Кой получава по-добър оргазъм: Мъжете или жените?

Винаги ли печелят представителите на силния пол...
15 юни 2018 23:00,
55
Кой получава по-добър оргазъм: Мъжете или жените?
Източник: Reuters
Една от големите мистерии в живота и за мъжете, и за жените е усещането, което представителите на противоположния пол изпитват при оргазъм. Винаги ще остане съмнението дали пък оргазмът при противоположния пол не носи повече удоволствие. Очевидно, няма тенденция мистерията да бъде разбулена по какъвто и да било начин и единствен стремеж остава желанието на партньорите взаимно да допринасят за пълнотата на сексуалните си изживявания. Всичко това обаче не пречи на учените да опитат да направят опит да разплетат главоблъсканицата.
 
Условието тук е да се изяснят факторите, на база на които се определя качеството на оргазма и наличието и ролята на тези фактори при мъжкия и женския оргазъм.
 
Основна роля би могло да има продължителността на оргазма, а по-дългото изживяване би следвало да бъде и по-задоволително. В този аспект оргазмът при жените трае около 30 секунди. Това е неколкократно повече, отколкото при мъжете. Средната продължителност на мъжкия оргазъм се изчислява на 5-8 секунди. По отношение на продължителността удоволствието от секса при жените е по-пълно, а женският оргазъм може да се определи като по-върховно изживяване от мъжкия.
 
Но възможно ли е едно чистo физическо усещане да се определи за по-качествено от друго само защото трае по-дълго? Още повече при условие, че женският оргазъм в повечето случаи е единичен, а при мъжете може да се изживее неколкократно в рамките на кратък период от време.
 
Статистиката сочи, че мъжете изживяват петсекундния си оргазъм в 95% от случаите на сексуален контакт. Трийсетсекундният женски оргазъм изглежда като цяла вечност по отношение на продължителността си, но пак според статистиката жените изживяват пълноценен оргазъм едва в 69% от случаите на сексуален контакт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: оргазъмсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто тракторите излезнаха на полето,Българката си на вири носа.До преди това раждаше направо в снопите,където и е била онодена.Прогрес.
14
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12 как пък го изчисли в 9% от случаите. .Събира 100 мъже и я почват подред. Оргазмите и започват с последните 9 ;)
13
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами защото,за да намериш девет,трябва да прекараш 100 мъже.За това.Комшиите не прощават..Рускиня?
12
2
 
44
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
До 12 как пък го изчисли в 9% от случаите. Това означава, че от 100 мъже само 9 ще ти докарват пълноценен оргазъм. 50 - 4.5 25 - 2.25 12 - 1,2 приблизително 1 тъй като мъжа е човек и няма как да го разделиш на няколко части. Значи от 13 мъже с които спиш 1 ще те докарва до края (12:1). Или си минала през невъобразимо количество мъже, или си *** (по вероятното).
11
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ААА, викате сега сте на 91я, истинските 9 предстоят.Можете да се спрете само на деветимата от предишните стотици.
10
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами защото,за да намериш девет,трябва да прекараш 100 мъже.За това.Комшиите не прощават.
9
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не си сведете контактите само до тези 9%?
8
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За коментиращите по-долу, клиторът е само външната част на огромен сексуален орган. Женският оргазъм може да е опустошително силен. Неслучайно жените търпят пълния кр.етени, които обаче ги задоволяват. Защото просто при нас това е нещо много силно, но и много много трудно за достигане. Тия 69% дето ги пишат сигурно включват и ръкоделие, щото моите полови контакти завършват с оргазъм сигурно в 9% от случаите. Останалите в най-добрия случая е вълнуващо, в най-лошия, пълна скука.
7
4
 
61
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Пениса е по- голям от к.литора, а *** има най- много нервни окончания от кое да е "нещо (орган) в тялото. Не случайно един солиден ритник в слабините може да прати мъжа в кома. Докато к.литора е единствения орган на който предназначението е удоволствие. Майката природа специално за жената го е създала.
6
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 пъти повече нервни клетки имат жените "там" от мъжете и мисля, че това е достатъчно показателно.
5
6
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След пълноценно свършване едвам гледам, причернява ми за кратко, а ушите ми кънтят 24 часа. .Отидете на кардиолог. Съвсем сериозно.
4
26
 
40
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Женския оргазъм и на малкия пръст не може да се навърже на мъжкия. След пълноценно свършване едвам гледам, причернява ми за кратко, а ушите ми кънтят 24 часа. Най- малкото пениса е 1000 пъти по голям ***. Няма начин жената да изпитва по- голямо удоволствие от мъжа.
3
6
 
67
 
! Отговори
25 годишен преди 5 години
Според мен жените, защото те могат да се ееат по продължително, защото ние мъжете докато заредим батериите за следващата плющялка...
2
11
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви сърби ухото и се почешере с пръст на кого му става по-хубаво? На ушенцето или на пръста?
1
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еуродупетат:- Ние!