Шофьор блъсна и уби велосипедист във Варна

Мъжът е избягал, все още се издирва от полицията
11 сеп 2018 11:30,
41
Шофьор блъсна и уби велосипедист във Варна
Снимка: Архив, Булфото

Шофьор на БМВ блъсна и уби велосипедист във Варна. Мъжът се издирва от полицията, съобщават от "24 часа".

Тежкият инцидент става около 19:50 ч. на бул. "Приморски", близо до кръстовището на ул. "Македония" в морската столица. Водачът на автомобила все още не е установен.

Според официална информация на властите шофьорът застига велосипедиста и го блъска. 39-годишният мъж е откаран в болницата с тежки травми, но е починал малко по-късно, въпреки усилията на медиците.

По случая има образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: автомобилиинцидентПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В първите години след 1989 година, наистина мутрите със скъпите коли, бяха най-арогантни на пътя, но сега от доста години, това са хората с евтини стари коли, които искат да се покажат, един вид и аз мога като мутрите. Хората с по-скъпите коли в масовия случай вече не са мутри и си пазят колите, т.е. не правят опасни маневри, но инерцията на онези 80% май ще трае до края на живота им.
16
0
 
52
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Ми какво беше към Боровец?Бяхме с кабриото и паднало дърво на магистралата, цялата предница на една кола беше смачкана.След това един с бяло БМВ изпреварваше на остри завои, без грам видимост ,непрекъсната линия.На връщане минахме по другия път през Поповяне (селото с най-много щъркели)=Разбихме си колата дупка до дупка, навремето такъв беше пътя към Нови Искър.Мъкаа, мъкаа.Най-долното е, че е убил и избягал - да нямаш емпатия да видиш как е човекът.
15
5
 
48
 
! Отговори
До bluesky1 преди 5 години
Разделяй и владей!Провинция срещу София, леки коли срещу джопове, ,,,,Аман от ***.
14
32
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За велосипедистите правила няма и няма нищо учудващо, че са го блъснали.
13
4
 
43
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
При това най-тежки са случаите на комплексираните гъзари със софийски номера...отврат!!!
12
5
 
39
 
! Отговори
69 преди 5 години
Шофьорът е избягал, таралясникът си е останал на мястото. Герберски ремонти - втори ли трети месец няма маркировка по пътя до въпросното кръстовище, което реално е ляв завой от крайна лява лента. За велосипедист е безумна маневра по тъмно.
11
2
 
72
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
В неделя, като се прибирах към София, на пътя от Банско до Благоевград, особено по "Предела" и отсечката от Симитли до Благоевград, какви изпълнения ми видяха очите, просто не е истина...каква брутална диващина, каква грозна и нахална арогантност, особено демонстрирани от водачи на големи джипове от всякакви марки...излизат и карат в насрещното срещу идващите автомобили, притискайки в канавката движещите се в същата посока...вероятно са и пияни и дрогирани, аз друго обяснение нямам!!!
10
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го намерят. В момента чете обявите за работа някъде из Германия или Англия.
9
1
 
67
 
! Отговори
Ясен сценарий преди 5 години
Ще се окаже, че е хипертоник и деабетик и много се е уплашил и затова не е спрял. Разбира се толеронтния българския съд ще го пусне под гаранция в размер на стойността на колелото но убития.До делото ще има време да размисли дали му се лежи в затвора, и най-накрая ще се окаже,че е невинен.
8
1
 
36
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Пак ли си се драматизирало бе ***
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямат край драмите...
6
4
 
68
 
! Отговори
До Джеки Ст. преди 5 години
Точно преди да прочета новината от Варна ми разказах за трагедията приятели, които са били преки свидетели. *** с дъртото бмв се е движил толкова бързо, че дори и цветът на колата не са успели да видя. Изобщо не е намалил и е хвърлил човекът във въздуха. Не е виновен велосипедистът. Ако моите познати са влезли 10 секунди по рано в кръстовището щял да се забие в тяхната кола. И на това кръстовище било супер опасно защото *** не дават предимство.Този трагичен случай бил трети за годината
5
46
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велопедалистите не признават светофари и правилата за пътищата не важат за тях, шмугване на колите на слалом, въобще не ги съжалявам, и още много такива ще последват тоя!
4
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей
3
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е ежедневие в Тиквения Рай на корупция, беззаконие и шуробаджанащина.
2
15
 
56
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Абе те тия с велосипедите се смятат за специална порода, но не знаят тия с бмв-тата за колко по-расови се имат.
1
22
 
58
 
! Отговори
Джеки Ст. преди 5 години
Лека му пръст на човека. Иначе във Варна велосипедния трафик е ужасен, без никакви правила, колелата се имат за богопомазани, пречат на автомобилите, и тормозят пешеходците, това тротоар, пешеходна зона, парк, нищо не признават, защото ги научиха тези с велосипедите, че са специална порода, и всичко им е позволено. Да, вкарването на велотрафика в норма е по-важно от конкретния случай на пострадал велосипедист, казвам ви го като специалист по градска среда