След обира в Несебър: Полицията издирва банковите крадци!

Обирджиите пробили дупка в стената на съседен офис
22 юли 2018 10:44,
21
След обира в Несебър: Полицията издирва банковите крадци!
Снимка: архив "Булфото"

Полицията издирва банковите обирджии от Несебър. От района, където бе извършена кражбата, са иззети камери за видеонаблюдение, назначени са множество експертизи за установяване на бандитите.

Обирът бе извършен вчера, а според неофициалната информация от банковия клон са били откраднати около 100 000 лева. Полицията не потвърждава сумата с аргумента, че точният брой на откраднатите пари в момента се изяснява.

Още по темата

Банковият обир е бил извършен през съседен на банката офис. Крадците успели да пробият стената между двете помещения, потвърдиха от полицията в Бургас, цитирани от БТА.

Крадците разбили касата и е откраднали наличната сума пари.

От района, където се намира офисът на банката, са иззети камери за видеонаблюдение, назначени са множество експертизи за установяване на извършителите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама по ФБ ли ги издирва пак, или ще пускат чистачките да ги гонят? МЕР ползва много похвати и не може така да ни оставяте да гадаем
14
0
 
1
 
! Отговори
БРАВО преди 5 години
Та всички Плажуващи на Несебър ги видяха - те дойдоха на Плажа и хвърляха Пачки по Плажа . Седяха целия ден , и си поръчваха скъпи питиета . После дойде Полиция и си разделиха Парите от Обира , и всеки по живо по здраво . Какъв е проблема че са обрали БамКа ?
13
0
 
7
 
! Отговори
Вальо преди 5 години
В Шарково мин.Радев ще ги хване, в Шарково и Болярово. А може и да са се преоблекли в бели дрехи и да ходят с Касапина да умъртвяват дребни преживни животни.
12
0
 
2
 
! Отговори
He4oBeK преди 5 години
До boikoНещо не си много в час, разпоредите за жива охрана са за транспорт на суми над 20К, не за съхранение.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"От района, където бе извършена кражбата, са иззети камери за видеонаблюдение, назначени са множество експертизи за установяване на бандитите".От кога изземват камери,а не записи от камери?
10
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До АнонименЕххх що не им казахте по-рано, пък може и да са се сетили, те, парите са застраховани, но личните данни не!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези пък тръгнали банки да обират, че те големите заведения въртят по 30-40 хил дневен оборот, тях да гавнат ще е по на сметка,
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти дето си писала Текста що не си търсиш рабора като продавачка в БИЛА , за тая позиция не ставаш
7
0
 
14
 
! Отговори
МРВ ни пази преди 5 години
"След обира в Несебър: Полицията издирва банковите крадци!" Това е новината. Обикновено не го правят. Но сега са се разработили. Нямало какво друго да правят.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БАНКАТА СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ТУК!!!НЯМАЛО НИКАКВИ СЕНЗОРИ ЗА ДВИЖЕНИЕ ВЪТРЕ!!!МИ ТЕ МОЖЕШЕ ДА ОТКРАДНАТ ДАННИТЕ НА ХОРАТА И ДА ВЪРШАТ ИЗМАМИ С ТЯХ!!!?
5
3
 
19
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Българската полиция е Мафия,съдружник е с наркодилъри,сутеньори,трафиканти на оръжие,наркотици,хора,цигари без бандерол,а шеф й е премиера Бойко Борисов.
4
1
 
7
 
! Отговори
до Авторката преди 5 години
(Крадците разбили касата и е откраднали наличната сума пари)........................xaxa...............я копирай както си правиш че не може да пишеш
3
0
 
14
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Работили са с вътрешна информация. Това е ясно. Сега всички ще минат през любимия "детектор на лъжата" и вътрешния човек ще лъсне. Знаем го филма до болка ...
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
са иззети камери? Че като са иззети камерите с какво ще допренесат за разследването? Тъппациииии
1
1
 
18
 
! Отговори
boiko преди 5 години
А защо са пренебрегнати разпоредбите забраняващи да се съхраняват суми над 20 хиляди лева без жива охрана?! И се научете малко да пишете правилно! Не се изземват камери а се изземват записи от камери за видеонаблюдение!!!