Стивън Сегал стана представител на руското МВнР

Той ще работи за руско-американските отношения в хуманитарната сфера
4 авг 2018 22:45,
72
Стивън Сегал стана представител на руското МВнР
Снимка: Архив, Reuters

Стивън Сегал бе назначен за специален представител на руското министерство на външните работи за хуманитарните връзки със САЩ, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на дипломатическото ведомство.

Американският актьор има руско гражданство.

"Стивън Сегал бе назначен за специален представител на министерството на външните работи на Русия по въпросите на руско-американските хуманитарни връзки. Той има за задача да съдейства за по-нататъшното развитие на руско-американските отношения в хуманитарната сфера, включително взаимодействието в областта на културата, изкуствата, обществения и младежкия обмен и т. н.", се казва в съобщението.

От руското външно министерство уточниха, че актьорът ще заема обществено-политическа длъжност, за която няма да получава парично възнаграждение.

Това е случай, при който "народната дипломация се среща с традиционната дипломация. В международната практика може да се направи паралел с функциите на посланиците на добра воля на ООН", казаха от руското външнополитическо ведомство.

Роденият в САЩ Стивън Сегал получи руско гражданство през ноември 2016 г. Той често посещава Русия и нееднократно е изразявал симпатиите си към нея, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
Едо преди 5 години
Толкова ли сте самомнителни и самовлюбени, и себеправедни? Не знаете ли, че който съди и обижда брата си, съди и обижда себе си. Защото е писано: ,, Бог на горделивите се противи, а на смирените дава благодат". Но, Господ е многомилостив и дълготърпелив. Той обича и Своите немирни деца и чака всички да дойдат на покаяние. Включително и тези от Dnes.bg. Братя и сестри българи, гответе се за ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ НА РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП и ВОТ ЩЕ ИМАТ САМО ГРАЖДАНИ СЪС СРЕДНО И ПО-ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ.
56
7
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Трогателна е простотията на рубладжиите, когато почнат да фантазират и да си верват.Ген. Лебед (един полуазиат с дръпнати очи и май мунски нос) е служил в Афганистан до чин полковник, след което отива да учи за генерал, след което го пращат да създава сепаратистки огнища - първо из Кавказ, после в Приднестровието. Този, който е бил на купола на последния съветски танк, напуснал Афганистан, се казва генерал Громов. А психопата Лебед го приземи Путин, когато почна много да надига глава.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянПодгърбич Навръткян, руснаците мислят, че ген. Лебед е герой от Афган, но че някой му помогна да се пресели в места по-добри. Лебед беше на купола на последния руски танк, който напусна Афганистан.
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Победата е на Путин защотое избрал истината . Измислениятзапад не може да предложи нищосмислено освен да пази награбенотос лъжи . Ще продължавам да тролствам .
53
8
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Гочо простакаа сега, *** питай русняците кво мислат за лебед.
52
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше няколко ренегата навремето, които продадоха Запада и избягаха на Изток. Такива, като Ким Филби, Бърджийс, Маклейн и Дийн Рийд. Умряха в самота и пиянство, Дийн се самоуби, презрени от всички и разбрали, какво е да си истински родоотстъпник!***, идете в Рашъ, там ще се реализирате пълноценно, нали за рубли и майка си продавате!
51
3
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Сегал и Депардийо какви дебели станали...
50
2
 
6
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
Който е можещ постига много от това което желае а който е софииски жендар може само да плюе от завист
49
2
 
7
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
До 48 Сата НАТОЕжедневно ли се дрогираш или само в неделя си така ?
48
3
 
9
 
! Отговори
Гочо простака преди 5 години
То и Ален Делон беше приятел на русия и почти винаги присъстваше на събирания псветени на руското изкуство, които се провеждаха в Париж, беше приятел с покойния генерал Лебед и нашите русофоби, поради това го обявиха за жалък и слаб актьор.
47
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сийгъл е американец, колкото кениеца Барак Хюсеинов Обама е американец.
46
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кораба потъва плъхове като Сегал бягат в Русия.
45
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Най после се разбра кой манипулира и фалшифицира изборите в САЩ това е Сегал какво му се чудим само много добър актьор може да направи президент който си пожелае.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха ха хаСТИВЪН СЕГАЛ Е ЕВРЕИН, КОЛКОТО ЯСЕР АРАФАТ Е ЕВРЕИН
43
3
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Сегал бил евреин,e и? Моят Бог Иисус - също.И вашето са.танинско богче Шорош - и то! Т.ъпи джендърляци...
42
10
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
тоя избега в кацапия да се скрие от данъчните и сега представител. от друга страна, ние си имаме ленчето поптодорова, така че не е прецендент. гара левски, вардете си багажо
41
22
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Разбира се, че ако някой има симпатии към тази фашистка държава, зинала да глътне света, то този човек е жалък. Нормалните хора желаят унищожението на ***.
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега обявете го за *** и недалновиден ***.Този винаги знае от къде духа вятъра, за разлика от тукашните плювачи на Русия и всичко руско.Политически късогледи са били и повечето наши ръководители.Ако имате очи ще видите, каква е Русия в момента и още ПОВАЖНО - как се променя тя. С какви темпове и в каква посока.Ако не сте от тези с промитите и препарирани мозъци, разбира се!
39
9
 
15
 
! Отговори
до Анонимен преди 5 години
Не си добре "приятел"! Според теб, ако някой има симпатии към Русия е жалка личност? Огледай се и ще осъзнаеш колко си назадничав.
38
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща му си сменя името от Зийгълман на Сегал.