Гнусна гавра! Упоена и насилена от четирима в Благоевград

28-годишната почти няма спомени от преживения кошмар
6 авг 2018 07:40,
58
Гнусна гавра! Упоена и насилена от четирима в Благоевград
Снимка: flickr

Няколко дни полицаите от Второ управление на МВР в Благоевград разплитат мистерия по жалба на 28-годишна жена и съпруга й, живеещи в квартал "Ален мак" в областния център.

По данни на семейството, майката на три деца, е била изнасилена от шофьор на автобус и трима негови авери, докато се е връщала от гурбет.

Насилниците я упоили, гаврили се с нея и я изхвърлили в района на полигона край Благоевград, пише "Струма".

В безпомощно състояние тя се прибрала у дома си. Разказала за преживяното на мъжа си и двамата подали жалба в полицията.

Прегледана е в Спешно отделение за констатиране на следите от насилието.

Случаят обаче е забулен в мистерия, тъй като пострадалата почти няма спомени от преживяното, твърдяла, че е била упоена, докато се случвало всичко това.

Помни само шофьорът на автобуса и един от насилниците. Мислила да не съобщава на съпруга си, за да не го тревожи, но той видял следи от "чужда намеса" по шията й. Така я принудил да разкаже какво се е случило и я отвел в полицията и Спешното.

Вече трети ден полицията не може да установи и издири шофьора на автобуса. Докато не приключи разследването от пресцентъра на МВР – Благоевград отказват всякакъв коментар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Някой ще ми поясни ли какво има на снимката, че нещо май недовиждам? :)
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навън, ако знаете, какво става....С друго око ще погледнете на майките , жените и сестрите си....Да не мислите, че една година стоят на сухо? Или че мъжа , сина или брат ви, след като изключи скайпа, е само ваш?
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми, лято е, ваканция! Нинова е по плажовете, рядко се показва. За тези, които нямат собствени занимания, трябва да се подаде дъвка. Измислят им "пикантни" "случки".
12
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то не могат да намерят автобуса на фирмата превозвач ли ?Много ясно че са е натъпкали с наркотици да не помни нищо .По лошото е че няа да и обърнат внимание в БГ .В Германия тези вече щяха да бъдат в затвора за дрога и склоняване към проституция сизнасилване .Минимум по 20 годинки и глоба от 50 000 евро .Да съди държавата в стразбург за укриване на извършителите и бездействие .
11
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Индия това е всекидневие, сега и у нас
10
8
 
54
 
! Отговори
В магазина преди 5 години
-Госпожице парите ви са фалшиви.-Ау-у снощи значи са ме изнасилили.
9
11
 
43
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Моля дайте име, раса, религия, етническа принадлежност на 'жертвата', бидейки това вероятно ще разплете по-голямата част от мистерията. Мерси!
8
9
 
52
 
! Отговори
аз преди 5 години
Значи шофъора спира автобуса и с аверите си я изнасилват през това време пътниците чакат в автобуса-по-голяма тъпня о тази няма и това се пише в медиите-този ,който го е писал да бъде лишен от три заплати и никакво писане по -вече.
7
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно как се е прибрала в безпомощно състояние у дома си ? Знаете ли какво означава "безпомощно състояние" ?
6
5
 
42
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Измислена история и поне да бяха уточнили - българка с български паспорт, но от ромски произход. Явно се прави за пари
5
6
 
32
 
! Отговори
Заг преди 5 години
За съжаление съчинението на изнасилената е за слаб , не е издържано логически , всичко Европа противоречие. Да се чуди човек как МВР се ловят за празни фрази , ама и те са толкова...
4
6
 
52
 
! Отговори
месара преди 5 години
къде, как и кога са я упоили, в рейса сама ли е била - не е имало други пътници ли,..........?
3
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Със сигурност. Мъжа и видял следи от ласките и оная измислила "изнасилването".
2
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не излезе като историята на друга благоевградчанка, която твърдеше, че е изнасилена от мъж, влязъл през отворения прозорец, а после се оказа, че това е бил любовника и.
1
9
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи да разбираме, че шифьора разкарва насам натам неговите "авери" на тумба неориентирано с автобуса и дебнат да изнасилят някоя "гурбетчийка". Абсолютно и тотално нищо се не разбра - откъде закъде е пътувал автобуса, защо е бил пълен с "авери" на шофьора, откъде се е връщала "гурбетчийката" и защо именно с тоя автобус.