Убитата от баща си в Брястово – наркоманка от 3 години

Хвърляла чинии и ножове, майката не издържала на тормоза
48
Убитата от баща си в Брястово – наркоманка от 3 години
Снимка: Facebook

Кметът на новозагорската село Брястово Станко Стоянов се е натъкнал на зловещата кървава гледка – двата трупа на 17-годишното момиче и 62-годишния й баща.

Той получил сигнал, че наскоро пенсиониралият се служител в енергийно дружество Йонко Петков от два дни не бил излизал от дома си.

Селският  управник намерил по обяд в четвъртък първо трупа на момичето, който бил завит с одеяла върху кревата й в бащиния дом накрая на Брястово, пише "Монитор".

Още по темата

Час по-късно, след пристигането си, криминалистите открили и тялото на Йонко, увиснало на кука в гаража. В същото помещение намерили лопата и брадва, по чийто метални части имало кървави следи.

По първоначални данни смъртта на бащата и дъщерята е настъпила  на 3 октомври, все още не са готови резултатите от съдебно-медицинската експертиза.

От Сливенската окръжна прокуратура , където е образувано досъдебно производство потвърдиха, че в дрехите на Йонко Петков е намерена предсмъртна бележка с подробности около разигралата се трагедия.

В Брястово, където живеят едва 312 души са категорични, че иначе кроткият и добродушен Йонко не е издържал на проточилия се от три години тормоз от страна на щерката, която била под влияние на все по-силни наркотици.

Преди десетина дни Петков за пореден път споделил с кмета, че е "вдигнал ръце" от дъщеря си. Чудел се дали да не я заведе на психиатър в радневската болница. Оплакал се, че все по-често при отказ да й даде пари тя хвърля по него чинии и ножове, на няколко пъти го били виждали с изподрано лице.

Заради тормоза преди половин години майката на момичето, 60-годишната Венета Тончева си събрала багажа и заминала да живее в Стара Загора при двете си по-големи щерки Димитрина и Калина.

Останалият сам Йонко Петков всяка сутрин карал дъщеря си с кола до Нова Загора, където тя учела и дори ходел да я взема обратно след края на часовете.

Жители на Брястово разказват, че още на 26 септември от училището позвънили на Петков, за да разберат защо тя вече не ходи на училище. Човекът споделил пред приятели, че ден по-рано й дал последните си пари и тя се запиляла в неизвестна посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Причината за злочестата съдба на народа сега, е че политици, полицаи и съдии работят заедно в 2 насоки:1) защита на престъпниците2) тормоз и унищожение на народа уж чрез законни норми.Това е.Ако няма съд, полиция и политици, народа ще е 10000 пъти по добре !!!
18
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Всичко това е следствие от "демокрацията".Няма вяра,няма страх от Бога,нито респект от родителите.Затова са виновни и самите родители.Децата се възпитават от като проходи,а не да му се втълпява,че всичко му е позволено,и всички са му длъжни.Хора,възпитавайте си децата в строгост,за да не патите като този човек.
17
0
 
50
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Децата ни станаха наркомани,защото нарко-мафиоти разпространяват масово дрога под закрилата на полицията.Причината е корупцията,бутафорната полиция,НародноСъбрание и т.н.институции имитиращи дейност.Наркопласьори тип Митьо Очите и др.си плащат редовно,получават чадър,с парите се купуват гласове на изборите и пак децата ни са крайна жертва на прогнилата схема.
16
0
 
28
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Това е жестоката истина на нашето общество! Никой не се интересува за другите.
15
13
 
7
 
! Отговори
Киро Скалата преди 5 години
Кмета е виновен, знаел е, нищо не е направил, а със сигурност е можел да помогне. Ако беше някоя европрограма, щеше да се отзове..
14
4
 
40
 
! Отговори
Октай преди 5 години
Това е трагедия,да не дава Господ и на душмани такова нещо
13
9
 
7
 
! Отговори
жалко за таткото преди 5 години
испуснали са първите селскотекезесарски купони когато местните шебеци са бравурвали цецките на пиклата и са й наливали в джуката мъжка маьонеза премесена с праховете на шарения самогенериран свят.и е все едно дали уроТ гине от падане по стълбите или при катерене по стълбите.това да принудиш баща си към убийство е огромен грях. Честно си го е платила
12
4
 
3
 
! Отговори
Бойко Велики преди 5 години
До Анонименне беще прекопаем софиските градски гробищаи пак ще ги асвалтирамече има едни пари за усвояванедържавни обществени поръчкиче те не се следят като тия европески фондове ПУЩИНИ И пак сте недоволни комунисти мръъснида ме прощават роднините ми че и тте бяха такива комуниягией всех да гълча повече от росккота на банова новияайде до скоро
11
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бойко ВеликиИ АЕЦ ще ни построите, др. Бойко, нали така?Цял АЕЦ, советский!С български милиарди платен!
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките хора!Да се обзаложим ли, че наркоманката не е слушала класическа музика, а кротка радневска чалгийка?(дето ни я рекламирате всеки ден)
9
5
 
16
 
! Отговори
Бойко Велики преди 5 години
Герб усвоява обществени поръчкикръти улицивие ни занимавате с наркоманки пък и да им строим клиники за лечениеА ся де!Не стига, че живеете на Остров на СтабилностИмате си демокрация, банани, марихуанаАз Давам париАз решевам всички проблеми на ВселенатаАко аз се спомина, какво ще праите без мен?Ще сте като роби без Господаря си.Хайде да чукна едни карти белот с едни приятелиДо скоро
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какви дечица се възпитават. трябва възпитание ей! не може такива своеволия. здрава ръка, не знаеш какво чудо се крие под кожата на детето ти. изкушенията са много, дори за уравновесен пораснал човек. пълен абсурдистан е. чета и не вярвам. бъдете пример, живейте достойно. Всеки ще се спасява сам, но като всички наоколо са животни какво ти остава освен да си пазач на себе си. това, което се случва сочи ясно колко болна е психиката на населението, но психиатрите не са толкова далеч с материала...
7
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като й видях татуса веднага ми стана ясна. Кой нормален човек ще се татуира на място което е неподходящо за татус. А и в тази поза в която сее снимала подходяща за едно друго нещо хич не е била добре горката. Само се чудя на акъла на бащата. Защо е трябвало да я убива и да се самоубива. Нее ли било по добре да я остави сама в къщата и да отиде при другите си деца както е направила жена му. Без храна без пари нямаше да има и дрога. Щеше да ходи да свири за да си изкара пари за дрога.
6
7
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Кофти е постъпила, не е правилно така и ето последствията. Аз имах гадже прoституtka и наркоманка, дето беше на херца, ама си вадеше парите със задниka и никой не тормозеше. Даже гледаше баба си и чичо си, който беше болен
5
15
 
11
 
! Отговори
Ланш преди 5 години
Ми като не са я контролирали и са я оставили да прави каквото си иска ще е така.
4
3
 
50
 
! Отговори
Жалко преди 5 години
Жалко за бащата,какво ли не е преживял?!!!
3
3
 
42
 
! Отговори
Жалко преди 5 години
Жалко за бащата,какво ли не е преживял?!!!
2
5
 
47
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
бъхтал човека за пенсия и като я взел, не можал и да се порадва и да си почине
1
2
 
55
 
! Отговори
Психиатър преди 5 години
Мъка...Бог да ги прости!