Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

"Фронтекс" да сложи край на мръсния бизнес, иска Себастиан Курц
Обновена: 27 май 2018 11:04 | 27 май 2018 10:57, Анисия Иванова
125
Австрийският канцлер: Нелегалните мигранти да се спират в Африка!

Австрийският канцлер Себастиан Курц смята, че за борбата срещу потока нелегални мигранти в Европейския съюз е необходимо по най-решителен начин да се пресича работата на трафикантите още в Африка, предава Regnum, цитирайки германски медии.

Курц е убеден, че това може да се направи, ако на "Фронтекс“ се дадат пълномощия да се бори с нелегалната миграция в трети страни със съгласието на техните власти.

Австрийският канцлер подчерта, че граничарите от "Фронтекс“ трябва да сложат край на мръсния бизнес на превозвачите на мигранти и да не се дава на съдовете им да извършват опасните пътувания през Средиземно море, които често свършват трагично.

Ръководителят на австрийското правителство отбеляза, че е съгласен с увеличаването на броя сътрудници на "Фронтекс“ до 10 хил. души, съобщава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
18
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Това малко сладко нeонацистко канцлерче има нужда от една крепка магребска прегръдка. Много уместна фамилия, впрочем. Frau Kurz mit dem kurzen Schwaenzchen.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка година се дават доста милиони ,точно за такива мероприятия. Но африканските диктатори си ги харчат по тяхно усмотрение
23
1
 
6
 
! Отговори
до Василев преди 5 години
Така е, но ето и другата страна всички са роби не само бежанците, докато не се въведе, базов минимален доход за всички хора от там насетне ти си решаваш дали да си продаваш времето и труда за повече пари. Но когато си без пари ти си принуден да си роб. Капитализма е модерно робство и белия човек е принуден да робува на *** от Aфрика да ходи Меркел да блъска в някоя мина цял ден и да ги храни.
22
0
 
18
 
! Отговори
Лудост преди 5 години
Съсипахте Либия,убихте Кадафи който пазеше Европа от бежанците а сега пищите,това е някаква идиотщ.ина...
21
0
 
16
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Когато тръгнаха към България и полицаите ги биеха и връщаха казахте че не може така -не било по човешките права и пратихте международни мисии да ги приемаме ...Ха сега си ги приемаите и хранете ...На чужд гръб и сто тояги са малко но...вече гърбът си е ваш ...
20
4
 
7
 
! Отговори
ДО 16 преди 5 години
ЕЙ БОЛЕН КАКВИ КОМУНИСТИ БЕ КОГАТО КАПИТАЛИЗМА Е БОЛЕСТТА И ЕКСЛОАТАЦИЯТА КАПИТАЛИСТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЦЕЛИ НАРОДИ ЗАРАДИ БЛАГАТА ИМ .НАЙ МРЪСНАТА И ПОДЛА СБИРЩИНА Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА КОЯТО УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ .ЗЛАТОТО ЗАЛЕЖИ РЕСУРСИ ВСИЧКО Е ОКУПИРАНО ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА П АС М И Н А !!!!РОБИ НА 21 ВЕК СА БЪЛГАРИТЕ ВИЖДТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ ПРОИЗВОДСТВОТО И ИЗНОСА КЪДЕ СА ДЪРЖАВНИТЕ ЗАВОДИ БЕ РОДООТСТЪПНИКО?
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам... Винаги ме е глождило съмнението, че Африка щеше да е зле, независимо дали е имало колонии и експлоатация. Не между другото, араби са били тези, които са продавали роби наред с други африканци. Европейците са били потребителите, които са ги откупували. Но африканците не знаят за това, не искат да знаят, а и сигурно тези, които знаят, го отхърлят, защото не пасва на идеалния образ, който са създали за собствената си раса.
18
1
 
16
 
! Отговори
хахах преди 5 години
Западните "велики" държави не могат да си опазят границите. Емигрантите ги превземат по море въоръжени със пръчки и камъни.А България въпреки че е най бедната страна в ЕС тук границата малко или много се пази.Дори граничарите да пропуснат да ги хванат, то разни динковци поне ще им хвърлят по един бой.
17
15
 
3
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Защо и тези хора да не живеят богато и щастливо!!!???Защо им ограбвате суровините и им правите войни!!!Страх ли ви е, ако се надигнат два милиарда африканци и араби, започнат да бъдат господари на живота си, вие ще бъдетете техните бъдещи слуги, въпрос на време е!!!Такъв е живота селяни прости, или ти мачкаш или теб те мачкат!!Вас са ви мачкали 500 години турците, хубаво ли ви е било , да сте рая??За това селяни прости, спазвайте всички неписани правила на Новия Световен Ред!!Лейджър!ЦРУ!
16
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва повече санкции да се наложат на Русия и С Корея, това е решението на глобалните проблеми. Комунистите разбъркаха света и оставиха либералите да вадят горещия картоф от огъня. Сталин ходеше да краде диаманти от Африка и експлоатираше цяла Африка и Индия и радеше златото на индийските махараджи.
15
0
 
1
 
! Отговори
До мозАк преди 5 години
...бля,бля..."пълен хаУс".За д-р Хаус ли иде реч?Абе пич(ка),не се мъчи!!!
14
0
 
9
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Само висока европейска стена ще ни спаси от тази пасмина !!
13
14
 
3
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ами колкото по-богати стават европейските народи и държави, толкова повече африканци и араби тънат в мизерия и водят войни!!!Щастието и просперитета на ЕС се дължи на суровините, нефта , пазарите и компаниите, които експлоатират за жълти стотинки в тези страни!!!Живота е жесток!!!Всеки иска да живее!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!
12
2
 
4
 
! Отговори
Kenian safari преди 5 години
O, ami v Afrika ako zemat da spirat europeiskite missioneri - kolonizatori, koncessioneri i turisti....?!
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новия Адолф.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този наистина ли смята, че африканците пътуват в една гумена лодка от африка натъпкани по 100 човека вътре без храна и вода. Някой ден ще пристигнат 5-6 лодки натъпкани с хора на Боко Харам въоръжени с калашници и облечени като бежанци и ще почнат партизанска война. И после ще стане като въстанието на Спартак в Римскта империя.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да праща австрийската армия в Африка тогава. Или не му стиска?
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие от днес беше искали ли сте разрешение от австрийският канцлер да помните името му?
7
2
 
28
 
! Отговори
Мозък. преди 5 години
Този умник не знае ли че режимите във Либия и Египет правеха точно това! Спираха потока от емигранти към Европа. Самия Кадафи многократно беше заявявал включително пред съветан ООН че ако бъде отстранен от власт към Европа ще има огромна вълна от африкански емигранти. Същото се отнасяше и за режимите в близкия Изток. Хора като Садам държаха нещата по контрол и диваците си знаеха мястото. Но откакто се намеси световния полцай САЩ навсякъде е пълен хаус. А ЕС защо е съюзник на САЩ???
6
23
 
3
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Държавата , която най-много защитаваше българския национален интерес и пазеше границите ни от бежанци е Велика Турция!!!Колкото и да ви е мъчно, трябва да признаете истината!!!Велик е Ердоган, Велика е Турция!!!Европейските лидери играеха двойна игра, те са кукли на световните финансови мошенници, уж са против бежанците, ама на практика те са виновни за милионите неканени бежанци!Ердоган опази българската държава, защото е умен, за него е по-добре да има за съсед българи, а не безумци!ЦРУ!!