Путин: Русия ще разработи нови оръжия, без аналог в света

Ще се модернизираме с цел защита, обяви той
Обновена: 25 окт 2018 21:28 | 25 окт 2018 21:28, Анисия Иванова
82
Путин: Русия ще разработи нови оръжия, без аналог в света
Снимка: БТА, архив

Руският президент Владимир Путин обсъди в националния Съвет за сигурност въпроси от стратегическата стабилност в контекста на намеренията на САЩ да се изтеглят от сключения през 1987 г. Договор за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, съобщи говорителят на Путин Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Обсъдено е било и положението в Сирия и подготовката на срещата на лидерите на Русия, Турция, Франция и Германия в Истанбул в събота.

Още по темата

Путин заяви още, че Русия ще разработи нови оръжия без аналог по света, предаде Асошиейтед прес.

"Русия не застрашава никого и строго се придържа към задълженията си в областта на международната сигурност и контрола на въоръженията", заяви Путин и добави, че руското въоръжение ще бъде модернизирано с цел защита от всякакви потенциални заплахи.

По-рано днес НАТО започна в Норвегия най-големите си военни маневри след края на Студената война, а преди няколко дни президентът Тръмп обяви изтеглянето на САЩ от сключения през 1987 г. Договор за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, който според него се нарушава от Русия. Путин отрича това и обвинява САЩ, че те нарушават договора, отбелязва АП.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жендърчетата си плюят, Русия си върви напред.
55
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анимации на ново ниво, нищо повече. То какво ли може да произвеждат Русоробчетата. Кога си посредствен само можеш да дрънкаш.
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти наруши договора. Не не ти наруши договора. Тия и двамата са в един отбор. Целта е да се продават повече оръжия. И единия и другия ги има в излишък.
53
0
 
5
 
! Отговори
ЛОРД ВЕЙДЪР преди 5 години
ГОВОРИ, КОСМОС. ЗЕМЛЯНИ, КОЙТО ИМА КРАВА ... ПИЕ МЛЯКО! ТИЯ, ДЕТО НЯМАТЕ, ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПРЕТНЕТЕ РЪКАВИ И ДА СЕ СДОБИЕТЕ С КРАВИ.
52
0
 
4
 
! Отговори
Ушанката преди 5 години
Биритчед, кята си голем специалист по светлото бъдеще и го чекаш от 1917г., що не кажеш какво си направил за да го има? А и да беше посочил какво го имаш сега, като си в краварника, освен голи обещания - даже един самолет не дадоха, а и виж с какви храни ни тровят и унищожават, а и да беше казал нещо за цените на горивата колко е един галон в краварника и колко е при нас, какво е благополучието в краварника и какво бъдеще имаш сред кравите, дето и млеко не ти дават да пиеш! По-добре си трай!
51
0
 
3
 
! Отговори
Ушанката преди 5 години
Абе, биритчед, ти с какъв акъл пишеш за световен лидер да е хипофизно джудже? Тази вечер явно само *** в нета! Безплатен съвет - човек без да иска, понякога сам пише за себе си, биритчед! Абе, ти да не си такъв и да си въобразяваш, че и останалите са хипофизни джуджета като тебе? Бегай да си пиеш хапчетата за уголемяване на хипофиза и бързо си легай, а докато не оздравееш не се мяркай по екрана!
50
0
 
3
 
! Отговори
Ушанката преди 5 години
Биритчед, ти да не би да имаш слабост към кравефермите, та толкова се пениш и обиждаш когато от истината те боли? Ти да не си изкарал някой ПУЦ за обществен оценител на R U и Путин? Защото нивото ти е кухо, като куха лейка. Абе, биритчед, ти къде си тръгнал да си го мериш, когато нямаш нищо в гащите си. Един безплатен съвет - може да си ***, колкото си искаш, но стига с това да не пречиш на другите. Взимай хапчетата против простотия и легай да сънуваш крави и краварници - туй ще ти остане!
49
0
 
