Сириец нападнал полицаи в Холандия с: "Аллах акбар!"

Мъжът е бил прострелян от служителите на реда
Обновена: 31 май 2018 09:00 | 31 май 2018 08:50, Елка Василева
33
Сириец нападнал полицаи в Холандия с: "Аллах акбар!"
Снимка: архив, Reuters

Холандската полиция съобщи, че е простреляла сириец, който нападнал полицаи при опит да го арестуват, след като разтревожени съседи съобщили, че стоял на балкона на жилищен блок, размахвал брадва и крещял "Аллах акбар", предаде Асошиейтед прес.

В поредица от туитове полицията на Ротердам заяви, че инцидентът е станал вчера следобед в Схидам след неуспешни опити на полицаи да успокоят 26-годишния мъж.

Когато полицейски влезли влезли в апартамента му, мъжът ги нападнал и ранил смъртоносно полицейско куче. В отговор полицаите стреляли и ранили нападателя.

В изявление на кмета на Схидам се посочва, че нападателят бил сириец, който живеел с баща си в града от миналата година.

Инцидентът в Холандия стана ден след като в Белгия мъж уби две полицайки и минувач, отбелязва АП.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Холандияполицаисириец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Много интеграция много нещо
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой се опитва да събуди дивия звяр в Европееца.Всички знаем какво стана последните два пъти-две световни войни.Европееца е демократичен,но като му избият шайбите става страшно.*** и краварите да си опичат ъкъла щото европееца също има атомни бомби достатъчни да затрият света.Факт.
19
1
 
7
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
До известно време бях загрижен за западняците и ги съжалявах, че трябва да търпят тая пап.лач... Вече не, само да не ми ги заселват в България, " клетите мюсюлмански бежанци".
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АК-47,ЗА ТОЯ СИРКО
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май започват геноцид срещу бежанците. Някой уж се обажда, уж се оплаква.
16
1
 
22
 
! Отговори
Атомен физик преди 5 години
Тук има някаква грешка, най-вероятно в превода!Господа, как така сте стреляли по този виден учен, титан на мисълта, Атомен Квантов физик?! Той не е заплашвал никого, просто много се е зарадвал след като е направил изключително важно научно откритие! От радост е хванал първото нещо, което му се е изпречило, в случая въпросната брадва? И не е крещял Еди-Кой си е велик, а Айнщайн е Велик!
15
2
 
14
 
! Отговори
ОХО преди 5 години
ТОЗИ СЕ Е ИНТЕГРИРАЛ КЪМ ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ...ХАХАХАХАХАХАХ
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакъв сириец не е тоя. Сирийците са в Сирия и се бият за родината си.Този е някакъв талибан без паспорт и е казал ,че е сириец.Колко народ трябва да умре,че да им дойде акъла на простите западняци,че такова животнокато като сирийски доктор на науките без паспорт нЕма.
13
1
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Отново даваме висока цена, утрепано е полицейското куче. Мъка ми е за животното, можеше още много години да бъде полезно на хората и обществения ред.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега дали ще го арестуват полицая дето проснал на Меркел отрочето.или само у нас стават такива работи.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден ще е така докато запада продължава да приема източните ценности за нещо нормално.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне холандците са писали че е сириец, а при нас ката ден стават подобни неща, ама да сте прочели някога: ,,древно индиец размахвал брадва'' ?
9
1
 
18
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Четейки подобни "позитивни" новини от "старите" и "стабилни" европейски демокрации, не ми остава нищо друго освен да си спомня за романа на Чудинова "Джамията Парижката Света Богородица" и ужасите на евроислямското алтернативно бъдеще в Европа. Започвам да си мисля, че описаното в романа е все по-реално и с все по-голяма вероятност наистина да се сбъдне. Оруел ряпа да яде!
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРКак си изкарал тройка по български език и литарутара - туй е въпросът. Ти човече нямаш никакво логично мислене и логичен изказ в речта. Съвсем си шашав. Не може под всяка новина да извърташ нещата като плюеш и храчиш по Русия. Другия вариант е че ви плащат нпошките да правите ултрашашава антируска пропаганда и после ви е яд че целия народ ви взема на подигравка и майтап. Защо не си покажете лицата, срам ли ви е от вас, тия дето открито плюят по Русия са бутафоррни и смешн
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След десетилетия в учебниците по история ще пишат, че "либералната демокрация" е утопична система, която е довела до крах на обществата, които са я възприели. Също както сега за комунизма. Този случай, както и клането в Лиеж обрисуват картинката на една система която на инат отказва да признае, че не е съвършена и жертва живота на гражданите си отстоявайки своите делюзии. Всички ние източноевропейците знаем как ще завърши всичко това...
6
2
 
33
 
! Отговори
Кретен'ян преди 5 години
Да са им честити на холандците евроатлантическите ,,ценности'', да са им живи и здрави мигрантите ,,лекари, ,,учители,'' инженери'' и други ,,учени.''
5
1
 
32
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Време е науката да се вземе в ръце и да помисли защо само мюсюлманите изперкват.Има нещо гнило покрай ходжите.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помислих че Схидам е името на сириеца...
3
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРТова чме още данс не те е затворил за разпалване на омраза към друга държава което е описано в една книжка наречена НК, означава че не сме независима държава, а полуколония.
2
1
 
40
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Защо ни занимавате с проблемите на западналия халифат? Да се опраят, дано не са им нужни 500 г, но 50 ще отидат като гледам.... Забрана на исляма и изселване. Тази формула винаги работи....