Северна Корея силна: Ще станем социалистически рай!

КНДР готова да живее още 100 г. с международните санкции
12 окт 2018 12:00, Елка Василева
36
Северна Корея силна: Ще станем социалистически рай!
Снимка: архив, Reuters

КНДР намира опора в собствените си сили, затова ще оцелее макар и след още сто години международни санкции. Това пише в редакционна статия печатният орган на Корейската трудова партия в. "Нодон синмун", предаде ТАСС.

Изданието остро критикува санкционния натиск върху КНДР от страна на САЩ. "Враговете наложиха на страната ни убийствена блокада, след като се провалиха отчаяните им опити да я задушат с военна сила", подчертават авторите.

"Обаче няма значение колко ще траят санкциите - още десет или сто години. Ще преодолеем всички трудности, ще станем най-силната държава на света и социалистически рай на Земята", уверява вестникът.

В тази връзка "Нодон синмун" призовава гражданите на Северна Корея да полагат усилия за осигуряване на икономически растеж, като развиват собствени технологии и производство, за да станат санкциите напразни.

На 10 октомври в Москва разговаряха заместник-външни министри от Русия, Китай и Северна Корея, които се обявиха за преразглеждане на санкциите срещу Пхенян от Съвета за сигурност на ООН, припомня ТАСС, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
10
 
! Отговори
БКП преди 5 години
лошо няма.нека се пробват.Ама тези лозунги ги помня и са много забавни:"всеки сандък с детайли - пирон в ковчега на капитализма"
15
9
 
12
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Всичко произвеждали ХАХАХАХ Дори другарката Йончева прави за тях едно предаване и си го каза и показа каква мизерия е. Ако не са китайци и руснаци да са изчезнали досега. Хайде всички рубладжии под строй ходом марш натам да живеете в рая!
14
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен12изолацията я налага Ким.Ако не разстрелваха на границата, колко ли корейчета щяха да останат в Рая?
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде де тоя социалистически рай го чакаме 101 години и така и не дойде. Вместо него все стигаме до нищета, глад, изоставане от света, инфлация фалити и банкрути даже и териториални разпади на прогресивните социалистически страни. Нещо теорията на социализма тотално се разминава с действителността.
12
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше тоталната изолация наложена от "краварите" можем само да гадаем къде щяха да бъдат днес жълтурите!
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До груб другарНа кво имат производство бе партиецо?Виж космическа снимка на Южна Корея, после виж на Северна.Едното свети като елха, другото тъмно.На едното улиците задръстени от автомобили, на другото тук-таме лимузината на някой висш партиец.Какво си произвеждат? Консерва копърка и тахан халва.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 111Мухаха.както си писал - петък ден на майстора, сигурно си се подкарал още от снощи и не си свършил никаква работа полезна ни за тебе, ни за държавата.Ама после властта да ти давала и да мислели за тебе.Такива паразитни пиянки като тебе все чакат някой да им дава.
9
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дано! Тъкмо нашите душевно болни цоциалисчета да отидат там! А дано!
8
14
 
15
 
! Отговори
111 преди 5 години
Я помислете...Това е страна която накара САЩ да се съобразяват и преговарят с нея.Ким Чен Ун е диктатор. Сигурно.Ние нямаме ли на власт вече един и същи човек, който решава съдебни и парламентарни казуси еднолично?Рая е химера.Никой не го е построил, дори швейцарците, да не говорим за други демокрации.Има плюсове, има и минуси.България е прекрасна страна.Трябва само власт която мисли за народа си, не как да открадне повече.Петък е. Ден на майстора. Хубав уикенд на всички!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
въртоглавите са по-здрави от желязо. Повече няма какво да се каже!
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотални и.диоти!
5
6
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Ние вече бяхме и сега още се мъчим да излезем от него...
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2 Azz-ътАх как приятно е че бозаете...
3
13
 
16
 
! Отговори
груб другар преди 5 години
До 1 ...В голяма евроатлантическа заблуда си скъпи нежен другарю от сохфия. В Северна Корея имат производства на почти всичко
2
7
 
10
 
! Отговори
Azz-ът преди 5 години
Тия са пребозали с некво мен те, бога ми!!!Аман от крайности...
1
8
 
16
 
! Отговори
... преди 5 години
Бе ако не беше Китай да им дава да ядът! Щяха да издържат само месец 2 ама айде от мен да мине 100г да са!