Война в "Борисовата": Кървави кръстове, обърнати знамена... и мъж с пистолет

Шефът на федерацията по планинско бягане стресира хора в столичния парк
Обновена: 28 апр 2018 07:38 | 27 апр 2018 10:00,
110

Снимка: YouTube

Столичани твърдят, че са били нападани и заплашвани с пистолет от мъж в Борисовата градина. Един от потърпевшите даже успял да заснеме агресията със смартфона си.

Въпросният мъж е окупирал част от парка. Белязал е дърветата в района с червени – кървави кръстове и е окачил по тях обърнати знамена, икони и свои медали.

По информация на Нова тв въпросният гражданин е Димитър Кисьов, председател на Комисията по планинско бягане към Федерацията по лека атлетика.

Срещу него са подавани множество жалби в полицията през последните месеци. Един от най-сериозните случаи, за които униформените са сигнализирани, разказа потърпевша жена.

Преди около месец и половина, разхождайки кучето си, тя се разминала с агресивния мъж, който пък носел куп знамена с дълги дървени дръжки.

Кучето на жената явно се уплашило и започнало да лае. Тогава мъжът извадил пистолет и стрелял два пъти по домашния любимец – вероятно с газов пистолет.

Потърпевшата казва, че не знае какво е било направено по жалбата й, която тя веднага подала срещу нападателя.

Човекът, който заснема разправията си с агресивния мъж, също бил заплашен с пистолет. Причината – попитал Кисьов дали той е нарисувал кръстовете по дърветата.

"Действието се случва в сряда. Направих видео, след като голяма част от напрежението вече спадна, защото вече бяхме викнали полиция. Децата се плашат. Има много знамена, които са сложени на обратно. Това не е неграмотност, а заявка за война", каза Иван Радев.

"Пита ме искам ли да ме застреля. Трима мъже се изправиха срещу мен. Тогава той извади пистолета... Заплаши да ни гръмне, започна да насочва пистолета към мен и към приятелката ми", продължи разказа си Иван.

Мъжът допълни, че този път полицията се е отзовала, но се оказало, че и мъжът с пистолета се е оплакал от тях.

"Много хора се притесняват, че той им пише обратни жалби. Хората се притесняват от лъжи и контрареакции. Вижда се как той почва да си измисля една ситуация и говори лъжи", каза Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
егати анархията
71
3
 
19
 
! Отговори
Ливърпул преди 6 години
Агитките освен да хвърлят бомби по жени да вземат да разчистят малко София от откачалки...В Англия тоя щяха да го възпитат за 10 мин...
70
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да изчакат още докато лудака не дай си Боже убие някой невинен човек и тогава ще се задействат всички институции, ама след дъжд качулка!
69
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милицията на бай Тошо им избиваше чивиите на такива, ставаха кротки и благи като агънца....
68
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този откачалник няма ли кой да строши тиквата?
67
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЕ СЪБИРА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ ФУТБОЛЕН СТАДИОН И ТОВА НЕЩО ОБЛЪЧВА БОРИСОВАТА ГРАДИНА И ПРИВЛИЧА ЛУДИТЕ !НЕ ЗНАМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НО ЗНАМ, ЧЕ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ИМА!
66
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МИСЛЯ, ЧЕ РИСУВАНЕТО С БЛАЖНА БОЯ ПО ДЪРВЕТАТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ СИ Е ВАНДАЛИЗЪМ!!!ТОВА, ЧЕ СЛАГА КАРТИНКИ ПО ДЪРВЕТАТА ВСЕ ТАЯ!!!НО ТОЗИ ЗАСЛУЖАВА НЕГО ДА ГО НАМАЖАТ С БЛАЖНА БОЯ!И ХОРАТА МИНАВАТ ПРЕЗ БОРИСОВАТА ЗА ДА СИ ПОЧИНАТ А НЕ ЗА СЕ ИЗНЕРВЯТ ОТ ЧЕРВЕНИ КРЪСТОВЕ!
65
11
 
19
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Нинова стяга партизанско движение.
64
3
 
10
 
! Отговори
Барета преди 6 години
Как ли както са вади бе *** .В Карлово например всеки има по 10 незакони писолета самоделки .А оградата на ВМЗ е от цеви на автомати .Та от там си взимат материал за пистолетите да ва светна ако ви трябва безплатнообработена цев .
63
16
 
23
 
! Отговори
Приберете го бе преди 6 години
Този проявява всички симптоми на симпатизант на Атака, умо.побъркан русофил, тръгнал на война с измислени фобии...докато пишат по форумите поне не вредят, но плъзнат ли по улиците гледай какво става...
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този "спортист" нормален ли е?Не трябва ли първо да бъде освидетелстван и след това да му се потърси отговорност?Как така ще вади пистолет в парка и ще върши и останалите простотии.Това не е нормално.
61
3
 
12
 
! Отговори
lol преди 6 години
поредния дърт луд. все пак добе изкарал човека. много откачат на 1/4 от неговите години
60
2
 
5
 
! Отговори
Фараона преди 6 години
Аз предлагам да го изнасилим или убием по герберастки по устава на ГЕРБ .Може да пускате доноси на кметицата на Младост в ареста .Тя ще ви вземе подкупа и работа няма да свърши за 5 стотинки .А може да се оплачите и на Цецко Апартамента като му подарите още два три да си имаза задгробен живот .
59
20
 
4
 
! Отговори
Ловджия преди 6 години
За пореден път изопачени и нередовни новини .Искам позицията на спортиста написана срещу групиралите се младежи .Искам снимки на бабаитите дето се заяждат с човека за да ги отстрелям с ловджийскатапушка за прасета .
58
3
 
16
 
! Отговори
Джендърмени преди 6 години
Така е очевидно кучетата без наморник са проблема на спортистите там.До него виждам две спортистки които тренира .Та кучета без наморници е забранено да се пускат сред хората .
57
10
 
25
 
! Отговори
Очевидец преди 6 години
Лично съм го виждал този човек, не прави лошо. Виждал съм го да тренира спортисти в парка. От друга страна има куч.кари които разхождат агресивни кучета без намордник и на повод което е къде къде по опасно. Нормалните ги наричаме луди, а лудите нормални
56
14
 
6
 
! Отговори
Тексас +18 преди 6 години
Всеки има право да се разхожда и да закача каквито си иска знамена освен наИДИЛ или Хитлеристки доколкото знам .А за капсови пистолети и детски играчки закона позволява да се носят и от деца над 6годинки в паркове ,детски градини и градинки с кучета,котки,влечуги,бозайници исини искърски *** .Деца без придружител нямат работа в горите при пуснати кучета без наморник .
55
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ау колко измислено !много си *** моето момиче ...
54
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ау колко измислено !Ми да не са ставали спортисти.Някой насила да ги е карал.За България поставяли рекорди.Ми то така всеки българин може да каже- "аз за България работя"
53
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
множество жалби а полицията или дреме или не им остана време от показните мокри поръчки на главната тиква ...