Българка открита убита до плаж в Сицилия

30-годишната жена е била застреляна в лицето
24 апр 2018 12:23, Елка Василева
40
Българка открита убита до плаж в Сицилия
Снимка: архив, Reuters

Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския град Катания "Ла Плая" на 22 април, съобщиха италианските медии. Според в. "Република" той бил идентифициран от властите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова.

Полицията предполага, че тя е била убита с изстрел в лицето. Разследването се води в средите на проституцията. Според хипотезите вероятен убиец е бил или клиент, или сводник на жертвата.

Властите са идентифицирали жертвата благодарение на процедура за разпознаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на стар документ на жената, пише "24 часа".

Българката имала значителни рани по лицето и главата, както и много кръв по себе си. Тя била само по сутиен и яке. Според съдебните лекари смъртта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Изключено е наличието на сексуално насилие върху жертвата. Властите са открили дело за убийство.

Трупът на българката до плажа бил видян случайно от чужда туристка, която подала сигнал до Финансовата гвардия. Трупът бил облегнат на стена до плажа, сякаш жената била седнала насред намиращия се там боклук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато и да е била е човешко същество, как не ви е срам да злорадствате за убийството й, вие хора ли сте.
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Британски депутати ще разследват разрастващия се брой на услуги за ръчно миене на коли.Основна част от работниците в тази сфера са от Източна Европа и се смята, че мнозина упражняват робски труд с много ниско заплащане и ненормирано работното време. "А това "рАботят" бг селчовците.П.П.Иначе тук всички "гурбетчии" са ИТ, доктори и инженери ама.............едва ли.
6
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катания не е Кюстендил!!Там тънга-мънга няма.Още като прочетох заглавието предположих каква е а изстрела в лицето изяснява всичко.Това "рАботят" българските провинциалистки в чужбина.
5
14
 
11
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
"Българка", или българска мурргавелка!?
4
3
 
25
 
! Отговори
Боро-боро преди 6 години
Не злословете по адрес на момичето. Не знаете каква е истината.
3
11
 
17
 
! Отговори
аз преди 6 години
Пълно е с граждани на България, но няма да кажа от кой етнос са)
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагали били, че била убита с изстрел в лицето...Ако разследването е в средите на проситуцияъа,това не е гаранция ще жертвата е такава.
1
54
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не я жалете к.рвата получила си е заслуженото