Мъж е загинал, две жени и дете са пострадали в ПТП край Лесово

Камион е навлязъл в насрещната лента и е блъснал лека кола
30 сеп 2018 19:07, Анисия Иванова
6
Мъж е загинал, две жени и дете са пострадали в ПТП край Лесово
Архив: Булфото

Мъж е загинал, а две жени и дете са пострадали при катастрофа край ГКПП "Лесово" – Елхово, съобщиха от ОДМВР-Ямбол.

Сигналът за инцидента е подаден в 17.15 часа. Товарен автомобил, който се е движил в посока граничния пункт е навлязъл в насрещната лента на пътя и е блъснал лек автомобил.

При сблъсъка в лекия автомобил е загинал мъж, а две жени и дете са транспортирани за лечение към болнични заведения в Ямбол, пише "Фокус".

Движението в участъка от км 301 до км 303 към момента временно е спряно и се извършват процесуално-следствени действия на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милиционерите караха подпийнали но винаги в униформа. Имаше си тепане по пътищата но по малко заради максималната скорост *** Лади, Москвичи и Трабанта.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1В кое "Тотово време" ? 62-а, когато става "баш човека", или 86-7, когато почти нямаше семейство без кола ? А ако е имало само 100 000 автомобила, леле майко, зщаото през 80те години имаше от От 1000 до 1200 души, загинали на пътя всяка година. Да, вярвам, че сега има повече автомобили, но не ми разправяй, че едва ли не, 1 на 90 човека е притежавал автомобил.
2
6
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Явно не си шофирал преди 1989 година. Минавал съм точно по този път едно време, но тогава нямаше ГКПП Лесово. Колкото до тези митични 100000 автомобила, доста бъркаш. Много бяха и се използваха много повече от сега.
1
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами с тези тесни улички какво друго да очакваме освен убити и ранени. Тези пътища са правени по Татово време и не са проектирани за натоварено движение. По времето на бай Тошо имаше не повече от 100 000 автомобила разликата в съотношението тогава и сега е огромна. По този път на ден минаваха 10 автомобила москвич жигула и лада. А сега ако се засече бройката на преминаващите ще се окаже че този път не отговаря на изискванията на трафика. Ама кой ти гледа трафика важното е *** да папат от АПИ.