След скандал: 19-годишна намушка приятеля си

Той е ранен в гърдите, с опасност за живота е
30 юли 2018 14:52,
36
След скандал: 19-годишна намушка приятеля си
Снимка: pixabay.com

19-годишно момиче е намушкало с кухненски нож 28-годишния си приятел след скандал, съобщиха от полицията в Стара Загора.

Сигналът за инцидента е подаден на 28 юли, около 21:13 часа.

Потърпевшият е транспортиран в болница, където е настанен за лечение, с опасност за живота.

Момичето е задържано за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай Боже да се оправи момчето, а тази със сигурност задълго ще я приберат "на топло". И после като се говори за домашно насилие, все мъжете били виновни. Да, ама, не. Затова в Канада имаме много жени, обвинени в домашно насилие.
23
0
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
ще залагаме ли на черно?
22
3
 
7
 
! Отговори
До Бай преди 5 години
Ах, горкото момченце!Мама го беше предупредила, че момичетата са лоши и че ще настояват вечер да ги изпраща до вкъщи, когато ги е поканил на среща!Ама много са нахални тези моми, бе! Вместо да спре такси и тя да го плати, за да откара момчето на мама до вкъщи, а тя - девойката, да продължи сама пеша в тъмното, за да докаже, че ще е жертвоготовна съпруга! Когато поне 50 момичета направят това за теб, мама, тогава си избери сред тях онази, която е с най-висока заплата и е от най-богато семейство
21
3
 
2
 
! Отговори
? преди 5 години
ПРОСТАЧКА.Дано да оцелее 28-год.и тя да плаща ДОЖИВОТ.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо така е станало - 19 годишна ..исLa с 28 годишен, ами то съвърено като в приказките. Странно.
19
0
 
7
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Леле, сигурно и лакът му е надраскала... Ужас, коте...
18
0
 
16
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Убийствена мацка
17
5
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Запъртиците на демокрацията пораснаха и сега тежко и горко на народа щом това е бъдещето му-чалгаризирани слабоумници и ку.ви ;) !!!!
16
3
 
22
 
! Отговори
А преди 5 години
19 годишна, т.е. наскоро завършила училище, живее с 28 годишен...
15
6
 
21
 
! Отговори
Бай преди 5 години
До ХмКак ти личи от километри че си ***. Иначе си права. Ако мъж намушка жена - винове - смъртно наказание. Ако жена намушка мъж. Ама как? Ама защо? Ама не може тя да е виновна. Дай да видим той с какво я е предизвикал. Дай да измислим нещо да я оправдаем. Жените винаги са невинни. Мъжете винаги са виновни. Нищо че не сме запознати с детайлите.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ножът се превърна в основно средство за разрешаване на споровете в Бг
13
2
 
5
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
До ХмЕ как ... ама то това, не е новина, нали се сещаш. Тука е само copy/paste, ако нещо изпадне, и така ))Колкото до Анонимен4, изброяваш, коренно различни неща, а хронологията дажети я сметнах, за по лесно, но явно не се оказа толкова лесно, колкото си мислех, че ще бъде. Нямам предвид, че преди не се е случвало, а че преди тези години, нямаше как мъж на 28 да провоикра девойка на 19 за да се защитава по подобен начин. Може и да е злоплука, но онзиден.БГ така ни предоставя новините))
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
губят човешкия си образ още в училище Не в училище, а още в началото в семейството. Техните родители не са с необходимата ценностна система за такава отговорност като създаването и отглеждането на деца!
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този тъппанар защо не е затъпил ножовете?
10
19
 
19
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Как пък никой не си зададе въпроса какво е направил този, за да тласне момичето към такава отчаяна постъпка?Защото тя много добре знае какво ще я сполети, ако убие човек или ако мъжът успее да хване ръката с ножа, преди да го е пробола. Но все пак се е решила да направи такова чудо. Дали пък вината не е у поредната мъжка маминка, забравила да обясни на безценното си синче, че девойката също е човек, а не е неодушевен предмет за забавление и подигравка?
9
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените много често изпадат в хистеричност. И тогава да не си им насреща. Изобщо не е шега.
8
0
 
7
 
! Отговори
Продължение на 7 преди 5 години
Това, че държавата ни е в процес на свободно падане е друг въпрос. Който е бил човек намясто си е и сега такъв, такъв е бил и преди и възпитава така и децата си. Насилието, кражбите и престъпността не са предимно патент на днешното поколение, а се предават под формата на щафета. Преди 1989-а година официалната власт е била и официален апарат за проблеми, а сега той е в ръцете на частни лица и всички виждаме докъде води това.
7
1
 
11
 
! Отговори
До Руснака преди 5 години
Е откъде да ти ги изровя, това не е малко време. Аз съм приблизително на твоите години. От това, което се е случило, със сигурност помня няколко самоубийства, с каквито еженевно ни заливат. Последният път, когато се опитаха да влязат да крадат у дома, беше някъде в средата на 90-те/и се надявам да си остане последен/, преди това пак бяха влизали. В моето училище си спомням масов бой, изнасилване и напръскване със спрей, всичките отпреди около 20 години.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жестока мацка...
5
15
 
6
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
До Анонимен 5Хайде изрови новина от архива от преди не 30г защото 2018-1989=29Аз съм на 34г, роден в България, учил и живял непрекъснато, а и работя, а нямам спомени и знания за подобни случи. Изрови от архива си новини.