Apple вади още изненади от чувала с джаджи

Вероятно скоро ще бъдат представени новите таблети iPad Pro
19 окт 2018 12:00, Бойчо Попов
36
Apple вади още изненади от чувала с джаджи
снимка: Ройтерс

Американската технологична компания Apple не е приключила с продуктовите събития за 2018 г. Сега компанията изпрати покани до медиите за събитие, което ще се състои в Бруклин, Ню Йорк. На него вероятно ще бъдат представени новите таблети iPad Pro, а вероятно и няколко ъпдейта за линията компютри Mac, пише The Verge. 

Мотото на събитието е „правим още“, а локацията е изненада. Всъщност има шанс Apple отново да представи нови продукти в Steve Jobs Theater в Apple Park след събитието за iPhone, което се проведе миналия месец.

Apple е изпратила покани с различни дизайни за сегашното събитие, така че има много неща, които биха могли да подскажат какво предстои.

Очаква се новият iPad Pro да има тънка рамка и Face ID, разширявайки технологията за превръщането на лицето на потребителя в начин за достъп отвъд iPhone. Освен това се смята, че портът на тазгодишния iPad Pro ще премине от Lightning на USB-C и ще се предлага с 11 и 12,9-инчов екран.

Събитието през октомври вероятно ще включва и дългоочаквания наследник на лаптопа MacBook Air.

През август Bloomberg писа, че лаптопът ще има по-тънка рамка от Air и ще е с Retina екран с по-висока резолюция Освен това Bloomberg писа, че се работи и по новия Mac Mini.

От гледна точка на софтуера Apple може да разкрие подробности за iOS 12.1, който включва Group FaceTime и поддържа двойна SIM карта. Сред очакваните новини са и тези за предстоящия ъпдейт на WatchOS, която ще позволи ЕКГ функционалността на серия 4 на нейните умни часовници.  

Още подобни новини четете в Investor.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: appleMacBook AirтаблетиiPad Pro
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
3
 
! Отговори
KanuTaH_BeCkO преди 5 години
Около 2 години се колебаех дали да почна на Самсунг или Apple. 2010 си взех iPod Touch , 2013 - iPad. До момента и двете вървят нормално и без проблеми. Ако не ползваш Wi-Fi - батерията може и седмица да издържи. Първото го ползвам за музика - Второто за Pages / Numbvers / iBook. Падали са на дисплей безброй пъти - издържат.Само iPhone 5s дава проблеми - падна на един ръб и му се напука дисплея. След това купих Китайски (2 пъти по ефтин) и от тогава не работи нормално.
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1500? струва един Мак, който е 13мм, 900? iPad, който е... ЦЕЛИ 23% по-тънък! Демек 10мм. Ако ще си давам парите, ще ги дам за нещо с което мога да свърша реална работа. Повече от 200-400 за таблет е пълна пародия. 900, ако прави кафе. Епъл имат супер идеи, но са роби на печалбата.
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано пуснат нов Air, който да е тънка като телефон....
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 11Дв а пъти по-евтино? Кач пара е Tab S4 на Самсунга? Колко е IPad Pro 10.5 64 gb? Или ми говориш за разни трошляци за по 500 лева от Асус с процесори на по 3+ години ?
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5+ години с един и същ таблет...Не, че не бих караш и с един и същ телефон, но батерията се скапва много бързо, а и искаме телефони с по-добри камери и по-бърза работа. А таблетка? Чета книжка на диван, гледам Нетфликса и разни работи из нета. Ако изкара, не 5, ами 15 години ще го държа.
11
13
 
15
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Баце, заплатата ми е доста повече от 5к и пак никога няма да си взема нищо, дори и дъвка от тая марка. И причината е, че не съм балък да давам два пъти повече пари. Трябва да пълен *** за да не си купиш двойно по-евтино със същите функции.
10
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен На 5 + години, караш с един и същи телефон ли?!? Аз колата си я сменям на по-малко години ( след третата я махам), а телефона на две години, съм с по-нов Самсунг.
9
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер си е iPad чети, просто не е з хора със заплати под 5к.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Насам балъци, на топлите баници!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бутат по 30-40 мил. бройки на година. И не се купуват толкова често... Защото издържат по 5+ години. Но новите iPad - и почнаха да се ползват мнигл в сферата на образова името и изкуствотата(ок, повече макети га, но все пак), защото стилусът и софтуера вършат доста добра работа. А новото (или не толкова) Pro е със 120 херца екран и си има стабилна разлика. Е, не е за всеки, разбира се ;)
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Локализацията ще е на Графа върху новите плочки. Изненадите са нов модел айфон с 8 (шест отзад и две отпред) камери и вграден уред за приготвяне на сладолед, както и автомат за презервативи! Нормалните хора (като мен) ще си го преместят от еди ия крачол в другия. Останалите да теглят изгоден потребителски кредит и да купуват!!!
5
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен та*ак са тия хамерикански ***, сглобявани в Китай....
4
5
 
23
 
! Отговори
Борката преди 5 години
Купи си един евтин хуявей и си... вей!
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новите изненади ще бъдат същите като старите, но в нова опаковка и як маркетинг. Това е което Apple винаги са правили в последните 20 г.
2
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Samsung!
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой купува още таблети?! Умират, както умряха дребните нетбуци.