Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?

Джигитът получи два предупредителни протокола и акт
113
Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?
Снимка: Facebook

33-годишният Ясен Сираков от Правец е шофьорът с джипа, заснет в клипа с агресия на ул. "Магистрална" във Велико Търново.

Той получи два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство заради сблъсъка си с възрастен британец с мотор в Търново. 

Дамата днес се срещнаха пред районното в града, където бяха повикани да дадат показания.

Шофьорът на джипа се извини на 61-годишният британец пред медиите.

Още по темата
Въпреки това той разказа и своята версия, много по-различна от тази на очевидката, заснела спречкването.

 Сираков призна, че е изпреварил възрастния британец с мотора, за което е виновен, но отрече да го е нападал.

"Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми, слиза и започва с две ръце да блъска по колата, накрая се изплю. Аз нямах накъде да отида - отпред има мотор, а този човек ще влезе при мене с вратата. Може би е моя грешката, трябваше просто да го снимам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя грешка е, че започнах да го обиждам. Питах го дали не е луд. Усетих, че той е англичанин. Оттам на клипа се вижда, че аз се въртя, не знам как да реагирам. А той ме удари няколко пъти. Тук още една грешка си намирам, че не се обадих аз в полицията, да кажа, че този човек ме напада. Сега, аз съм го изпреварил и съм направил беля на центъра на града, че съм карал лошо. Значи като слаб шофьор отвсякъде! Но този човек ме напада да ме бие, аз какво трябваше да направя!", коментира Сираков пред "24 часа".

Шофьорът сега отчита като негова грешка и това, че не се е обадил на полицията.

"Това беше най-страшната картина. Спира с мотора, аз помислих, че ще ме удари. За да ми се случи това нещо на мен, аз не мога да търся сега, че е дошъл умишлено да ме напада. Явно съм го уплашил с колата си. В следващия момент обаче той спира пред мене и започна с две ръце да блъска, и освен че имаше пяна на устата, той се изплю, като Пришълеца. Очаквах да счупи стъклото и да ме заколи", каза той.

Сираков призна, че се разкайва за доста неща.

"Искам да използвам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал лошо, защото наистина ме доведе до ей тая ситуация. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от тъмен джип и едва ли не, аз съм набил възрастен англичанин.

И аз ако се видя така по телевизията, ще си кажа: "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора!". Предпочитам наистина този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, отколкото да излиза така - прекрасна гротеска. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Излизам агресорът в случая и го разбирам и идвам тук в районното, за да видя какво ще се случи с мен", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
33
 
! Отговори
ист преди 5 години
Видиш ли английски старец на мотор, бягай далече от него. Особено ако караш джип 400 коня и си натрениран бабанка. Иначе голям бой ще ядеш, и ти ще си виновен.Абе ананкоулу, как ги купи тези 400 коня и къде ще ги пасеш. Може би всеки месец обикаляш магазинчетата да ти дават фураж, както твоите батковци преди 20 години, и после вместо фураж получиха олово.
18
8
 
4
 
! Отговори
dsadsaad преди 5 години
Англичанин от ЦЛС ми е посягал, след като ме засече БРУТАЛНО....спря и мислех, че иска да се извини...а той посегна, да ми удря шамари....добре, че бягаше бързо....така че, не е ясно...
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали КАТ щеше да санкционира водачи които карат безрасъдно. В този случай има свидетели на дивашкото шофиране на правешкия джип, обаче санкция няма. Дори да нямапе клипче от побоя, което си е за съд, причиняване на лека телесна повреда. Преди побоя има други престъпления според ЗЗП.
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противна и безмозъчна мутра е тоя тип. Вкарайте го в панделата за малко да му дойде акъла.
15
1
 
3
 
! Отговори
Istinata преди 5 години
Prav e shte si ponese posledstviata. Vseki greshi. Tuk toi e postupil neadekvatno, arogantno i mutrenski. Globa i chao shte si vzeme pouka. Da ne go iskarvame dolen shtoto vseki e bil na negovoto miasto.za tva ima globi i sud da se nakazvat greshkite
14
32
 
12
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Англиския бай *** си мисли, че се намира във индийските си колонии и може да си кара отляво, отдясно. Да прави забележки на хората, защото като е възрастен всички са длъжни да му се кланят като на фараон и да го черпят със една баклава, а той да пляска робите си със камшика. Учудващо е колко червеи искат де се поклонят на дъртия английски кукумицин вместо да му изтупат един през суратя, защото щом е от Англия това е изтънчен Лорд, а не е английски *** и футболен фен ултрас от Нюкясл.
13
1
 
44
 
! Отговори
Снимайте ги преди 5 години
Значи тоя е по-смешен от онзи с потника, дето засече автобуса на магистрала Тракия и после избяга при баща му и майка му да се крие....големи мутри....като се видят на клипа и стават хрисими като агънца...
12
0
 
51
 
! Отговори
мутрьо мутреф преди 5 години
Гнусната мутра е нагла -61 годишен моторист налитал да бие 30 годишен шампион по ММА и той не се обадил на полицията , и от уплаха взел че го пребил.
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
анаболни селяни винаги ще има, основният проблем е, че всички гледат серир въпреки, че са свидетели и потърпевши на ужасното и рисково шофиране на младежадобре че има чужденец дето да направи забележка на джигита, вместо всички да скочат от колите си и да го защитят, те се мушанят като мишоци
10
0
 
37
 
! Отговори
Blake преди 5 години
Горкия, божа кравичка... кого лъжеш, мутро самозабравила се?!?
9
0
 
33
 
! Отговори
Майко мила преди 5 години
След Ал Гор и майка Тереза тази мутра ще се окаже следващия спасител на доброто у човечеството.Само, че той неосъзнава, че няма дори акъл да разкаже версията си нормално.Повръщами се от мутри , като тази.
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Правец... Повече няма нужда. Видно е, че клипът е орязан. Какво ли ще последва, ако английските медии захапят случая.
7
0
 
32
 
! Отговори
Gorskio преди 5 години
Да веее Не си го бил ти...Само си го засякъл лекинко... Добре че не си го бутнал да се пребие, пак без да искаш.Комплексар без грам чувство за доблест и чест...
6
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** кара джип, всички са му виновни и му пречат. Страх го е да се репчи на други джипове и лимузини. Най-често налита на бой на жени и старци.
5
1
 
51
 
! Отговори
ПусиБойДол преди 5 години
Ех, ***, *** и на космичекси кораб да се качиш... пак си оставаш ***, простия *** и лъжец...
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не му прави чест на младежа да бие дядото, дори да е англичанин или ром, все пак трябва малко уважение към белите му коси. Бил лош шофьор, ами така е, като стане пенсионер младежа ще разбере, че рефлексите и зрението се влошават и дядовците карат плахо и неуверено.
3
22
 
4
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Ето на мен как ми изглежда, британеца е предизвикал тази агресия за да заснеме видео което да качи във ютуб, така ще може да опозори територията във целия свят и да изкара няколко стотици паунда радпространявайки видето във всички социални медии. Във случая въпросния субект е извадил изключително ош късмет и със право е изял тупалките, мисля че дори от някое министерство тряба да му наложат глоба задето не е сигнаризирал на 112 а е предизвикал агресията за да си заснеме видеото.
2
1
 
53
 
! Отговори
Хехехехе преди 5 години
Някой в коментарите по последните новини от този случай беше казал, че накрая британеца ще излезе виновен, а този пич невинен. Позна!
1
2
 
64
 
! Отговори
zeus преди 5 години
На *** пак някой друг му виновен, че му липсват първите 7 години...