Мексиканско семейство призна: Убило 20 жени

Властите ги хванали, докато пренасяли човешки останки
9 окт 2018 10:15, Елка Василева
19
Мексиканско семейство призна: Убило 20 жени
Снимка: архив, Reuters

Двама мексиканци, арестувани в предградие на столицата Мексико, докато пренасяли човешки останки, признаха за убийствата на най-малко 20 жени, предаде Франс прес.

"Това е нечувано, никога не сме се сблъсквали с подобен случай", коментира прокурорът на щата Мексико Алехандро Гомес по радио Формула.

Двамата серийни убийци - Хуан Карлос Н. и съпругата му Патрисия Н., били арестувани четвъртък в североизточното предградие Екатепек, известно с високото равнище на насилие. Те били заподозрени за шест убийства, но мъжът е признал за над 20 и е съобщил подробности за десет от тях.

Двойката привличала жени с предложения за продажба на бебешки дрехи. Повечето жертви са били самотни майки, търсещи изгодна сделка, обясни прокурорът. Убиецът признал, че е насилвал много от жертвите, преди да ги убие и да продаде останките и вещите им. Освен това той е продал двумесечното бебе на една от жените на друга двойка, която също е арестувана.

Убиецът съобщил за убийствата спокойно и с доволен вид, подчерта Гомес,според когото мъжът иска да се прочуе.

Двойката убийци има три деца.

След обявяването на случая стотици мексиканци организираха шествие със свещи и бели дрехи по улиците на Екатепек, за да искат да се сложи край на убийствата на жени. По данни на ООН всеки ден в Мексико биват убити средно по седем жени, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
умирисник преди 5 години
Националният им спорт.
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продавали са не само вещите, но и останките на жертвите?За какво по-точно става въпрос? Да не би тези да са част от верига за търговия с човешки органи?Или се има предвид нещо друго?Кой е купувал от тях останки от мъртви тела?!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То в този район на света масовите убийства са си на почит още от времето на маите и ацтеките. Ернан Кортес се опита да ги очовечи малко, ама както се вижда не е постигнал много.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реди е от БКП!
7
2
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОБИРАЛИ ЖЕНИ И ГИ УБИВАЛИ!!И ТИЯ ОТ МЕКСИКО ЩЕ МИ ГОВОРЯТ, ЧЕ ТОВА БИЛ ИЗОЛИРАН СЛУЧАЙ!!!ТАМ ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ ПО ЗЛЕ СА И ОТ БРАЗИЛИЯ В ПЪТИ!!!
6
0
 
26
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Да, картелите са такова зло, че пред тях ония смешници от ИД, са направо от кръжока Млад техник. Много има да се учат. Хаха. А са и доста по беднички.
5
1
 
25
 
! Отговори
Нестор преди 5 години
Това е нищо в сравнение с "подвизите" на картелите
4
7
 
31
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Латинска Америка е по зле и от арабския свят! Но какво повече да се очаква от ***, наследници на ония дето са правели човешки жертвоприношения. Кръвта вода не става. За жалост кофти човешкия матрял се плоди на воля със страшна скорост. Нищо хубаво не очаква планетата.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все пак е Мексико ...
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
статия за успокоение на обществото, че много хора се надигнахме след убийството в Русе. Другия път, като усетим, че наркомафията е станала прекалено силна, също ще ни пуснат някоя новина от Мексико. Иначе изродска работа е там явно.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
искате да кажете,че побъркани има навсякъде...