Почивките "само за възрастни" все по-търсени в Белгия

Те са в хотели, в които е забранен достъпът на деца
7 сеп 2018 13:30, Елка Василева
64
Почивките "само за възрастни" все по-търсени в Белгия
Снимка: архив, Reuters

Почивките, предлагани "само за възрастни", срещат все по-голямо търсене в Белгия, съобщават местни туристически фирми и медии.

При тези почивки отдихът е осигурен в хотели, където е забранен достъпът за деца.

Целта е почиващите да имат повече спокойствие.

Най-често подобна услуга търсят хора без семейства, младоженци или родители на ръба на "прегряването" с грижите за тяхното потомство, както и хора, чиито деца вече са пораснали.

Цените на тези услуги обикновено не са по-високи. Най-често подобни възможности се предлагат в хотели с 4-5 звезди в Испания, Гърция, Турция, Египет и Мексико, пише БТА.

Около 12 процента от клиентите на туроператорите желаят такава услуга, а растежът в търсенето е 77 на сто за последните пет години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
41
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Е все пак хората имат право на избор и не искат да им навираш нахалните си отрочета. Не ти пречат. Просто избират почивка пред врясъците на децата и родителите им. Ти си "почивай" докато се правиш на пъдар. Никой не ти пречи, ама не давай акъл защо хората искали хотели без достъп на деца.
10
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забранен достъп за деца- не, това не е дискриминация, нормално е при ненормалниците! Децата, хетеросексуалните, семейните хетеро и ясно самоопределящите са за мъж или жена са лесна плячка за из вратеняците. Защита нулева.
9
51
 
15
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Евротолерасти! Какво по-хубаво от това да има детска глъч,игри ,викове, смях на деца. Да си живеят зомбиранив живот. Само на джендърчета може да им пречат нормалните семейства. Веднъж бях с малките да хапнат тортички в една сладкарница. И от съседната маса една пенсионерка ми вика това не е детска градина. Аз й отговарям а това не е старчески дом, защото на 2-3 маси имаше сигурно десетина такива като нея. Млъкнаха смутени. Жалки създания водили безсмислен живот.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на черноморието станаха"само за селяни"
7
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То в гейропа само пенсии,*** и гад жали останаха...
6
8
 
6
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Белгийците да не са го объркали с филм за възрастни, че ние на село не сме виждали такива неща.
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тука не става въпрос за "чудовища", ами за различни поколения. всяко поколение си иска своето.
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива хотели има и в България. Все още не се ползват масово, защото повечето хора не са чували, че има такава възможност.
3
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно е, всеки си иска спокойствието, когато е на почивка. Децата са прекрасно нещо, ама като ги заведат на вътрешния басейн 20 деца следобед и ти е басейна под стаята... и слушаш тая глъч, и като пуснат и диско музика - стой та гледай почивка.... на куково лято.
2
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДжоНе е задължително да са чудовища. Представи си, че работиш като учител в начално училище и направо вече ти призлява от детски викове, капризи и разправии. Е, няма ли да искаш поне по време на отпуската си да си на тихо и спокойно място?
1
30
 
14
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Смятай какви чудовища отглеждат..,