10 души са загинали, 10 са ранени при стрелбата в Тексас

Властите са открили взривни устройства в гимназията
Обновена: 18 май 2018 23:08 | 18 май 2018 22:54, Анисия Иванова
58
10 души са загинали, 10 са ранени при стрелбата в Тексас
Снимка: БТА

Десет души са загинали и още толкова са ранени при стрелбата в гимназия в Санта Фе, стрелецът е идентифициран, предава американският телевизионен канал CNN.

Властите съобщават, че са задържани двама души, като единият от тях се казва Димитриос Пагорицис, на 17 години и именно той е заподозрян за извършване на стрелбата. Вторият задържан също е ученик .

За него се предполага, че е съучастник в нападението. Съобщава се също така, че нападателят е ранен. Властите са открили взривни устройства в гимназията и в прилежащия й район. Не се съобщава дали някое от тях е избухнало.

Един от ранените е в критично състояние. Ранени са и двама служители на реда, съобщава "Фокус".

Това е 22-рата стрелба в училище на територията на САЩ, съобщава телевизионният канал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
4
 
! Отговори
Нещо неяасно? преди 5 години
До УбразуванТероризмът си ИМА религия и тя се казва ислям. ислямът е войнствена доктрина изповядваща човеконенавист и омраза на основата на различно вероизповедание. ислямът е инструмент на caтaнизма.
39
1
 
6
 
! Отговори
нико преди 5 години
Това ако се случваше толкова системно в Русия , майко мила , дежурните анализатори нямаше да излизат от студията и да обясняват колко е пропаднало обществото и т.н.
38
4
 
1
 
! Отговори
Психолог 1 ви курс преди 5 години
До Анонимен 36 Хахахах анонимния дето критикува анонимните .Щом е в училище можело. а вграда било тероризъм! ?Лекувай се и спри да гледаш СКАТ и Алфа може и гадже да си хванеш даже след някойя друга година....
37
0
 
3
 
! Отговори
golata istina преди 5 години
Вашингтон пост: В САЩ има повече убити в училище, отколкото на война за 2018 г.От 1 януари до 18 май в резултат на 16 различни инцидента със стрелба в училища са загинали 29 ученици и преподаватели. За същия период загубите на Пентагона както военни, така и невоенни са 13 души. На 15 март при катастрофа на вертолет в Западен Ирак са загинали 7 души, включително трима офицери.
36
1
 
5
 
! Отговори
Убразуван преди 5 години
До АнонименТероризма няма религия ,няма значение асоциалния психопат самоубиец от каква религия и етнос е тероризма си е тероризъм.....Организирания тероризъм е дело на външни служби, а самосиндикалния е дело на болни лица...
35
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, анонимните турчаци, вие май забравихте *** салам и компания как избиваха в Париж, а? Да ви припомним?Този психар е стрелял в училище, а не в града, мотивите му нямат нищо с вашия религиозен фанатизъм, не се правете на ударени с мокър ***. Всички добре разбират за какви мотиви става дума, даже и вие...Други въпроси?
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все-повече индивиди не издържат на големите дози демокрация... А този е избръмчал, още на 14. "God bless America", а...Както кажете.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и каква му е религията? семейството му са православни християни.
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сащ и Израел двете най омразни ненавиждани и сатанински държави, две демонсски държави причинили много зло и унищожили много държави с много отнети човешки животи.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едното дете-стрелец-гърче!!
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американска мечта. Децата им психясват, а те ртъгнали да оправят чужди държави.
29
0
 
10
 
! Отговори
17/22 преди 5 години
Преди половин час по новините казаха, че от началото на годината това е 31 стрелба!!!!
28
4
 
24
 
! Отговори
Цитат за незнаещите преди 5 години
"Клането в Ми Лай е военно престъпление, извършено на 16 март 1968 г. от части на американската армия по време на Виетнамската война. Тогава американски войници избиват между 347 и 504 цивилни"
27
2
 
27
 
! Отговори
hj преди 5 години
Нека на този ден американците сведат глави пред паметта на своите невинни жертви, но и нека си припомнят ужаса на клането в Ми Лай и се замислят, дали не им се връща по някакъв начин?
26
5
 
15
 
! Отговори
Кафенце с новина преди 5 години
Каква приятна сутрин....
25
2
 
38
 
! Отговори
нтг преди 5 години
Брей,тия се изпотрепаха!А ни ги сочат за идеал,както СССР.Наистина скърбя за неизживяната младост на тези деца,както и за избитите от Израел 58-те палестински деца и жени!Бог да ги прости!Някой беше казал,че убийството дори на един човек е убийство на цялото човечество!Така е!Нищо не оправдава убийството на хора!Хора,смирете се!
24
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Объркана държава! До 21 немогат по бира да пият, а на 14 бойно оръжие може да си купят???????
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля си, че това взема размерите на епидемия. Не се ли вземат крути мерки ще се разраства. Мерки обаче не се задават, защото оръжейното лоби е отсреща. Очаквайте след месец-два следваща серия.
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми една от предните стрелби бе 17 от началото на годината! Все пак хората емигрират там, а не в Скопие!
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това е 22-рата стрелба в училище на територията на САЩ"____________________________________________________За какъв период от време?За тази година ли?