Лудогорец победи ЦСКА в дербито на кръга

Вандерсон вкара единственото попадение за успеха с 1:0
Обновена: 20 авг 2018 10:40 | 19 авг 2018 22:53, Красимир Ангелов
40
Лудогорец победи ЦСКА в дербито на кръга
Снимка: Булфото

Лудогорец нанесе първата загуба на ЦСКА в първенството този сезон след победа с 1:0 на своя стадион в Разград. След четири поредни победи "червените" не изиграха никак добър мач, а грешка на вратаря им Витаутас Черниаускас в 21-та минута бе достатъчна за Вандерсон да отбележи победното попадение.

Домакините имаха още няколко много добри ситуации за гол, докато “червените” удариха греда в края на срещата чрез Тиаго, а имаха и претенции за две неотсъдени дузпи.

Така след 5 изиграни кръга Левски вече е на върха в класирането с 13 точки, с 1 повече от ЦСКА. Лудогорец пък се върна в тройката и вече има 10 пункта.

Как се разви дербито на кръга четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По повод сформираното милиционерско тимче от Подуене, което открадна името на ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради постоянната излагация на Лецки в евротурнирите и вечно отпадащи от все неизвесни тимчета вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно след като съвсем официално обявиха Лецки за евроидиотите на Европа!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за синия обор!
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баланса от около 20 мача е поне 15 победи за Лудогорец, тази победа е резонна без да има други очаквания от обективния футболен разбирач !