Психарят искал да убие майка си, патрулката идва... гърми по полицай

Когато бил открана в "Пирогов" Георги Йовчев бил в съзнание
Обновена: 18 сеп 2018 14:37 | 18 сеп 2018 14:30,
57
Психарят искал да убие майка си, патрулката идва... гърми по полицай
Снимка: flickr

Полицаят, който бе прострелян по-рано днес, е бил гръмнат с газов пистолет, преправен на боен, съобщиха от прокуратурата.

Най-вероятно е била извадена предпазната муфа на оръжието на мъжа, който вече е арестуван и отведен за разпит.

Какво точно се е случило?

Още по темата

Полицията обясни, че към 11:30 часа при тях е получен сигнал за пострадал полицай.

Според първоначалната информация, два патрула "Охранителна полиция" и екип на Трето РПУ са изпратени на адрес в кв. "Илинден".

Те реагирали незабавно на сигнал, подаден от майката на психично болен мъж.

Когато тя отворила вратата на жилището, синът й насочил пистолет към нея. Жената успяла да се отдръпне, но той прострелял униформения в областта на главата.

Стрелецът е син на оперния певец Марио Бръзицов, казва се Христо. Говори си, че момчето е злоупотребявало с наркотици.

Младежът е роден на 3 април 1997 г., сега е задържан в столичното 3-то РПУ. Вероятно прокуратурата ще иска той да остане за психични изследвания в психиатричната клиника към Ловешката болница.

Пострадалият полицай незабавно е откаран в болница, но не с линейка, а от колегите му, с патрулката, съобщи пред Bulgaria ON AIR говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

По думите й на линейката били нужни 7-8 минути, за да стигне до мястото на инцидента, затова полицаите действали мигновено и откарали колегата си в "Пирогов".

Към момента няма яснота за състоянието на простреляния, ясно е едно, че когато е постъпвал в спешния център е бил в съзнание.

"24 часа" написа, че простреляният униформен се казва Георги Йовчев, висшист по образование, мъжът е полицай от близо 10 години.

Колегите му го описват като изключително съвестен служител на реда, който следвабуквите на закона, като за работата си е получавал множество похвали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
План Ран-Ът.
39
3
 
5
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
Ченгесарите продават дрогата па после се правят на улави. Така е като се ПЪРДИ и се защитават наркобосовете. То бива да са *** ама поне по каска и бронежилетка да си сложат като има насреща сигнал за въоръжен човек.
38
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе по темата - убийство на полицай не бива да се смята за убийство. И убийство на полицай - това е добра новина.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Времената на пасквилите отминават, идва смислена журналистика." Нали така, З-лате? ;:););)Кажи сега, вкусен ли беше суджука?
36
0
 
1
 
! Отговори
Огвор от "автор преди 5 години
До Въпрос към автораЧестно казана, не ми пука. Ако го няма, ще е най-добре !!!
35
0
 
6
 
! Отговори
До Въпрос към автора преди 5 години
"Говори си, че момчето е злоупотребявало с наркотици."Може пък да е негов избор...Иначе си прав - думи като 'Психаря' не са много удачни за журналист, освен ако не работи в днеса де...
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката е нинджа а полицая е отишъл лежерно да им обясни как за битови скандлаи не могат да взимат отношение и ето ти инцидент
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Въпрос към автораТакива розови пеперудки са ни големия проблем! Те ни бият и убиват, той ми говори за помощ и разбиране спрямо ненормалниците? Тези хора трябва да се изолират от обществото в лудници, където да бъдат контролиране, не съм длъжен да им търпя престъпното поведение!
32
5
 
9
 
! Отговори
Въпрос към автора преди 5 години
Кого наричаш "Психар"!?!? На това ли са те учили и на това ли учиш обществото!?!? Човек с психически проблеми се нуждае от помощ а не от Унижение и обида! Познаваш ли съдбата му? Знаеш ли състоянието му? Или трябва да застанеш на негово място и в моментите на проблясъци да разбереш как хората се подиграват с твоето безсилие по време на кризите ти! Защо масово унижавате психично болните!?!? Това не е техен избор като дрогирането и алкохолните истъпления?!?! Желязко, Господ вижда!
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДАНО ПОМОГНАТ НА ПОЛИЦАЯ- РАЗБРАХ ЧЕ Е ОЩЕ МЛАД МЪЖ- ДАНО СЕ ВЪЗСТАНОВИ.
30
2
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Онзи ден дрогиран утрепа балетиста, днес друг гърми по полицай. Тези наркотици погубват живи хора и съдби, а покровител на наркомафията е онзи от Банкя
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия хора не знаят ли как се стои пред врата, особено след такова повикване.(майка на психично болен се оплаква от него) , е, не. има пропуски в обучението. Нещата трябва да се предвиждат максимално. Не става така, отиваш, звъниш и стоиш пред вратата. Това е опасна професия и такива ситуации трябва да се отработват.
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-важното е лудите да са на свобода, за да ни интегрират - да живеят НПО-тата.
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩИТАВАЙТЕ ПОЛИЦИЯТА , СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА НО И ВАШИЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ВИ ЗАЩИТЯТ КОГАТО ТРЯБВА!!!!НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ КАКВА ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ Е!!!МАЙКА МУ НЕ ГО ДОПУСКАЛА ДО ДОМА МУ КЪДЕТО ЖИВЕЕ ПО ПОСТОЯНЕН АДРЕС ТЯ Е ПРЕСТЪПНИЦА, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ГО УВЕДОМИ 1 МЕСЕЦ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ТО НЕ УСТНО ИЛИ ПИСМЕНО А ЧРЕЗ НОТАРИУС!ПРАВИЛНО Я Е ЗАПЛАШИЛ! ТОЙ СЪЩО Е ПРЕСТЪПНИК ЩОТО Е ПРЕПРАВИЛ ГАЗОВ НА БОЕН! ПОЛИЦИЯТА СЪЩО СА ПРЕСТЪПНИЦИ ЩОТО НЕ СА ГО ЗАЩИТИЛИ ЗА ПРАВОТО МУ НА ДОМ!
26
3
 
8
 
! Отговори
ненормална държава преди 5 години
и защо кукуто не е в психиатрия? Това едва ли му е първа изцепка, минал е през мнооого други, за които е трябвало да го приберат, но мама и тате са го бранили с всички сили, чадото им нема как да е откачено
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До там я докарахме с тромавата и нереформирана съдебна система-понастоящем управлявана от баш професионалистката Цеца Цачева,със съмнителна диплома и още по-съмнителни познания в областта на правото и юриспруденцията.Защитаваш се,отбраняваш се и накрая винаги излизаш виновен!
24
6
 
13
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Дано полицаят се възстанови бързо и без някакви остатъчни последствия!Респект пред Вашата професия!
23
4
 
16
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Не е лесно да си и полицай,всеки ден да се разправяш с ненормалници!...
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На полицаите трябва да им се разреши да стрелят на месо, ако нападателят е въоръжен.. тоя хахо, ако беше в сащ, щяха да напълнят главата му с олово...
21
7
 
7
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Е га ти и пазителите....прострелян полицай и няма застрелян на място извършител ....Каквито началниците ,такива и полицаите ...заплатаджии и страхливци...