Ударът, завършил със смърт - Мерцедес, разполовен от дърво!

При сблъсъка близо до Карлово загина млада жена
25 юли 2018 15:21,
64
Ударът, завършил със смърт - Мерцедес, разполовен от дърво!
Снимка: Bulgaria On Air

Автомобилът, в който тази сутрин загина млада жена, е бил разполовен след удар в дърво.

Както Dnes.bg писа катастрофата стана рано тази сутрин на Подбалканския път в района на Карлово.

Лекият автомобил се е движил в посока Казанлък. Отклонил се е от пътя и се e забил в дърво. От удара колата се е разполовила. Едната ѝ част е изхвърчала на 50 метра от другата, съобщи Bulgaria ON Air.

Още по темата

В автомобила са пътували семейство. Те са откарани със случаен превоз в болница, като малко по-късно 27-годишната пътничка е починала от раните си.

28-годишният водач остава в болница в тежко състояние. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25Имаш отговор. Феди Башур. Друга кола по това време и на този пътен участък не е имала проблем. Само джипа каран от хлапето. Избягнах думата "управляван".
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В други новини четох за несъобарзена скорост, т.е. скоростта не е била превишена.
35
1
 
11
 
! Отговори
До 32 Еколог преди 5 години
Питаш със каква скорост се е движел ***, но отговара го знаеш само ти, защото ти си ***.
34
3
 
9
 
! Отговори
До 27 преди 5 години
Не помня да сме карали бавно преди 1989 година. Аз бях с Вартбург и по магистрала си се движех с разрешените 120 км/час. В София по Цариградско беше разрешено до 110 км/час и винаги карах с 110 км/час. По-скоро разрешената скорост беше по-ниска извън населените места - до 80 км/час и по магистралите - 120 км/час, но в населените места беше до 60 км/час, а сега е до 50 км/час.
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕкологСпецовете ще ти кажат, че в другите държави/не се знае кои/ няма дървета, канавки, билбордове и гаражи до пътните платна. Ще ти казат, че няма смисъл от дневните светлини, зимните гуми, коланите, детските столчета и забраната за говорене по телефона. Че разхода на гориво се увеличава от дневните светлини, а не от мощната уредба до дупка или стил на каране "газ, спирачка". Всичко друго е причина, не и карането несъобразено с правилата и пътната обстановка.
32
2
 
14
 
! Отговори
Еколог преди 5 години
А дървото как е...Хайде сега автомобилни експерти кажете - с каква скорост трябва да се е движил ***, че да се разцепи колата на две?
31
3
 
8
 
! Отговори
69 преди 5 години
До Анонимен 24баба ти Жужа модел шейсет и някоя и дето се караше с 80-90 км/ч с каквото и да я обуеш все тая бе човек. Като гледам снимките - това е удар с около 150. При това тоя Мерцедес е със задно предаване, от където и е дошла белята. Неслучайно сега всички търсят Мерцедеси 4х4, че иначе задницата много лесно тръгва да изпреварва предницата по завоите.
30
3
 
16
 
! Отговори
Торлака преди 5 години
Събота и неделя бях в Пловдив - рядко простоват народ се е навъдил под тези тепета (почти толкова прости като добруджанци)! Всеки си мисли че е хванал Бога за рога, едно самочувствие, едно явно превъзходство, една невъздържаност, накратко казано 'вопиюща простотия". Колата като гледам е РВ - летял е по тоя мокър път, жалко за жената, тоя *** е трябвало да си ходи при бай Петър барабар с жената. Сега ще го изкарат я луд, я ТЕЛК ще си изкара, ще го дундуркаме докле е жив, да мре по-добре!!!
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Абе не беше баш тъй...... Особено като ГРЪМНЕ тая камерна гума с вътрешната (не спада бавно налягането при пробив като при съвременните безкамерни гуми), ако се случи предна се пребиваш от вуле.Сега колите са доста по- бързи, а шофьорите карат безразсъдно и скоростта не се усеща, караш с 200 и не усещаш скоростта, а старата Жига със 100 км в час ти подсказва да намалиш.
28
2
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
До долнияС гуми видинки и москвичи по пътища за видинкиСега с бързи коли по калдъръмени шосета
27
3
 
4
 
! Отговори
do 24 преди 5 години
Не може да ги сравняваш преди и сега. Едновремешните немощни соц-возила им трябваше мноого време да стигнат висока скорост. Затова и се караше бавно. А тогава гумите не играят толкова голяма роля.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто не мога да си представя тази кола с каква скорост се е движела.... Може ли бременната си жена да караш така!?Аз предлагам, че е опит за убийство и самоубийство. Скарали са се за нещо и на водача му е превъртяла шайбата.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ли ги шофират AMG-тата по 500-600 коня, щом изпърдяна Ц-класа не могат да вкарат в пътя?!
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До asdДо 1989 г. карахме с едни и същи гуми,най-често Видинки,и зиме и лете! Нямаше летни,нямаше зимни гуми.карал съм с такива и проблеми не съм имал.поради липса на достатъчно гуми за вътрешния пазар,много от шофьорите използваха т.нар. регенерат напластяване на каучук върху износени гуми и отново не съм чувал някой да се е оплаквал! Излиза,че не гумите и старите автомобили са толкова виновни,колкото неуменията на голяма част от водачите за правилна преценка на пътните условия!
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз ръждилник сигурно е бил нов внос от Германистан и там някой тесен специалист.. я Юсуф от туркистан,или Юри от Украйна в гаража на Шакири от Албания,е съчленил от остатъците на две-три коли един цял Мерцедес който нашенските тарикати са внесли тука!То и с 500 да вървеше нямаше така да се среже през средата!
22
0
 
6
 
! Отговори
Бааа го преди 5 години
Мерчо се е разцепил като басма!
21
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Какво става с нас бе,хора!Две почти идентични катастрофи за един ден-семейства гинат от безумно шофиране!За какво е това лудо препускане,ужас.Карайте без нерви на пътя,за да стигнете у дома си.
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тея бързи 120 коньови мерцедеси трудно се хвща пътят, сила страшна, сила неукротима, смачкал е газта по пограшка, задницата е тръгнала от стращната мощ на двигателя под капака на расовия автомобил и същият неконтролируемо се е отклонил от пътя и е бил пометен от пияно, надрусано дърво, без книжка, с 50 нарушения и 2 - 3 досъдебни производства!
19
7
 
10
 
! Отговори
Ясно преди 5 години
А казват, че немската машина най яка.Ето колко е яка.Яка е Руската машинка
18
0
 
5
 
! Отговори
Зимна гума преди 5 години
Много разбирачи-коментатори има тук!