Кой раздаваше юмруци на пътя? Дядо, чичо, внуче... роми

Тримата вече са задържани за побоя над шофьора в София
4 юни 2018 17:30,
141
Кой раздаваше юмруци на пътя? Дядо, чичо, внуче... роми
Кадър: Facebook

Трима роми - дядо, чичо и внуче са задържани за побоя над шофьора след инцидента с каруца на столичния булевард "Владимир Вазов" вчера, съобщи шефът на 5-то РПУ комисар Никола Василев.

Той обясни, че се е скъсал ремъкът на каруцата и конят се е отскубнал. Причината била, че каруцарят искал животното да се движи по-бързо.

Още по темата

След като се откъснал, конят се ударил в колата на шофьор, който потърсил обяснение и бил нападнат от 17-годишното внуче. На помощ се притекъл и дядо му, а минавайки оттам с такси, случката видял и чичото на тийнейджъра, който също се включил в мелето.

Тримата са задържани за 72 часа и са обвинени за нанасяне на лека телесна повреда.

Пред разследващите обаче те обяснили, че са били нападнати, но "това е малко вероятно", каза Василев.

Комисарят обясни, че днес ще бъдат прегледани записи от камерите на Столичната община и ако на тях се вижда, че и други участват в побоя, те също ще бъдат обвинени.

По-рано днес битият млад мъж разказа, че просто е поискал от мъжа от ромски произход да се опише щетата на автомобила, но вместо отговор е бил нападнат.

"После дойдоха още двама, след това четвърти с метално оръжие и вече трябваше да се защитавам. Намерих една верига, почнах да удрям по тях, докато се обърна бяха 2 пъти повече и отнасях отвсякъде удари. По едно време усетих много сериозен удар по главата, паднах и изгубих съзнание. Имаше двама българи, които се опитаха да помогнат", разказа за "24 часа" потърпевшият Цветан.

През това време приятелката на младия мъж е подала няколко сигнала на телефон 112, но докато е траяла разправата полицейски автомобил не е пристигнал.

В крайна сметка 30-годишният мъж е бил прегледан от линейка на домашния си адрес, след което е откаран до ИСУЛ за поставяне на шевове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% SAM SIGUREN CE SADAT SHTE GI OSVOBODI,PONEGE SA ROMI I GO E STRAH OT HELZINSKIAT KOMITET
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само едно не мога да разбера, от какъв зор ще иска от *** да описват щетата, да не би коня да има гражданска отговорност?
24
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
17-годишно "внуче" ахахаххахахахаха :D
23
2
 
34
 
! Отговори
бивш преди 5 години
поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави , това лято ще докарам децата в Бг че да видят каруци на живо .
22
4
 
9
 
! Отговори
дебел депутат преди 5 години
в България се живее прекрасно .
21
0
 
14
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Гледах клипа - от таксито слезе лелята ромка , а не чичото ром както пише тук .Даже имаше хора които похвалиха лелята че е помогнала в побоя .
20
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами по масовите телевизии в Бг само турски филми които възхваляват злоба, подлост, коварство и насилие, какво очаквате да се случва когато явно това е целта на управляващите които сами си избирате ! 29 г. този *** народ избира само комунистически фамилии да го управляват / малтретират / и все повече се навежда, а вече лази пред тях, кои са в момента ГЕРБ, не са ли "внучетата" на дъ'ртата ве'щица БКП ? Живеете в заблуда и страх, 500 г. робство малко ви е било...нищо не сте разбрали ОВЦЕ !
19
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спартанците в древноста са имали много роби,илоти,които са вършели мръсната работа.Но като станели прекалено много спартанците взимали превантивни мерки,за да не си утежняват живота в бъдеще.Уроци от древноста!
18
7
 
6
 
! Отговори
TOP SECRET преди 5 години
За ваше СВЕДЕНИЕ Каруцарите ги допусна Византия преди 1000 г. в Европа но нещо се крие или нещо има много срамно и позорно прикачено към Историята като PDF - файл , за това няма конкретна Информация от Историците , единствен Писател който се пристрашава да пише книги е само посателя Стоян Динков , другите треперят от страх , срам и позор
17
1
 
43
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Каруци въобще не трябва да се движат по улиците на който и да е град,камо ли в столицата.Като иска да управлява една конска сила да върви да живее на село.На много места съм бил но такова чудо не съм видял...
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се накажат агресорите, какъв е етноса не е от значение. За някакъв кон и ожулен капак на автомобил са недопустими подобни батални сцени! Дано си извадят поука всички замесени.
15
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адолф, на кого ни остави?Защо нападна Сталин, бе брат?Сега нямаше да има нито един *** в Европа.
14
0
 
38
 
! Отговори
Тото преди 5 години
И какво, ще ги задържат за 72 часа и после пак на улицата с каруцата.
13
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Колт" изравнява силите.
12
0
 
16
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
Значи ***.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тхг
10
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стабилни сме!Гарантирано от ГРАБ и електората на пиндоса от Банкя раздава свободно демокрация на центъра на ЕвроПРЪЦедателството!
9
0
 
41
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Хайде сега БХК, НПО-тата и всички защитници на махленските да дадът обяснение. Не почнем ли с брадвите тия няма да престанат. Че не улучиха някой въртоглав да ги възпита.
8
0
 
53
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Стана ясно за такситата ОК - роми биячи гастролират с колите им. Повече няма да спра такова такси.
7
1
 
62
 
! Отговори
Тоягата преди 5 години
То стана така че без ютия да не излизаш... Дивия запад човече.