В тон с Борисов: Ема Хопкинс разочарована от медиите!

Има неточности при отразяването, заяви британският посланик
11 окт 2018 10:37,
45
В тон с Борисов: Ема Хопкинс разочарована от медиите!
Снимка: БТА

Посланикът на Великобритания у нас Ема Хопкинс призна, че отразяването на убийството на Виктория Маринова е било ужасно в много медии.

Тя се съгласи с премиера Бойко Борисов, който вчера беше силно възмутен от отразяването на убийството на русенската журналистка.

"На срещата, на която бяхме поканени посланиците, получихме интересна и актуална информация за бруталното убийство на Виктория Маринова от премиера Бойко Борисов. Той сподели, че е разочарован от начина, по който беше отразен случаят в международните медии и аз споделям това негово разочарование", посочи Ема Хопкинс пред Нова тв.

Още по темата

По думите й за няколко дни полицията е събрала много доказателства, издадена е Европейска заповед и според нея всяка една европейска полицейска служба трябва да се гордее с такива резултати.

"Напълно съчувствам на премиера за неговото разочарование. Той се почувства сякаш България е предадена в медиите и че много прибързани изводи са извлечени от обстоятелствата около това убийство", коментира още Хопкинс.

BBC постави убийството наравно с убийствата в Малта и Словакия, а Ема Хопкинс защити международните медии с думите, че винаги има неточности при отразяването.

"Нашата преса е свободна и невинаги политиците харесват това, което медиите казват. Свободната преса е свободна да каже каквото си иска", настоя тя.

По думите й понякога се получава подобен истеричен отзвук при липсата на надлежно разследване за установяване на връзките.

"На места отразяването на този случай беше ужасяващо, защото това, което не чухме, е, че е едно брутално сексуално престъпление срещу жена", каза Ема Хопкинс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
10
 
! Отговори
матура преди 5 години
Добре, кажете ми как вие отразявате убийството на колегата си, като моля да прочетете внимателно следния ваш текст: "...получихме интересна и актуална информация за бруталното убийство на Виктория Маринова от премиера Бойко Борисов."Според мен правилно е да се изпише: Получихме от премиера Бойко Борисов интересна и актуална информация за бруталното убийство на Виктория Маринова.Но разбира се това е мое лично мнение.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, натисни!Още могат твоите хора!
10
22
 
12
 
! Отговори
до 5 от бсп преди 5 години
еми да има и положителна страна това убийство - хванаха всички лъжливи медии как лъжат тия мръсни комунисти. Но ето, Европа вижда, без Бойко държавата загива
9
13
 
9
 
! Отговори
от батак и лайна БСП преди 5 години
До АнонименСъгласен съм. Вадят само лошото и го забиват в умовете на българите, а не казват, за доброто!
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как смеят да го дразнят? Не знаят ли кой е той?Такива клоуни не ме представляват!
7
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То хубаво е че тоя турски психар не е убил някой нормален човек
6
5
 
27
 
! Отговори
аф преди 5 години
Бомба си беше отразяването. Малко да се събуди тоя ***. Помисли се за недосегаем. Създаде перфекто управлявана мафия, само че забрави, че и ЕС може да хвърли по някой поглед към нас. И след ужасната случка (кяото според мен той е поръчал, който квото иска да разкрива и говори) Европа се подсети, че и ние съществуваме и му се стегна около врата, колкото и да беше за кратко.
5
7
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Тези още малко и ще изкарат, че не се е случило нищо особено и даже е нещо положително това убийство щом не е свързано с работата на убитата журналистка. Всъщност откъде са толкова сигурни, че не е поръчково убийство ?Та, задържаният е още в Германия и дори не е разпитван от полицията в България !
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиие са лъжци и сега е момента да се хванат здраво юздите и да се обуздаят тези предатели от медиите. По същесто това е измяна на родината и нека получат тежки присъди, поне най наглите медии. Фейсбук също призна вината си, не е зле да се контролира кой какво пише там, виждат само лошото, а успехите къде са? Всеки ден се гради държавата, но народа вижда!!!
3
2
 
23
 
! Отговори
ГЕОРГИ СТ. СТОЕВ преди 5 години
МНОГО УБИЙСТВА В БЪЛГАРИЯ НЕ СА РАЗКРИТИ!!! ЗАЩО НЕ РЕВЕШ ЗА ТЯХ БЕ БАЦЕ???
2
1
 
20
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Не си прав, те въобще не ни броят за хора! Тарамбуките ще ги оправят тях!
1
4
 
22
 
! Отговори
Иска им се преди 5 години
Хайде, хайде, много добре знаем, че на Запад ни броят за хора трета ръка, дори след черните и изметите от техните бивши колонии!