Среднощна гонка из Студентски: Потрошени патрулки, Кико – спипан!

Аверът му – автокрадецът Лъвицата успял да избяга на полицаите
25 сеп 2018 08:40,
121
Среднощна гонка из Студентски: Потрошени патрулки, Кико – спипан!
Геоги Воденичаров-Кико. Снимка: 168 часа

Автокрадецът Геоги Воденичаров-Кико е заловен при кражба на луксозна кола в столичния кв. "Витоша".

Заедно с него бил и другаря му Светослав Петков-Лъвицата, който обаче успял да избяга на ограните на реда, пише "24 часа".

Двамата бандити посегнали в 4 през нощта на BMW 740, паркирано пред кооперация.

Двамата отворили колата и тръгнали да бягат с нея, когато били спрени от полицаите.

Кико ударил краденото BMW-то в патрулка, но бързо бил заловен. Лъвицата, който е топавтокрадец в София, духнал с тяхното BMW.

Полицията го гонила из целия Студентски град, а той потрошил няколко патрулки. Накрая успял да избяга на униформените.

Светослав Петков-Лъвицата е обявeн за издирване. Срещу него има 2 дела в Софийската районна прокуратура. Кико също има висящо производство там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
12
 
! Отговори
поздрави преди 5 години
Тезата на комуниста:"Слава на комунизма, защото не се крадеше(толкова)"...ами не се крадеше(толкова), защото нямаше какво да се краде(толкова), нямаше скъпи коли...то дори нямаше коли...
61
4
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянПравилно.Знаеш ли колко печеля тук? От хонорари? Ти, с твоята залата от няколко К, като успял програмист, водещ в IT сектора, можеш само да мечтаеш за такива пари.Впрочем, като пишеш, оглеждай се, да не те види началника какво правиш .
60
0
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До благодаря ви днес.Колега, а аз мисля, че са позагубили форма нещо напоследък. Просто съм в неведение какво правят сестрите Кардашян, и това ме притеснява силно, време е да поправят този си пропуск.
59
1
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До АКО НЕ ЗНАЕТЕалтън ага е един от северозапада. така де, или алтън или наброс. циника е на хонорар.
58
2
 
1
 
! Отговори
Циник до 65 преди 5 години
Съм те ритал като мacтия... из темите... кратун
57
0
 
0
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Изгърбич Задвратян Не, баце, приемам го като проява на възхищение, от по-голям абич, който се прави на интересен.
56
5
 
2
 
! Отговори
do 64 преди 5 години
Ние изградихме това, които вие с меките и нежни пръстета рушите! Пропадии най - ужасни! Обувките си не можете да вържете, а с тежки становища излизате и пишете по интернет сайтовете неистини!
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 54Божеее добре,че вашето поколение си отива и няма кой да ви слуша лудата пропаганда.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - и кво, гъзар в затворен комплекс, пък пести от покритие по каско.... то верно, от Видин дошлите се радвате на затворени комплекси, защото целите сте изтъкани от комплекси, иначе си прав, за дачия или кия не ти трябва покритие за кражба... и много добре знам законовите разпоредби, доста по - добре от теб... някъде да е написано на колко години съм бил навън без придружител??? форумни отворковци. започвам да си мисля, че комплекса го гледаш като Гаврош през оградата...
53
2
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Alpha Случаен човес с такова БМВ няма....
52
1
 
5
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Явно е попаднал на грешното бмв. Ако беше колата на случаен човек нямаше и да чуем. Просто полицията щеше да регистрира поредната открадната кола без да си мръдне и пръста да я търси, а собственика щеше да пие една студена вода.
51
13
 
12
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Слава на комунизма, най - великите времена, в които България цъфтеше, а за народа имаше храна за душата и устата! А сега такива слаботелесни компютърджиичета ми играете игрички по цял ден и вземате по 2000 лева заплата! Не знаете що е труд, един възел не можете като хората да опънете, позор! Достоен пример за регреса в поколенията сте младите!
50
1
 
2
 
! Отговори
Смях преди 5 години
То като на нашите ченгета са им дали някакви клечави Опелчета и се предполага, че трябва да ги карат на испарения и молитви, после като им избягат някакви, никакви рев настава из цялата земя българска. Ама то е така, *** народ слаба държава. От тия напрежения между полиция/глаждани и едните и другите го духат, а реалният бенефициент потрива ръчички самодоволно в подземието.
49
0
 
1
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянЕ, кой каквото го е интересувало, е търсил в нощния.Теб явно това, щом знаеш къде какво и как.А за квалификацията-не се обиждам, от по -голям абич си е направо комплимент това.....
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДостачно е, че не знаеш защо се прави застраховка"каско". Покритие "кражба на МПС", не е задължителна при сключване на "каско". Ако не знаеш? В неделя бях във Видин. Заведение на пъпа на града, този ден без горвач. Обслужване в България! Колко хора, дори чужденци станаха и си тръгнаха. Белоградчик, една сервитьорка на 10-12 маси. Сина ми е отрасъл пред блока. Да ти напомня ли, че има законови изисквания за възрастова граница за дете без придружител? Колко автомобила имаше при Тошо?
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напоследък доста са се активизирали .На мен ми свалиха катализатора а на мъжа ми му разбиха багажника и това за една седмица.Има и други съседи,които се оплакват но в крайна сметка бандитчетата са си пак на улицата.
46
0
 
1
 
! Отговори
do 46 преди 5 години
После ше трябва да пускаш на Айдън и Ойрън в Амсердам, за да изкараш парите, с които да ми платиш присъденото в моя полза от съда за клевета.Накрая ше си зема БМВ и ше возя щерка ти.
45
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - що си анонимен бе, пич... гордостта ти е затворен комплекс, среден клас кола и прочие... защо си в затворен комплекс? защо правиш каско? защо почиваш в чужбина? да не би нещо на Родината да не й е хубаво, че предпочиташ така? хванах малко от соца, но си спомням, че нашите ме пускаха навън и аз бях спокоен, а ако замръкна навън, гледах да се движа където има хора, сега предпочитам да се движа сам, че не знаеш този до теб дали не е Лъвица, Слон, Компир...
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БригадирА аз и сега мога да пусна донос за теб.Ще напиша, че си обществено опасен, разпространяваш дрога по училищата или нещо подобно.Върви после разправяй че сестрата, която нямаш, не е к,рва.
43
2
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Един от Северозападато за тва в нощния на житомир се знаеше кой бара автомобили, кой видеомагнетофони, откъде да си купиш кент и гуми мишлен срещу левове. айде, легай си, абич.