Г-жо, кърмите на обществено място? Покрийте се! Ама кое точно?

Жената решава да бъде кооперативна
9 авг 2018 11:00,
227

Поредният случай на конфликт между жена, кърмеща детето си на обществено място и мъж, който е твърдо против това придоби популярност.

Случката се развива в Хонолулу, Хавай в ресторант. Непознат мъж изисква от жената да се "покрие" и очевидно тя решава да се съобрази... покривайки изцяло главата си.

В крайна сметка мъжът не е посочил какво точно би искал да се покрие.

Снимката е направена от Каръл Локуyд, която задочно познава въпросната майка, пожелала да остане анонимна.

Публикува я във Facebook и онлайн дискусията набира сила - за близо седмица има над 65 000 харесвания, 16 000 коментара и 200 000 споделяния.

Каръл споделя и че мъжът явно е пропуснал факта, че в деня на случката времето е било изключително горещо и би трябвало да е още по-съобразителен заради това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
16
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Предлагам да бъдат стимулирани парично жени с хубави гърди за да кърмят публично.
8
8
 
50
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
До ЦиникПа пиело му се е млечен шейк с картофките :) Иначе да, кърменето е човешко, обаче наистина е доста интимен момент, а и определено смущава доста хора. Има начини как да се прави дискретно, което е по-добре и за майката и за околните. Няма нужда от демонстрации.
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупакк е бил.. не да и каже да отвори и другата да цока и той, а тръгнал да прави забележки !
6
14
 
72
 
! Отговори
Крум от Крумовград преди 5 години
Жените яко се филмират от факта, че имат дете, смятат, че целият свят им е длъжен, и са направили нещо свещено. А това е биологична функция, която се осъществява десетина пъти от някои етноси, пък те не бият барабана, раждат си, и толкова, социалните мрежи побъркаха населението, наакало се бебето-каква поредна фейсбук майчина драма.
5
9
 
59
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Кърменето е човешко...размятането на млечни жлези в заведение за обществено хранене - е проява на лош вкус.Бяхме седнали в барче на летището във Франкфурт....англичанка със сина си ( около втори клас ) седяха срещу нас...малкия заряза пържените картофи, и се впи в цицата и!Беше много смущаващо!
4
17
 
81
 
! Отговори
сара преди 5 години
Намирам момента на кърмене за много личен и интимен между майката и детето и въпреки, че съм жена / или точно затова / не споделям тази публичност , оято на моменти оприличавам на показност.
3
37
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена, която кърми няма място в ресторант. Да си стои в къщи и да си гледа детенцето. Като порасне ще ходи по ресторанти. Освен това храната в ресторантите може да и навреди на нея и на детето.
2
15
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лорд Левингстън се разхожда в мол и пита слугата си?- Джон, какъв е този шум?- Протест на майки, сър.- За какво протестират?- Да могат да кърмят на обществени места, сър.- Някой забранява ли им?- Никой, сър.- Тогава защо викат?- *** патки, сър.
1
6
 
7
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не ми зарежда снимката а много искам да вия кърмещата жена :))))