Срам! Колездач прегази дете в Южния парк и избяга

Бащата се опитва да намери извършителя
10 май 2018 15:45,
72
Срам! Колездач прегази дете в Южния парк и избяга

Вчера към 18:30 в Южния парк в София неизвестен колоездач буквално прегазва малко момиченце заради несъобразена скорост и след това избягва, пише във Facebook бащата на детето Мирослав Джоканов.

Таткото се е опитал да проведе разговор с въпросния мъж, но той просто е избягал.

Отправя молба към всички, които разпознаят лицето или да се свържат директно с него, или да подадат информация в 4 РПУ.

Мястото на случилото се е от входа на парка, намиращ се до ул. "Нишава".

Вече е подал сигнал и следствен екип работи по случая.

Срам! Колездач прегази дете в Южния парк и избяга
Снимката е предоставена със съгласието на родителя

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
10
 
! Отговори
Вал преди 5 години
Не мога да разбера ,що за племе сме.Един колоездач направил беля и веднага всички скачаме срещу колоездачите.Винаги трябва да сме настроени едни срещу други.Навсякъде има болни мозъци,но не може да слагаме всички под общ знаменател.
38
0
 
19
 
! Отговори
Родител преди 5 години
Карат като изоглавени. Това е истината. А малко дете в парка на ръце ли да го разхождаш? Бой до дупка и трошене на килелата им. Ще ги спукам от бой на място. Дано се възстанови детето само.
37
13
 
7
 
! Отговори
Абе преди 5 години
По принцип не се знае кой е виновен. Има и много деца които търчат като гламави а родители им не им не ги контролират. Аз също карам колело с над 30-40км/ч в града понякога и по тротоарите. Обаче като видя хора и особено деца веднага намалявам до 5-10км/ч и пръстите ми са на спирачките защото не знам накъде ще тръгнат. Хората вървят хаотично. Затова винаги съм във готовност да спра на секундата.
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да живеем нормално у нас при положение, че никой не спазва правилата за което и да е? Да се въоръжим с револвери и ножове, или с чукове и бухалки? Няма държава отдавна, това е причината. Тиквара в разпиля и обезсили, за да властва. Защо в Германия или САЩ няма колоездачи на места за пешеходци? Защото всеки е регистриран, с каска и отразително облекло, както и спазва правилата.И ако не спазва, арест, глоби, безмилостно. У нас между децата ще караш бързо, трябва да си идЕот!За такива тупаници!
35
1
 
20
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Няма по-нахални и безочливи от велосипедист и моторист. Само нещо да им се попречи реват до небето, че не ги пазели. А иначе карат като ***...
34
0
 
6
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До До kpom 35 - тук всички сме зад монитора. Може да съм 80 годишен или 16 годишна тинейджърка. Може да съм мъж, жена или травестит. Така че, толкова по смешни звучиш като раздаваш "форумни шамари". Гледай от към смешната страна. Ако не можеш -вдигай кръвно, хапи си мустаците, обръсни си краката или каквото там правиш в такива случай. Безразлично ми е.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Картофената принцеса заради тези колоездачи така задръсти София, а уж се бори за чистота. А те в огромната си част са болнИци, побърканяци за които правила няма. Избягал мишока, а иначе може да кара като луд между хората в парка и по тротоарите. Такива са и тези с моторите, все някой им пречи. Восачите на МПС може да се глобяват, а тия откачалки не??? Защо, и те са участници в движението.
32
1
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Такива са ,всичките колоездачи,хипстърчета,зелени,вегани и така нататък ,света трябва около тях да се върти ;) !!!
31
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силно приветствам придвижването с велосипед, но така нар. колоездачи смятат, че могат да карат като ненормални и всички трябва да се съобразяват с тях. И това независимо дали карат на улицата или в пешеходна зона. Не веднъж ми се е случвало почти да ме прегазят на бул. "Витоша", където карат безобразно бързо и нагло, при положение че е пълно с хора.
30
22
 
12
 
! Отговори
бай онзи преди 5 години
и малки деца не харесвам и тъпите велосипедисти също ....Родителите на тъпите чавета само гледат с лошо кучето ми -нищо ,че тяхното олигофренче *** и пикае в храстите, а аз си чистя след кучето, а на колоездачите все едно всичко им е позволено ...ако могат и по-стълбите ще го карат колелото и ще викат ,че съм длъжен да им направя път ...
29
4
 
1
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До Анонимен 30 - много ме "уплаши" патенце. Ти вероятно си оня с "шамарите", "шишарките" и другите фантастики. Кога ще почваш? От утре ли?
28
5
 
7
 
! Отговори
live преди 5 години
Много интересно как така бащата може да направи 4-5 снимки на уж избягалия колоездач, а не може да го спре за да се разберат какво е станало и кой е виновен. Накрая историята ще се окаже съвсем различна сякаш.
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странни хора - не си гледал детето. може и така да е. ама оня перко не трябва да кара с висока скорост където има хора. той пък не мисли ли. или може да гази безпроблемно.
26
1
 
37
 
! Отговори
Насо преди 5 години
скъпи събратя по велосипед, моля Ви да карате отговорно когато около Вас има деца, нека споделяме чистият въздух в парковете и да запазим смеха в децата ни. Спирайте светлината на фарчетата, намалявайте скоросто и винаги се извинявайте когато стреснете някой, тъпо е да ти изкочат изведнъж. На фона на мръсният автомобилен въздух, парка е единственото място в което може да се насладим на прохлада и кислород. Пазете децата
25
7
 
3
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До Анонимен 9 - нещо си объркал патенце розово. Това не е форум "..искам да съм ММА боец..". Стига фантастика. Аман от "биячи". Аз съм моторист. Мен също ме мразиш. Метни ми шишарка, за да видиш къде ще заореш, нищо дето гоня 50-те. Страшна простотия, бе.
24
0
 
29
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Не знам къде може да се кара колело - не съм запознат. Нямам нищо против велосипедистите. Забелязал съм, че се третират като МПС или пешехоходец, когато ги устройва. Обаче в парка, да ми сгази невръстното дете... Ега ти!
23
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карам колело всеки ден и минавам през южният парк, намалявам драстично скоростта, почти като пешеходец. Надявам се детенцето да се стабилизира, а този така наречен колоездач е срам за младостта си
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19Да бе! На бул.България, при МОЛ България в София, един ме убеждаваше, че трябвало да го приемам за цял автомобил и караше демонстративно в средата на лентата. Чл.79-81 от Закона за движение по пътищата не знам за кой се отнася? В парка само до 12 години май могат да карат колело??!!
21
8
 
7
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
19 Добре че не си попаднал на мен, че тротоара тесен щесе да ти се види.
20
9
 
19
 
! Отговори
д-р преди 5 години
моят инструктор като карах шофьорския курс ми каза така: колоездачът е бeзмoзъчнo същество