Георги искал да предложи на Златка в Дубай, в клетката, където имал двубой. Но взели, че го ступали и нещата се провалили. Вече тръгнаха слухове, че сватбата на двойката не е толкова сигурна, независимо, че пред камерите го играят на щастливо семейство. "Не се е променило нищо. Изживяхме един хубав момент просто", заяви силиконката. Нищо, че този момент би трябвало да продължи до края на живота им.

Иначе Валентинов прекарва доста време с Благо Джизъса, който няма късмет със семейния живот. Той обиколи медиите да поясни, че е в процес на развод със съпругата си Есмер и повече няма да се жени. Ликуйте плеймейтки, модели и невръстни певици! Ходещият иконостас е на ваше разположение, вече няма ревнива жена до себе си.

Мис Силикон Джулина Гани пък разтръби поредната своя корекция по тялото си, този път си кръцна носа в Германия. Но за да е завършено нейното задгранично посещение - пусна кадри от банята, в която са голи със съпруга си. Ей така, просто да не забравяме колко силикон има по нея.

Иначе искала носът й да стане по-кукленски. Каквото и да означава това.

Преслава пък потвърди ширещите се слухове и потвърди, че ще става майка. Според медийни публикации, с гаджето си Павел очакват момиченце. Става интересно, след като покрай годеща на Русата Златка стана ясно, че той има църковен брак с плеймейтката, с която имаше врзка през 2011 г.

Една миска пък разбуни средите, включително и на силиконовите гърли, които незнайно защо се определят като модели. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова заяви, че у нас конкурсите се печелят с пари и секс и директно обвини участничките в "Мис Силикон", че дефилират там само за да си вдигнат цената на повикване. Глупостта на Николета е, че едва ли ще представи доказателства и най-вероятно ще я осъдят. Поне така се закани организаторката на силиконовия конкурс Мариана Маринова.

"Крайно време е вече някой да понесе последиците от думите, които необмислено хвърля в публичното пространство. Аз държа правата на въпросния конкурс и няма да позволя на някой да си прави пиар на мой гръб или на която и да е от участничките. Това се отнася за всеки, който се опита да урони престижа на конкурса. Този конкурс е мой бизнес, това е работата ми. Десет години работя да развивам марката "Мис Силикон" и то съвсем законно", отсече Маринова.

Взимаме пуканките и ще следим ще се пръсне ли силиконовата действителност.

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, която сътвори куп простотии само за няколко месеца, пък щяла да яде бой в столичен клуб. Тя демонстрирала надменност прес местните танцьорки, но набързо й свили сърмите с определения като "страшна селянка". На Недкова хич не й върви, откакто са я коронясали - нищо смислено с нея не се случва, което да породи някакви похвали. Но следващото издание на Мис Плеймейт наближава и скоро никой няма да си спомня за нея.

Завършваме с един неприятен случай - катастрофата, която причини Дивна. При инцидента пострада моделът Кристин Илиева, а нейната леля Изабела Господинова отправи емоционален призив към певицата. От него става ясно, че Дивна досега не е посетила приятелката си, а роднините на Кристин пък не смятат да я съдят за постъпката й.

"Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“ е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ да не я предаваш!", написа Господинова и допълни - не е важно кой какво ще ѝ каже, важното е Кристин какво ще ѝ каже!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" и сътворил стотици гафове." И какви гафове е сътворил Плевнелиев?
44
20
 
5
 
! Отговори
читател преди 6 години
Статията много изпростя и не стигнах до края.Иначе винаги се радвам когато видя снимка на Банова.
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДраги, никой не мрази кокошката, която му снася златни яйца
42
1
 
35
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Какво ни занимавате с тези? Да се вземат като се харесват. Аман от раздуване по медиите на любовни истории. Все коментират личния живот на известните личности. Защо не коментират моите любовни истории или твоите? Защото са простаци. Аман от *** журналяги.
41
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синоптичка и строителен инженер,щели да се женят.Всичко щеше да е нормално,ако строителният инженер преди това не беше пет години президент на България.Поставен по съмнителен начин на този пост и сътворил стотици гафове.
40
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не случи нещо на жена. Съпругата му не искаше да се появи по медиите, а тая иска него на каишка да го влачи там.
39
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси, кво е тва пopнo бе!?
38
5
 
69
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Джулиана Гани, Росен Плевнелиев, Благо Джисъса....Къде се нареди бившия ни президент не е истина....
37
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито на Росен Банов!
36
4
 
34
 
! Отговори
? преди 6 години
Пак ли за него пишете ???????????????????.
35
8
 
62
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Този национален предател следва да бъде в затвора.
34
4
 
53
 
! Отговори
ined преди 6 години
Така и не разбрах Банова Плевнелиев ли я ши ба или нещо с батерия Тошиба?
33
3
 
43
 
! Отговори
х преди 6 години
днес бг,сериозно, стига ни занимавахте с това нищожество !Пантофльо, слугата на Иво Прокопов и момчето за всично на приятелския кръг "Глобална България" .... и жалко и противно и смешно е !
32
4
 
22
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
Бербатов ли ще е кръстника?
31
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брех че дълга статия, нямаше как да я дочета и до средата.
30
2
 
40
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Ееее какви хубави бузки е отпрал ланшния президент бе-ама то не всичко дето има две бузи е лице де, инак оная пък отзад ша са спука да завижда-ама не на него, ами на нея де-абе женска му работа, важното е, че зимата мина и пак са хванахме за зелено и пак цвъркат птички и пак Великден иде, пък после и Гергьовден...Живот-дал Господ ама да знаеш как да го опазиш, щото младостта е за всеки ама старостта само за избрани, тъй, че умната и със здраве!
29
3
 
54
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
Тая го мандръса с колан и вибратор а нашия мъжкар всека вечер се барва по жартиери!
28
1
 
46
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Роско влезе там,където му е мястото-в жълтата хроника.Въпросът е кога Ленчето с кремчето ще влезе в криминалната,раздел дребни кражби.
27
1
 
35
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Юлето я оправяше Павел Чернев тази не знам кой му я оправя?Павката загадъчно получи инхварт!
26
3
 
45
 
! Отговори
kака Кина преди 6 години
На един остров сама да остана с тоя лигльо , ще си я напълня с барут и ще я гръмна , ама няма да му дам .