Руски Су-24 вдигнаха във въздуха британски самолети от Румъния

Руските самолети са били съпроводени от самолети "Тайфун" на ВВС
26 юли 2018 16:12,
89
Руски Су-24 вдигнаха във въздуха британски самолети от Румъния
Снимка: архив Reuters

Разположени в Румъния самолети "Тайфун" на британски кралски военновъздушни сили са били вдигнати днес, за да съпроводят руски военен самолет, прелитащ в близост до въздушното пространство на НАТО в Черно море, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

Двата самолета Тайфун са излетели от румънската база "Михаил Когълничану" близо до черноморския град Констанца, след като получили сигнал, че руски самолет Су-24, намиращ се над акваторията на Черно море, се приближава до границата на въздушното пространство на НАТО, пише БТА.

В съобщение на Кралските военновъздушни сили се уточнява, че руският самолет не е навлязъл във въздушното пространство на НАТО и че самолетите Тайфун са патрулирали в небето известно време като възпиращ фактор, след което са се върнали в базата.

През април в базата "Михаил Когълничану" пристигнаха четири британски изтребителя, които имат задачата да патрулират въздушното пространство на източния фланг на НАТО, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
10
 
11
 
! Отговори
на 4 юли 1989 г. преди 5 години
Руските самолети не могат да стигнат до Острова изобщо. Има един единствен случай на съветски самолет навлязъл на територията на НАТО и то защото е бил без пилот, руснака веднага след старта се спасява с катапулта защото руското чудо на техниката аха и да падне. Без пилот щайгата прелита Западна Германия и Холандия и пада в Белгия и убива едно момче. Случката е от 1989 година.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До След срещата със СУ 46Друса ви онанизъм та се цепите по шевовете! :))))))))))))))))))))))Със сигурност сте милиционери.
47
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мислех че това въздушно пространство е на Румъния,но явно вече е на НАТО.Със сигурност и за българското така се пише според Ройтерс.Та ако някой още има илюзии че сме независими държави,то дълбоко се лъже.Руските самолети са си в техни води,а английските-на 4000 км от Англия.Ако руските самолети са в такава близост до острова,то в Сороските медии би се надал неистов вой!Двоен стандарт и поръчкови медии в действие!
46
12
 
11
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 5 години
СВАЛЯЙТЕ ГИ! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ, АКО ТРЯБВА ДО МОСКВА! ЕДИН ДА НЕ ОСТАНЕ!
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Боби 45Уважение към написаното и само едно допълнение.Втори по численост от сражаващитесе срещу болшевишката Червената армия, след Германия са граждани на СССР - 1,2 млн. Най голяма е РОА на генерал Власов - над 700 хил. Техните жертви също са включени в тези 4,8 млн
44
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се заблуждавайте троловете които пишат на този сайт в полза на Русия не са българи, а машини или платени от ПУ тя драскачи!Това което пишат българи не биха го написали никога!!!Стотици хиляди българи учат и работят в Великобритания и си хранят семейства!А за българи работещи в руската *** не съм чувал.
43
19
 
28
 
! Отговори
След срещата със СУ преди 5 години
Запис на разговора м/у пилотите на двата английски прехващача:- Джони ти *** ли се?- Да,Майк!А ти?- И аз,както винаги.
42
3
 
15
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 37Умнико ако погледнеш загубите на СССР и Германия ще разбереш че подобно нещо като хвърляне на хора от СССР ей така за да ги убият НемцитеСССР губи 9,8 милиона военни - Загинали и изчезнали без вестГермания загубите са 4,8 милиона военни + Италианските, Румънските, Унгарските и Финландските загубиЗагубите на СССР са горе долу 2 към 1 спрямо Силите на Остта.Като имайте предвид че само в защитата на Севастопол и Ленинград са загубени 2,5 милиона военни, Севастопол падна.
41
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39100 хиляди пъти по-напред от българите! Личи си по всичко, армиа, социална система, здравеопазване, образование и просперитет. Не за друго повечето българи я предпочитет! Повечето цветнокожи в Англия са къде къде по цивилизовани от тесногръдите българи родоглупци в България. Не за друго беснеете при това най-вече един към друг! Приятно мутиране!
40
12
 
25
 
! Отговори
Не! преди 5 години
Русофилът e специален тип ***, ражда се етнически българи, но се самоопределя като руснак :ДДД
39
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин сам бил изобретил най-бързия самолет в света, работел на Бояришник и се движел със светлинна скорост, че даже и повече, в зависимост от количеството което пилота е изпил - сделено без аналог, гордо заявил кремълския гном на Тръмп.
38
17
 
13
 
! Отговори
НАТО ОТАН преди 5 години
Пак половинчати работи. Защо само са съпровождани а не са свалени руските тенекии?
37
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТИЧАЛИ СА ДА ВИДЯТ ИСТИНСКИ САМОЛЕТ И ИСТИНСКИ ПИЛОТ, КАКВИТО ТЕ НЯМАТ.
36
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАко смеем да твърдим че Британия е цивилизован свят - олеле хахахаха
35
5
 
11
 
! Отговори
В преди 5 години
Ха ха мн се уплашени англичани
34
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Московеца сигурно е бил пиян, те постоянно пият за да понесат живота в руската ***!А и заплата не им стига за качествен алкохол и са на самагон, или в най добрия случай на одеколон, а това води до халюцинации!През ВСВ , Сталин също така ги е напивал и ги пращал пушечно месо на немците!Така че англичаните излишно са горили бензин.
33
11
 
13
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Калеко АлекоПо същия начин Руски, Китайски и Ирански самолети пресрещат военните ХАмерикански а и самолети на други страни. Да споменавам ли Гърция и Турция.Самолета е правил облет на границата на Украйна и Румъния и вероятно е бил Су24МР(разузнавателна версия на бомберите Су-24М)Така да се каже дошъл да каже "БЪЗЗ" на току що пристигналите Велики Британци.
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30Ако смеем да твърдим че България е част от цивилизован "сват" - олеле!
31
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ИЗРИТА АНГЛИЯ
30
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
англичаните са му душкали задните части на руския самолет