Михаил призна: Стрелял със служебния си "Макаров"

Убиецът сам предал пистолета на ГКПП Лесово, където е задържан
4 юни 2018 14:45,
57
Михаил призна: Стрелял със служебния си "Макаров"
Снимка: Bulfoto, архив

Още подробности излизат по кървавото престъпление, което стана в Слънчев бряг. 37-годишният Михаил Станчев застрелял хазартния бос Коста Николов-Маджурина със служебното си оръжие - пистолет "Макаров", според разследващи.

Назначените експертизи потвърдили предположението на криминалистите, че собственикът на казина е убит с оръжието, открито в колата на Михаил, когато направил опит да напусне страната през ГКПП Лесово в нощта на 3 юни.

Той сам предал пистолета и не е оказал съпротива при задържането му. Стрелецът вече е с повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство, за което законът пердвижда от дори доживотен затвор без право на замяна.

Очаква се на 5 юни в Бургаския окръжен съд да се гледа делото за мярката му за неотклонение. Прокуратурата ще поиска задържане под стража за 37-годишния стрелец.

Още по темата

"Мъжът направи самопризнания, съдейства на разследването. Ревност е основният мотив. Симона му е споделила, че шефът й я е тормозил, но същевременно е проявявал типично мъжко отношение към нея - внимание, ухажване, водил я на вечери.

Това е породило у него една необуздана ревност. Интимните им отношения датират от много скоро, от 1 май", коментира окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който е категоричен, че няма никакви данни за поръчково убийство", пише "24 часа".

"Става дума за убийство, извършено от ревност. Задържаният споделя, че между него и Симона са се породили много силни и сериозни чувства. И в този момент се намесва един друг мъж, който започва настойчиво да ухажва момичето", допълни прокурор Чинев.

Тежко остава състоянието на фаталната красавица Симона Тодорова. 22-годишното момиче от Дряново, което е прието в реанимацията на УМБАЛ Бургас, с огнестрелна рана в главата, е на командно дишане, в медикаментозна кома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 28 Колко да се стягам, брат? Значм че ако имам пари жените ти кацат. Блъскам като вол за 1000 лева ...а това са малко за една жена в днешно време у България.
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек без любов бавно умира...
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стягай се приятел, тея любови трябва да се изживеят докато си млад - на 20, 25. После вече жените може да ги обичаш, ама трябва да си готов във всеки един момент да им биеш шута. Никога не разчитай на жена/приятелката си. Има хора с по 20 годишен брак, при които на единия му скимва да търси щастието си другаде. Един мъж трябва да е силен, авторитетен и, за съжаление, да има пари. Ако го постигнеш, жените можеш да си ги избираш, и никоя няма да иска да те напусне. Света е нечестен и суров, няма
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 25 Тя не искаше бебе...има си 2 дъщери преди това от предния й мъж. Аз също не исках дете. Имам си син.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22 Грешиш
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21Не си и направил бебе за толкова години и те е помислила за ялов. Затова те напусна. На една жена от 1 до най много 5 години ако не и направиш бебе тя търси друг с когото да може да има потомство. Не я вини. Трябвало е да си обърнеш внимание на репродуктивната си потенциал...
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 22 Че 15 години разлика много ли са? Аааа викаш 32 години разлика с чичката по-бива?
17
0
 
4
 
! Отговори
Готин преди 5 години
Колко ли трябва да си *** , за да направиш подобно нещо ?!
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква любов какви пет лева. 22 годишна кифла с 37 годишен чичак. Представям си кифлата как ходи на 8ми декември докато "приятеля" и седи вкъщи и се поти. Каква тема на разговор биха могли да имат. Освет той да я води по почивки или скъпи барове/дискотеки други допирни точки нямат, той избива комплекси с младо и наточено гадже, тя го цуца за пари и почивки, да ама 55 годишният е можела да го цуца бая повече. Не ги жаля грамммм, нито един от тримата.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислех си че съм силен характер, но една жена ми разби психиката завинаги след като ме напусна, защото я обичах най-много от всичко на този свят. Сега съм една торба.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19 от 18 И това съм изпитвал- споделена любов, а накрая ме заряза за един с повече пари. Ей там ме съсипа отвсякъде.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовната мъка е най-страшна. В момента изпитвам несподелена любов, разкъсвам се вътрешно но никога няма да прибегна до това да убивам.
12
3
 
6
 
! Отговори
Циника преди 5 години
До гого Дедо гоги не нас тия.Куршумите не са заради ***.Явно задруго е гризнал дръвцето, не е заради момето.
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокат Петдесет Хилядарков - момчето ще лежи 10 години.Адвокат Сто Хилядаркин - момчето ще лежи 5 години.Адвокат Двеста Хилядарски - момчето е невинно. Събраните доказатеслтва са невалидни и няма да се приемат в съда.
10
4
 
9
 
! Отговори
Детектив Инч хай преди 5 години
Пропускайте една малка подробност, тя си ги е въртяла и двамата едният с голям др пък с мангизи, но един момент тоя се усетил и хоп изненада, хората разберете едно белята и парите никога не казват идвам, никой не е застрахован, и никой не умира девствен живота го слага на всичйи, Успех!
9
3
 
19
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Ще оживее и още как. И внуци ще отгледа. Корфите са жилави. Справка Жени Калканджиева и Цеци Красимирова.
8
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво достойнство??? Единият е с 33 години по възрастен от момичето, другият с 15 години. Тия са си комплексирани *****фили.
7
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един мъж трябва да знае кога да се оттегли с достойнство. Такива незначителни неща не са повод да се раздават куршуми. Явно не е било психически уравновесено момчето. Не знам как ги раздават разрешителните за оръжие, но този не е бил годен да го носи.
6
0
 
35
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Не само се е опитал да напусне страната веднага след престъплението ами и си носил с него пистолета. Или е БРУТАЛНО глупав или .. не знам.
5
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много психопати, много нещо. Какво като я ухажвал шефа, тя нали е 22 годишна, може да напусне ако не й харесва, може да се дистанцира, може да избира с кой мъж иска да бъде. Как за такива дребни неща ще стреля и ще убива. Ненормална работа. Съвсем изтрещяха тези.