36-годишен преби и ограби 82-годишен дядо в Славяново

Извършителят е с криминални регистрации и е осъждан
21 окт 2018 21:12,
73
36-годишен преби и ограби 82-годишен дядо в Славяново
Снимка: pixabay.com

Полицаи от Славяново, област Плевен, са задържали 36-годишен мъж, нанесъл побой и ограбил възрастен мъж, съобщиха от МВР.

Сигналът в полицията бил подаден тази сутрин, около 2.30 часа.

82-годишен мъж от Славяново разказал, че малко по-рано в дома му неизвестен му нанесъл побой и му отнел 120 лева. Веднага на мястото била изпратена дежурно-оперативна група, която извършила оглед.

Установено било, че мъжът проникнал в дома на възрастния мъж през незаключена врата, след като му нанесъл побой и му взел пари, избягал в неизвестна посока.

Пострадалият бил транспортиран в болнично заведение, оставен за лечение, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

По-късно служители на ПУ – Славяново установили и задържали извършителя – 36 годишен мъж от Славяново, с криминални регистрации в полицията и осъждан.

С прокурорско постановление мъжът е задържан за 72 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Правителство от Експерти и промени в Конституцията по примерът на Исландия. Иначе краят му няма да се види. Категорично.
26
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стенограма от разпита:"...отидъх да я казвам на него, парите давала веднага,щот на гардите ша скачам на нея и много бой ша правя!".На това нещо,драги ми народе,сме плащали"социални"-на дядо му,на баща му,на него,и на 12-те му деца!!!Вече няма ден,без тези хора да издевателстват!!Направо не е истина!БЕСЕН СЪМ!!!!!!!!
25
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези дни прочетох някъде пак в днес.бг коментар, че ако всички средства, които отиват за "интеграция" се даваха в здравеопазването и образованието България ще е като райска градина. Ами ако към тях прибавим и средствата около депутатите, които не знам за какъв ... са нужни, след като хавата е същата като без тях?
24
2
 
22
 
! Отговори
хан Крум преди 5 години
До моят народКолко още ще търпите, роби умрели????
23
0
 
15
 
! Отговори
до 26 преди 5 години
То служебно правителство можем да изберем, но какво ще правят 250-те депутатина в такива условия? Доколкото си спомням за служебното правителство на Инжева имаше нелоши отзиви.
22
1
 
23
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Щобне пишете, че извърлителят е ром ве. Полицаите са го прибрали за беседа. Чудно как, откак ПАТРЕОТИТЕ са на власт, ромите са все по- безнаказани. А дойдоха на власт като обещаха да преборят *** престъпност и да направят пенсиите 500 лв. Е....това е ирония, пребитият дядо сигурно за бялата златка и шкем е воевода е гласувал.
21
3
 
39
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Според бат Бойко , в страната всичко е спокойно. Но не е така. Всеки ден убийства, изнасилванията, грабежи, . Крайно време е ГЕРБ да се откажат от управлението, и да се назначи , Служебно правителство.
20
0
 
18
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Много ми е мило, когато някой красноречив радетел за правдата в България дори не си прави усилията да си инсталира българица. Лесно е.
19
0
 
17
 
! Отговори
до 20 преди 5 години
Ако може субтитри на български език.
18
0
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 5 години
Юдоционско-политически не е коректно.
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо не пишете че престъпника е ром?
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пределно ясно е - евакуираме се. В последните 30 години. От селата към градовете, от градовете към София, от София към западен ЕС.
15
0
 
39
 
! Отговори
x преди 5 години
споменавайте и етноса
14
2
 
49
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Народе,събуди се!!!!Не можем да очакваме защита от оядени политици ,всеки заобиколен от дузина еничари като охрана.Няма накъде вече...докараха ни до там да се оглеждаме посред бял ден в собствените ни домове.Една огромна прослойка *** и мързеливи *** се гаври с цял народ и няма кой да направи нещо.....Ние ги храним и издържаме-те ни колят и насилват всеки ден....Докога????!!!!Егати и овчето стадо наречено българи.....
13
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, чашата наистина прелива. Спешно се нуждаем от промяна на закодателството и правосъдната система, като започнем от Конституцията. Тези извращения не се търпят вече. Назрява нещо и скоро ще избухне ако не вземем СПЕШНИ МЕРКИ. Казвам го най-отговорно.
12
0
 
45
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Вариантите са три: въстание срещу поробителя; окопаване се в няколко града без роми зад дебели стени в затворени комплекси или се предаване и напускане страната, за да спасим живота си
11
0
 
44
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Затова преди 2-3 казаха учените, че след 10-12 години територията на България ще е демографска пустиня. Полята ни вече станаха пустиня, защото никой не иска да сее, а после номадите с каруци да откраднат всичко. Надявах се, че ОП ще поправят законите и ще се премахне битовата престъпност. Нищо не направиха и те. На следващите избори ще има да чакат някой да гласува за тях.
10
5
 
25
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Щом името е "Славяново",представете си какви минги живеят там!
9
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да знам този интегриращ се плащач, крадец и убиец, има ли един час трудов стаж.
8
1
 
34
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Милиционерите щяха да го затворят този в някоя пожарна - и познай..., та не се съгласявам с репликата. Дай на един полицай правата на милиционер и ще видиш как няма да остане и една гнида, и *** на два крака. Мислиш, че на полицаите им е лесно да не го пречукат този мерзавец ли?