Ислямисти с двойно гражданство – без германски паспорт?

Министър Хорст Зеехофер предлага мярката днес
Обновена: 9 апр 2018 13:37 | 9 апр 2018 13:21, Боряна Павлова
39
Ислямисти с двойно гражданство – без германски паспорт?
Снимка: архив Reuters

Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер иска да лишава от германски паспорт ислямистите с двойно гражданство, съобщи пред изданието "Вестен" днес парламентарният държавен секретар на министерството Щефан Майер, цитиран от ТАСС.

Той нарече тази мярка "първостепенна цел", като добави, че Зеехофер очаква "съответния законопроект" още в първата година на сегашното правителство.

Според държавния секретар, Зеехофер смята да добави Армения и Грузия към списъка на "страните на произход, смятани за безопасни", за да могат молбите за предоставяне на убежище от техни граждани да се разглеждат по-бързо заради големия миграционен поток.


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Eli преди 8 месеца
До неудобни въпроси 3

I vsichki tezi musulmani sa ubiti v goliamata si chast ot drugi musulmani.
32
4
 
8
 
! Отговори
неудобни въпроси 4 преди 8 месеца
До мибо; Тези които се взривяват са продукт на лабораторийте на ЦРУ и МОСАД. Това и ти го знаеш но не ти оттърва да го признаеш. САЩ сами признаха,че Талибаните, Ел Кайда и ДАЕШ са техен продукт. Ето благодарение на тези организаций се настаниха трайно в Близкия изток и експлоатират богатствата на Мюслюманите. Всичко е ясно. Ислямът е мирна религия. Според Исляма да убиеш човек значи си убил цялото човечество-толкова е грях.Но за истинския Мюслюманин, не отзи от инкубатора на ЦРУ и МОСАД.
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До чичо Гошо от Анонимен 24; "Чичо Гошо" имам други намерения за полумесеца. До нея ще поставя и звездата.Стават изключителна компинация-повярвай ми. Когато ги видиш да се веят над къщата ти и ти сам ще се увериш , че е така. Но този път няма да повторим историческата си грешка от 1399-1912 г. От "Чичо Гошо " и помен няма да остане. Повярвай ми. С или без полумесеца и звездата вие сте свършили. Изчезвате. След около 50 години просто няма да ви има. А земята ще се казва ЧИНГЕНИСТАН.Хахахахахахаха
30
2
 
10
 
! Отговори
мибо преди 8 месеца
исляма е религиа на простите хпра да сте видели шеих или емир да се взиви
29
2
 
5
 
! Отговори
неудобни въпроси 3 преди 8 месеца
Колко души са умрели общо от атентатите на "Мюслюманите"? 100?200?300?400? КОЛКО? Само за последните дни са убити 120 Мюслюмани.От запада ни вопъл ни стон. От 1979 г. до днес в Афганистан са убити над 3.000.000,ОТ 2003 до днес в Ирак са убити над 1,5 милиона,в Сирия над 560.000 от които 26.000 деца,в Либия над 430.000, в Сомалия над 1.000.000,за другите Африкански и Азиядски страни да не говорим. 85% от бежанците по света са Мюслюмани. За коя цивилизация ми говорите?За тази с крилатите ракети ли
28
2
 
6
 
! Отговори
чичо Гошо преди 8 месеца
До Анонимен 24 Вземи си полумесеца заври си го отзад и марш в ислямията!
27
5
 
3
 
! Отговори
неудобни въпроси 2 преди 8 месеца
Когато християните напуснат нашите земи ще възтържествува мира и благоденствието. Когато християните остовят на нас нашите блага няма да търсим закрила в техните страни.Християните разрушиха и разделиха нашите земи.Настроиха ни един срещу друг, подкупиха ръководителите ни,но последният , настоящият Кръстоносен поход ни научи да не поверяваме съдбините си в ръцете на палачите си. Да, миролюбиви сме, но не толкова да ближем ножа на палача си от почитание.Мюслюманите научиха и видяха какво им мисли
26
8
 
4
 
! Отговори
неудобни въпроси преди 8 месеца
Петролът и природният газ са в Мюслюманите но богатите държави са християните защо?
Какво търсят войските на 38 християнски държави в Афганистан, Ирак, Либия, Сомалия, Сирия....?По света има 65 милиона бежанци ,почти всички са Мюслюмани. Защо кръстоносците окопират Мюслюмански държави? Защо опитват най-модерните си оръжия върху Мюслюманите? Само за последните три дена в Сирия и Палестина загинаха над 130 деца и мирни хора защо? Мюслюманинът не ли е човек?Не бъдето толкова кръвожадни,иде ваш ред
25
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До В Името на Исуса Хр; Лъжеш се. Ако турците бяха положили същите усилия през 560 години на властвуване, което българите показаха през последните 140 години ти нямаше да пишеш сега на славенобългарски. Искаш примери : Южна и Северна Америка, Австралия, Азия, разорена Африка.Там не е останало и следа от предишните цивилизаций, език, традиций и вяра.А тебе те има още,от там от където е минал кръста всичко е избито и изтрито. Там където е бил полумесеца всичко си е така както е било преди векове.
24
1
 
1
 
! Отговори
Тези от снимката преди 8 месеца
След малко ще се над/пят, за да се молят. И като ще заръми, после ще завали един дъждец тихо и кротко, та цяла неделя.
Който не вярва, да пита коментатора Паци какво е казал ходжата - какво щяло да вали от небето? :))
23
1
 
3
 
! Отговори
Hrant преди 8 месеца
До Анголец

Angolstite sa si tsigani :) Ne im prechi da stanat nito hristiyani nito musulmani... Kakto tiq ot Stolipino.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Европа,ще вземе Мярка за тия
21
1
 
7
 
! Отговори
орловски преди 8 месеца
Лошо Седларов,лошо
20
6
 
29
 
! Отговори
В Името на Исуса Хр преди 8 месеца
Помислете защо са били избивани българите от турците? Защото българите са християни. Исляма иска да завладее европейските страни и ще настане масова сеч на християни, за това са всички тия имитации на войни в близкия изток, да могат в Европа под предлога на ''бежанци'' да идват повече и повече мюсюлмани и да започнат един ден да избиват масово християните в Европа.
19
6
 
4
 
! Отговори
Циник до 17 преди 8 месеца
...а ти ще си останеш селянка!
Камериерка на черноморието
..да му сменяш чаршафите, и да чакаш бакшиш!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пълна блокада на Европейския съюз от останалия свят трябва да живеят като в резерват
17
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оставете мюсюлманските страни на мира ако не искате бежанци,вън християнските армии кръстоносци от мюсюлманските земи
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Следващите страни кадето ще се водят войни Армения и Грузия ли ще са щом оттам се очакват бежанци,империализмът не спи
15
3
 
17
 
! Отговори
Анголец преди 8 месеца
В Ангола нямат проблеми,събориха всички,джамове и, всичко си влезе в релсите
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От арийци станаха араби. Господ има чуство за хумор