Британски лекари на нож с Тръмп: Оръжията не са решение!

Тръмп сравнил болница с военна зона заади нападения с нож
5 май 2018 20:31,
13
Британски лекари на нож с Тръмп: Оръжията не са решение!

Британски лекари и политици реагираха гневно на думи на президента на САЩ Доналд Тръмп, който сравнява лондонска болница с военна зона заради престъпления, извършени с нож, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Хирургът от Кралската болница в Лондон Мартин Грифитс написа днес в "Туитър", че ще бъде "щастлив да покани г-н Тръмп" да посети болницата заедно с лондонския кмет и началника на полицията, за да научи как са били намалени престъпленията с насилие в града. Карим Брохи, друг хирург от тази болница, написа в същата социална медиа, че "е нелепо да предлагаш огнестрелни оръжия като част от решението".

Още по темата

На заседание на Националната асоциация на огнестрелните оръжия в Далас вчера Тръмп каза, че Великобритания има строги правила за оръжия, но в една лондонска болница "навсякъде по подовете има кръв" от наранявания с нож.

Лейбъристката депутатка Сара Джоунс окачестви речта на Тръмп като позорна.

За юли е насрочено посещение на американския президент в Обединеното кралство, припомни АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
от Тексас подават преди 5 години
Трябва да с е прави разлика между Евро Азия и Америка.В Евро Азия стотици милиони са убити зверски на бойното поле. В Северна Америка се прилага специална методика за лечение след тежко увреждане от жестока война на целия континент.Там все още има пробиви в охраната през които минават масови убиици .Обсебват въоръжени правят кървави убииства на няколко .Убитите се пращат веднага да гонят масовите убиици през измеренията.Американски уестърни показват отлично как е било в недалечното минал
9
0
 
11
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 5 години
Когато малкия сополив брат се издръвчи на по големия какво става? Зачервен врат или по лошо. Джордж Буш младши си позволи да каже на Тони Блеър да си затвори плювалника пред микрофоните на цял свят и Британските вестници на другия ден "протестираха".... явно протестите им дадоха резултат защото Тръмп направо се гаври с Майка Териса..... споменах ли за зачервяване на вратлето?
8
13
 
9
 
! Отговори
ДААА преди 5 години
В лондонските болници може да има кръв от позаклани, но живи пациенти. Нооо няма препълнени морги и погребални бюра с масово застреляни от хаховци като рижака трупове.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 Сопи ? Те със сопи не спорят. Хвърлят се камъни и се ругатните с ножове.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най ме изкефи оня с меча в близост до парламента. Явно е очаквал да реве кански и те да му изпратят някой с по-малък меч да се сражава. За какво отричат теорията на Дарвин, като "Планетата на майймуните" е исторически филм за Англия. Вече толкова дарвинови субекти са превзели различни сфери, че все едно гледаш атлас по биология. Държавата им е пълна с африкано- и азиатско-британци.
5
1
 
24
 
! Отговори
ined преди 5 години
В случая Трумпета е прав, Лондон се напълни с какви ли не размахващи ножове талибани
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако хората са решили да се трепят ще го направят Хутси и Туту се клаха с мачетета и загинаха близо милион хора дакато в Украйна рашките и украинците се биха с целия спектър без аналоговата оръжейна простотия която може да роди съвецката тиква и загинаха към 8 хиляди
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците предпочитат да не се цапат. Прилошава им.
2
4
 
18
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
И едните и другите не са хора. Само Путин ще ги вкара в пътя.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаха само сопи, само натъртвания и пукнати глави щеше да има.