Зловеща гледка край Поморие: Разложен труп, висящ на дърво

Предполага се, че тялото е на изчезнала преди време полякиня
22 юли 2018 13:13,
23
Зловеща гледка край Поморие: Разложен труп, висящ на дърво
Снимка: архив "Булфото"

Зловеща гледка се откри пред полицаи в горичка край Поморие. Те намериха силно разложен труп на жена, който висял на дърво.

Засега трупът не е идентифициран, но се предполага, че е на издирваната 41-годишна полякиня Александра Фулара, изчезнала на 30 юни от поморийски хотел, каза говорителят на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева, цитирана от "24 часа".

Александра пристигнала на почивка в България на 26 юни, заедно със съпруга си и двете им деца - момче на 15 г. и 8-годишно момиченце. На 30 юни около 17 ч. казала на мъжа си, че ще излезе да се разходи. Била облечена с рокля и джапанки.

Още по темата

Нито една от камерите на хотела и съседния почивен комплекс обаче не е засякъл как жената излиза. Затова разследващите смятаха, че може би е скочила от балкона на хотелската стая, която била на първия етаж.

По време на издирването полиция провери десетки квартири и хотели в Поморие. Разложеното тяло е било открито при поредната полицейска акция по търсенето на Александра, което продължи 20 дни.

Трупът е откарано за аутопсия в катедра Съдебна медицина към УМБАЛ Бургас, която е потвърдила, че няма следи от насилие.

Обесената жена е била намерена на място, отдалечено на около 500 метра от хотела, от който полякинята изчезна. Въпреки че издирваната полякиня имала голяма татуировка на рамото, тялото било толкова разложено, че тя не се виждала, разкриха осведомени.

Откритата жена обаче била с дрехи, които отговаряли на тези, които носела изчезналата полякиня. Предстои разпознаване, казаха от полицията.

Все още не е ясно защо 41-годишната треньорка по карате е решила да сложи край на живота си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Zonder преди 5 години
Отдавна не бях чел по измислена и нелогична история. Писателите на криминални романи ще останат без работа пред блестящите успехи на родното "МВР".
16
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любопитно как полицията не е намерила само на 500м от хотела. Пак са си свършили работата
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полякиня с карате???!!!!
14
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжът и поляк ли е?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съпруга
12
0
 
38
 
! Отговори
Според мен преди 5 години
Кото на полицията ни й се разследва винаги ще решат, че е самоубийство.
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОЧИВКАТА Е БИЛА ЗА СДОБРЯВАНЕ АМА НЕ Е СТАНАЛО !!!СКАРАЛИ СА СЕ И Я Е УБИЛ!
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Ми щото е по-лесно!Ний ся доматето ли ще поливаме,или ще търчим като изоглавени заради няква там!?
9
1
 
53
 
! Отговори
т.п. преди 5 години
Ами те и за убийството в Борисовата градина, ножа го търсили 2 години, но го намерили чак когато убиеца си признал. Под пейката с трупа. АМа иначе търсили де
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми не се знае дали не е имала някакъв проблем я от лично или професионално естество. Може и да е убийство - никой не знае мотивите за деянието!
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там парк и редовно се разхождат туристи но са го мислили за нещо нормално като атракцион
6
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Установено е, че най-рядко посягат на живота си жени, които има все още непораснали деца. А тази има две!Бог да я прости жената и дано случаят бъде старателно и успешно разследван.
5
0
 
27
 
! Отговори
Eee преди 5 години
В града ако не знаят какво става какво остава на плажа да знаят?
4
0
 
77
 
! Отговори
Според други сайтове преди 5 години
Не полицаи, а разхождащ се чужденец е забелязал тялото;то тежало само 15 кг (което поражда много въпроси - как е успяло да претърпи такава метаморфоза само за 3 седмици?);странно е това, че уж търсиха упорито, а не са я намерили в района между хотела и съседно ваканционно селище?Твърде много въпроси. И никой не я е видял да излиза от хотела. Да не би да се е случило нещо в хотела, а после да е окачена на онова дърво? Или е имало причина да се постарае да излезе незабелязано?
3
32
 
3
 
! Отговори
Зъбльо преди 5 години
Хората няма какво да ядат, тия хукнали трупове да гледат по дърветата!
2
9
 
26
 
! Отговори
Патолог да не си! преди 5 години
И особено през лятото - разложен труп,геенска смрад,ти го човъркаш със скалпелът..Верно че не може без патолози - ама как ядат мръвки тия хора?!
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още предния път, когато писахте за ичезнал човек, но нямаше нито снимка, нито описание, нито отличителни белези, а само някакво име, беше изключително подозрително. Да не би да сте знаели нещо още тогава? Някой от вас? М? Редакцията?