Пораснали деца с жесток некролог: Светът е по-хубав без майка ми!

Тя изоставила децата си, защото забременяла от брата на съпруга си
7 юни 2018 20:12, Екип на Dnes.bg
31
Пораснали деца с жесток некролог: Светът е по-хубав без майка ми!
Снимка: Twitter

Брат и сестра пишат брутален некролог на собствената си майка, която е починала преди седмица. Чрез това си действие те разкриват болката и разочарованието си от преживяното през годините.

Некрологът за 80-годишната Кейтлин Демлууд се появява в "Редууд Фолс Газет" миналата седмица. В него се разказва как жена от Минесота изоставила децата си, за да бъдат отгледани от баба си и дядо си, защото тя забременява от брата на съпруга си. Пише още, че тя няма да липсва на децата, които е изоставила и светът е по-хубав без нея. Некрологът е публикуван с точните им думи. Дори вестник от Спрингфилд е отказал да го публикува, защото е бил прекалено обиден.

Пред Daily Mail говори бившият професионален боксьор Джей Демало, на 58 години, за да обясни защо заедно със сестра си Джина публикуват такъв некролог. Той казва, че майка им никога няма да разбере през какво са преминали, но иска поне да имат последната дума. Идеята била на Джина, когато разбрала от братовчедка, че Кейтлин е на смъртно легло.

За приятелите на Джина и Джей от детството било шокиращо, че майка им не е била мъртва. Те са смятали, че е загинала в катастрофа или нещо подобно. Демало признава, че той и сестра му Джина са имали "резерви" за написването на некролога, съзнавайки, че това може да предизвика раздразнение.

Живата сестра на Кейтлин, Джуди, казва пред Daily Mail, че некрологът на племенниците ѝ е злобен и неимоверно са наранили семейството. Но за Демало и сестра му е много важно, че истината е излязла наяве след толкова години в тайна. Те смятат, че може да се напише книга или да се направи филм за преживяванията им и хората пак не биха повярвали през какво са преминали.

Докато цял живот са се опитвали да отгатнат живота на майка си, години по-късно се подрежда цялата истина. Научават, че имат двама полубратя, за които разбират малко след раждането им. Джей и Джина са били нещастно изоставени в Минесота, докато майка им и децата ѝ са живяли щастливо. Двамата разказват, че майка им ги е посетила два пъти по празници. Показвала им е картички с другите си деца, на които играят карти и се забавляват.

"Сякаш не съществувахме за нея. Как можеш да причиниш това на собствените си деца? Тогава осъзнахме, че трябва да се махнем от Минесота", споделя Демало.

Той казва, че армията и боксът са го спасили. Сега той има едно дете и живее във Флорида. Джина е омъжена и също живее във Флорида, работи като чистачка. Нещата не са били лесни за тях. Но и двамата са доволни, че са публикували тяхната истина за майка си и биха го направили отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България би била по-добра без националните предатели!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
забременяла от брата на съпруга си... прави са да го публикуват, независимо от всичко, спиш с брата на мъжа си, оставяш децата и после живот си живееш, накрая ги посещаваш и им показваш семейни снимки, все едно са ти непознати и се хвалиш с живота си, какъвто те очевидно не са имали... за моралистите - това не е майка! това, че ги е заченала и родила я прави биологична майка, не е МАЙКА. по вашата логика - за всеки аборт - присъда за убийство!
21
4
 
1
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Абе, аз не виждам смисъл в това, което са направили... Ок, изоставила ги е, ама ако не ги е била родила, пък те съвсем нямаше да съществуват, и още повече пък да публикуват такъв некролог, доживяла е до 80 години, и явно не е водила лош живот. Както и да е, не мисля, че са постигнали каквото и да е с този некролог. Освен може би, че и самите те са се изложили.
20
5
 
