Юмруци до басейна: Роми биха мъж, не ги пуснал на плаж!

Собственикът им обяснил, че има парти, но те настояли, че имат права
Обновена: 13 авг 2018 14:18 | 13 авг 2018 14:00,
176
Юмруци до басейна: Роми биха мъж, не ги пуснал на плаж!
Снимка: Северина Димитрова, "Монитор"

Група роми пребиха собственик на частен плаж в Кюстендил, защото не ги пуснал до басейна. Екшънът с размяна на юмруци се разиграл вчера след обяд.

Тримата роми започнали да се държат арогантно още на входа. Собственикът им обяснил, че в момента край басейна се провежда частно парти и не може да ги пусне в комплекса.

Ромите обаче не приели обяснението и започнали да заплашват управителя, казали му, че и те имат права и не може да им се забранява достъпът до басейните, пише "Монитор".

След като не успели да влязат в комплекса, ядосаните роми заложили на юмруците и започнали да налагат собственика.

За броени минути мелето било потушено от полицаи, които били повикани и се отзовали веднага на сигнала. Тримата побойници на 41 г. , 42 г. и 43 г. били арестувани.

"Мъжете са нанесли удари в областта на главата на собственика на плажа. Ние получихме сигналът за скандала малко след 15 часа в неделния ден. Веднага побойниците бяха задържани, като и към момента са в ареста на полицията", уточниха от пресцентъра на полицията.

На задържаните са съставени актове, уведомен е и дежурен прокурор.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
74
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, собственикът повече няма да организира частни партита....гарантирано от ромите.
38
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега побойниците в ареста ли са, или след като полицията им направи актовете, ги пусна да си ходят? Полицията е наясно, че тези актове никога няма да бъдат платени, нали?
37
114
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези расистки действия само предизвиквате омраза и конфликти!Престанете да делите хората и всявате омраза между тях!И после се чудите защо се обиждат,бият помежду си,а пострадали винаги има и от двете страни!Кому е нужно това?
36
3
 
118
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БАСЕЙНА НЕ Е ШЕГА РАБОТА СОБСТВЕНИКА НОСИ ОТГОВОРНОСТ!!!МИ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ С ОТКРИТА ЯЗВА НА КРАКА И ДА ЗАРАЗИ ВОДАТА!ТЪЙ, ЧЕ ЗАЩИТАВАМ СОБСТВЕНИКА НА 1100% ТОЙ РЕШАВА!
35
0
 
130
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тук бая глупости се и.зприказваха.На частно парти/рожден ден,годеж,детско парти,сватба или друг повод/,човек кани приятели и близки и си плаща за масрафа.Няма как непознати хора да ти ,,дойдат на гости" ако ти не желаеш.Независимо дали са бели,черни или жълти.Това е толкова просто .Какви апартейди,права на човека и т.н.Ами тези могат да звъннат по същия начин и у вас и да искат да участват в купона.По цял свят частното парти си е с покани и домакина си посреща гостите.Непознати -НЕ !!!
34
87
 
7
 
! Отговори
преди 5 години
Българинът краде на поразия(справка КТБ), върна се ерата на силовото застраховане-дейност вършена от българи, българите застоиха крайбрежието на морето, българите застроиха витоша с незаконни вили и сгради, българите застроиха паркове(например южния парк застроен незаконно с жг Южен парк), или застроената южна част на пак Гео Милев, българите открадноха милиарди еврофондове-че дори бяха спрени при Станишката, българите извършиха заменките , и после пак ромите им виновни.
33
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на шефа. Ще сме зад тебе, ако някой организация се опита да те мачка.
32
8
 
33
 
! Отговори
До 56 преди 5 години
Колко процента от българите крадат и колко процента от останалите по етноси?Колко процента от пресъпленията са извършени от българи, колко от останалите по етноси?
31
5
 
63
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Тоя серсемина с коментар 44 ... искам да се пробва да мине през секюритото на някой частна дискотека във Франкфурт...или да влезе в някой снобски частен клуб в Лондон..И пак да блее - за правата му на потребител!Аааахахаха
30
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 56Не ми пука дали българи са ограбили КТБ. Роми и да искат не могат да го ограбят, защото никой няма да ги пусне в банката, и то с право. Не съм чул обаче Цв. Василев да е изнасилвал бабички за два лева.
29
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩОМ Е НАПЪЛНО ЧАСТЕН ОБЕКТ МИСЛЯ, ЧЕ СОБСТВЕНИКА Е В ПРАВОТО СИ!
28
1
 
60
 
! Отговори
Бял данъкоплатец преди 5 години
По принцип всеки има право. Има право да иска каквото и да е... Обаче никъде не пише, че аз , ти или друг сме длъжни да му го дадем! Та правото на един, не води до задължение на втори!
27
1
 
6
 
! Отговори
до 48 преди 5 години
на риторични въпроси не се отговаря, даже и с извинение :)
26
0
 
45
 
! Отговори
В голям град преди 5 години
внучките ми-ученички, ходят на закрит басейн да плуват.Плаща се такса, взема се час и ИМА ТАБЕЛИ, че ВСИЧКИ, преди влизане в басейна да плуват, ВЗЕМАТ ДУШ!".Има коридори, за плуващите от различни възрасти.И всички СПАЗВАТ правилата.ХА< преДставете си "волният "ром" какво ще направи? как ще се гмурка в чужди коридори и т. н.. А за къпане?"Кой си ти, че ще ми кажеш и ..юмрук'Безгранична простотия и слободия за онези, наречени "бълг.граждани".
25
1
 
23
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Първо научи какво е апартейд, после пиши дивотиите си.
24
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Частната собственост се разглежда като "изключително" право, защото никой друг освен собственика не може да използва обекта на собственост; изобщо никой друг освен собственикът не може да има каквото и да е активно отношение към обекта, включително промяна на правото на собственост върху него; защото означава възможността на собственика да "изключи" всички останали при вземането на решения относно имуществото.
23
2
 
3
 
! Отговори
Тц, не е верно! преди 5 години
Този път защо се е разминано на полицията?Има нещо гнило тук. Ако новината не бе фалшива, полицаите трябваше да са на носилки. Така става в офтшарника.
22
51
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 5 години
Законът за защита на потребителите , законът за защита от дискриминация, наказателния кодекс са на друго мнение. Развиваш ли частен бизнес ще допускаш всеки, който си плаща!
21
3
 
30
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Тук се подвизава някакво много смешно провокаторче...какъв апъртейд ..кви 5лв.Мундарите се самозабравиха
20
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До джане цецоАбе те джанговците са много фертилни, ама все някой трябва да ги храни. Катоо им врътнем всички кранчета, да изпукат от глад, нека се размножават гадините! Или ще живеят по правилата, или ще *** от глад.