"Стани от стола си!" Мъж - пребит, че не станал в бар

Нападателите му - осъдени да платят по 1000 лв
29 апр 2018 20:38, Петя Славова
39
"Стани от стола си!" Мъж - пребит, че не станал в бар
Снимка: архив, Булфото

на лицето, мозъчно сътресение и множество трамви е получил жител на Карлово след побой заради място в местно заведение.

Районният съд наложи глоби от по 1000 лв на двамата му нападатели. Според събраните доказателства пострадалият Борислав Златев по никакъв начин не ги е предизвикал, пише "24 часа". Младият мъж бил в нощния клуб с компания.

Първоначално седели в сепари, а по-късно се преместили на бара. В това време в заведението влязъл Петър Илиев, който се насочил към Златев и поискал от него да му освободи стола си.

Двамата се познавали бегло, преди време приятелката на новодошлия била гадже на Борислав. Без да каже дума, Илиев забил кроше на бившия на любовницата си. Управителят на клуба Кирил Лилов, който бил приятел на хулигана, също се включил в боя с ритници.

Придружителите на жертвата прекратили разправата, полиция не била извикана. Златев претърпял операция заради счупването на лицето, а възстановяването му отнело месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: барглобапобойкарлово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак сте се объркали. Не било Карлово, ами Калофер, и не било месния хоремаг, ами библиотеката. Скарали се за книга хорицата. Кой да я прочете 1ви. Библиотекаря и той се намесил и така.
9
0
 
41
 
! Отговори
До anon преди 5 години
...влязъл Петър Илиев, който се насочил към Златев и поискал от него да му освободи стола си......Без да каже дума, Илиев забил кроше...УЖАССССС
8
1
 
53
 
! Отговори
Баньо преди 5 години
Байганювщина отвсякъде.
7
0
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На пишман съдията...един здрав лобут като този на потърпевшият и после да му се изплатят 1000лв.Вижте парадокса...ако имам зъб на някой..приготвям 1000лв тегля му един здрав бой и готово.. Забележка...боят трябва да стане задължително в Карлово....
6
12
 
11
 
! Отговори
шматка преди 5 години
В този бар може да е като в театър бе.Столовете да са с номера.Много ясно че ще му чупи лицето:)като му е седнал на мястото
5
0
 
111
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Средна телесна повреда, това си е за затвор а не някакви си 1000 лева. А иначе текат реклами колко хубаво е в България, белким някой се излъже да се върне и да го пребият за 5 лева.
4
1
 
67
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Заради счупването на лицето..... Боже прибери си вересиите...
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кръчмарски "драми".
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A SEGA DA DADE TEZI 2 000 LV. NA EDNI ,,DOBRI HORA",KOITO SHTE POSETYAT BIYACITE,KOITO SHTE TRYABVA DA SE BRAKNAT ZA 20 000 LV. OBSHTO OBEZSHTETENIE.
1
4
 
65
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Как не прочетох нещо подобно да се е случило в библиотека?