Настроенията в Германия: По-строга позиция за имиграцията

62% искат отхвърляне на мигрантите без документи
15 юни 2018 11:30,
17
Настроенията в Германия: По-строга позиция за имиграцията
Снимка: архив Reuters

Мнозинството германци искат по-твърда позиция по въпроса за имиграцията от тази на канцлера Ангела Меркел, сочи проучване за обществената телевизия АРД, цитирано от ДПА.

Според изследването "Дойчландтренд" на института "Инфратест димап" 62 процента от запитаните смятат, че мигрантите без документи за самоличност трябва да бъдат отхвърляни още на границата - мярка, която подкрепя германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер, пише БТА.

Шейсет и един процента изразяват подкрепа за спорния план на Зеехофер по границите да бъдат изградени центрове за настаняване на мигранти, където те да остават от пристигането до евентуалната си депортация.

Внушителни 86 процента от запитаните заявяват, че са за по-ефективна система за депортиране на хора с отхвърлени молби за убежище.

Обявяването на резултатите от проучването съвпада с гръмък скандал в коалицията на Меркел, в която участват нейният Християндемократически съюз, баварските консерватори от Християнсоциалния съюз и Германската социалдемократическа партия.

Зеехофер, който е дългогодишен политик от ХСС и отдавна е постоянен източник на проблеми за Меркел по въпроса за втвърдяването на германската позиция за имиграцията, заплаши, че ще заобиколи канцлера, за да прокара предложението си незаконните мигранти да бъдат депортирани още на границата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
La France преди 5 години
Vive la France!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8: много правилно наблюдение! Франция е най-великата, красива и прекрасна страна! Люлка на цивилизацията! Vive la France!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брей,много сме сте се загрижели за съдбата на Германия.Още малко и ще я закрием.Утре ако Меркел реши спира емигрантите,и всичкото бежанец се струпва на гръцката,италианската и познайте на българската граница,щото всичкото бежанец идва от Турция и Средеземно море.Колко от вас ще отидат и ще стрелят по неовъражени хора,по жени деца по границата с калашници.Колко от вас са убивали хора.Ами ако този някой който не спира да товари лодките,им даде и оръжие.Сополанковци,много отворени в нета всички.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия ще бъде претопена от мигрантите, то е ясно
10
0
 
17
 
! Отговори
Радио Ереван преди 5 години
Прав е Зеехофер. ...и все по-прав ще става. По-добре късно, отколкото никога.
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предизвикаха войни в Близкия Изток, свалиха от власт Кадафи - техният пазител на Европа от бежански вълни. Какво са очаквали слабоумните германци и западноевропейци? От кого се оплакват и кой е виновен? Нека се извинят и поемат вината за бежанците и за жертвите, които предизвикаха.
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДемографФранцузин у германия бял няма да видиш ако видиш са некви студенти по Еразъм.По простата причина че във Франция се живее много по-добре.По-високи доходи и по-социална държава.За другите не знам!А и Франция е далче от южна европа.
7
1
 
37
 
! Отговори
Демограф преди 5 години
В Гермавия турците и кюрдите са 5 милиона. Араби, маври, пакистанци, афгани - поне 2 милиона. Африканци - близо милион. Източноевропейци - няколко милиона. Роми - стотици хиляди. Китайци и индийци - половин милион. Отделно имаме около 2 милиона южноевропейци - италианци, испанци, гърци, португалци, французи. Добре дошли в немския сбирщайн, където скоро германските имена ще бъдат екзотика.
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел и компания нита веднъж не се запитаха:"Кой финансира тези мигранти? Кой им къса документите? И тези документи не се ли съхраняват от ислямските трафиканти за бъдещ шантаж? За да ги принуждават в бъдеще да извършват най-малкото престъпления като трафик на наркотици, кражби? Тези мигранти с изгубените докуменит не са ли зависима до края на живота си от финансиращите ги?"Така че правилното е всички без документи вън от Европа!!!
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късно е. В Германия вече има прекалено много имигранти. На трето място в света са по брой на мигранти. Тези с мигрантски или частично мигрантски произход са над 20% от населението. Мюсюлманските имена при бебетата са водещи.
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбайте си попарата, дето надробихте, но жалко , че ще остане и за нас да се давим и ние с нея!
3
2
 
46
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ясно е какво искаше Меркел - да подмлади Германия и осигури работна ръка ! Това обаче беше върховна глупост - тотално различна и закостеняла религия и нежелание за работа !Арабин и работа ....?! Трябваше усилено да привличат младите хора от бившите соц.страни, ние сме християни и желаем да работим !!
2
0
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Швабчетата почнаха да осъзнават какво , всъщност им причини Меркел ! Събуждат се лека-полека , но дано не е късно !
1
12
 
22
 
! Отговори
Англия да го ду.а!!! преди 5 години
Положението в Германия е необратимо.Тия в две световни войни избиха населението на Европа и основно мъжете.Европа никога не ще се възстанови.Ако няма миграция икономиката им загива и сега имат недостиг на работници.Ако се напълнят с мигранти загиват те са стари а мигрантите млади.ЕС да го ду.а!