2
 
! Отговори
: преди 5 години
И все пак не може да напишеш подобен некролог ...
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка ми почина млада и живота ми е лил истински ад и до ден днешен ми ЛИПСВА
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По ми прилича на турска история
17
5
 
9
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Аз съм от "другата страна". Т.е. имам две "полу-сестри", които реално са ми сестри. Да, не поддържаме контакти, но когато родителя ми се спомина не са си позволили да кажат нищо. Предполагам е въпрос на ценностна система и на възпитание. Родителя е нещо свято, той ти е дал живот, и ако се замислиш ... "светът би бил по-хубаво място без него/нея" ... ами ако си е заминал преди да те зачене? Злобата не е добър съветник. Ако имат да казват нещо, е редно да е на надгробния и камък, а не на всички!
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кПълни глупости и аз живея в САЩ няма такива простотии които казваш,хората обаче не си досаждат да живеят до 50 с децата си и всеки си взима живота в ръце
15
0
 
6
 
! Отговори
------- преди 5 години
Ако трябва да перефразирам г-н Айнщайн, то:"Семейните цености са "относително понятие", като любовта - или я изпитваш или не, като вярата - или я имаш или не...Милосърдие - жестокостСебеотдаване - егоизъмАлтроизъм - маргиналности така нататък, и така нататък...Някои философски учения твърдят, че Земята е Училище, други, че е Чистилище, но и в двата случая следва или Извисяване или Поправителен!Както биха казали французите - Такъв е живота.
14
3
 
22
 
! Отговори
k преди 5 години
евреите от 200 години се опитват да унищожат семейството !като се започне с Маркс и се стигне до Фридрих Хаяк (основателя на нео-либерализма)семейството пречи на глобализацията - според лихварското племе децата трябва да се отглеждат от оществото за да се елеиминира напълно връзката деца-родители и за да не се позволява на родителите да отворят очите на децата си - промиването на мозъци не може да се препятсва от семейството !ресултатите ги виждате !хора докарани до животинско състояние !
13
5
 
9
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Истината е за децата една а за майката може да е съвсем друга! Те попитаха ли точно Защо се е получило така? По немска тв показваха подобни случаи когато майки търсят децата си или децата майките си!в един подобен случай сина мразеше майка си.че го била изоставила докато не разбра истината.че е била насилена и после и е отнето детето и дадено на други от нейните родители!а жената цял живот плакала за сина си!после сам искаше са сие видят!
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на тия хора! Ако ще си напълно безотговорен не прави изобщо деца!
11
14
 
2
 
! Отговори
Баба Николинка преди 5 години
Ами малко позабременяла жената, голяма работа сега. То човещинка. Децата не са прави, грехота е.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 11 - Хората могат да си го натирят колективно ...Няма да говоря сладки думи за човек, който приживе е бил човешки ***, само защото така било прието. Няма и да си мълча, само защото така трябвало.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората са казали За умрял и за шеф само добро и нищо друго.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братле като ни осветли за западното общество забрави да допълниш че трябва да следваме източното, и кое е то? Братушките?
7
10
 
29
 
! Отговори
к преди 5 години
при англо-саксонците няма и помен от привързаносста която ние имаме към децата си много, много рядко те обичат децата си, в най-добрия случай изпитват привързаност към тяхтова което ви показват във филмите далеч не е истинското положение на нещатадецата им се отпащат със същото - познавам американци които дори не се интересуват къде живеят и какво правят децата им и това е масовия случай в САЩ
6
16
 
26
 
! Отговори
к преди 5 години
това е нещо съвсем нормално за манталитета на запада и най-вече за американците !ако не сте живяли там по-дълго време няма да го разберете - англо-саксонците са доста долну хора !за американеца е напъно нормално да си къта парите в пенсионен фонд вместо да плати студентските заеми на децата си
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неграмотни журналисти, едно име не можете да преведете като хората!
4
0
 
18
 
! Отговори
acca преди 5 години
"демало", "демлууд" - само правилното "демлоу" - не :D