3
 
! Отговори
Ушанката преди 5 години
Абе, биритчед, като много ги разбираш тези работи за двигателите, да беше казал кой снабдява краварника с двигатели да ракетите им ? Един безплатен съвет - не е нужно да се зъбиш, като нямаш зъби или не е нужно да се правиш на умен, когато главата ти е само за равновесие! R U си е R U и явно главата ти даже не става за равновесие. Ако можеш да се видиш колко си смешен с простотията си! Ти да не би да си учил в някой селски Кембридж, като се съмнявам дали си се научил и да се подписваш!
48
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешници.А още по смешни са родните путиниссти.Те обичат Русия повече от България.
47
3
 
13
 
! Отговори
Николай преди 5 години
Давай само така смачкай ги
46
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анумето кога го пускат или пияндуристанците и с него са до под кривата круша
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боби я да ми кажеш модерен руски реактивен двигател ((( не някоя претоплена манжа от ссср където имало и около 35% население роми тъй де етнически руски
44
3
 
11
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До StrikerЕто ти нещо за размисъл Без АналогКолко страни в света произвеждат МОДЕРНИ РЕАКТИВНИ ДВИГАТЕЛИСАЩ, РФ, Франция и ВеликобританияПД-14 взе типов сертификат преди седмицаКолко страни произвеждат СВРЪХЗВУКОВИ ПРОТИВОКОРАБНИ КРИЛАТИ РАКЕТИ?РФ, Индия с руска кооперация, ТайванКолко страни произвеждат космически ракетиРФ, Китай, САЩ ,Франция в кооперация с ЕС, Япония и Индия в кооперация с РФ, А Украйна е единствената страна практически загубила тази способност
43
2
 
10
 
! Отговори
Боби преди 5 години
до 60 -64Това че Вие не знаете защото не се интересувате си е ваш проблем1. с 5г закъснение основно заради Украинските двигатели които не бяха доставени РФ най-накрая прие на въоръжение Океанска Фрегата с достатъчни възможности за включване в АУГ2. с 3 год закъснение бреговите фрегати влязоха в строя пак заради двигатели от Украйна3. Построена е серия леки корвети с 8 Крилати ракети Калибър или Противокорабните Оникс4. Су-57 вече лети в серийна комплектация с новите двигатели
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще, ще, жужано, ще....:D
41
6
 
5
 
! Отговори
болшой театър преди 5 години
от 75 год една и съща песен а то само анимационни филмчета да плашим бабите да слушат
40
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще чакаме да видим новите оръжия разработени в Русия. Имаме търпение. От 1917 чакаме да видим светлото бъдеще...
39
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквайте нови анимационни филмчета )))
38
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джуджето сега плаши гаргите. Много е жалко горкото.
37
2
 
17
 
! Отговори
Едо преди 5 години
МАЛКО ФАКТИ ЗА ЗАПАЛЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ И НАТОВСКИГЛАВИ: ЗА ДА ЛАПАТ КРАЙНО ДЕБЕЛИТЕ АМЕРИКАНСКИ ТЪРБУСИ,ЗАЩОТО ТЕЗИ ТЪРБУСИ ИЗПИТВАТ ЕДНО ВЕЧНО НЕПРЕОДОЛИМО ЧУВСТВО НА ДИВАШКИ ГЛАД(ОТ КЪДЕ СЕ ПОРАЖДА ТОЗИ ДИВАШКИ ГЛАД, ЗА НАС Е ПОНЯТНО, НО ПО ТОЗИ КАЗУС ПРЕДПОЧИТАМЕ ЗАСЕГА ДА ПРЕМЪЛЧИМ), ТА ЗА ПЛЮСКАНЕТО ИМ СА НЕОБХОДИМИ ПЕТ (5) ЗЕМИ!!! ( ЕЕ, МАЙ ТЕЗИ НАШИ ПЛАНЕТЯНИ НАИСТИНА ИМАТ СПЕШНА НУЖДА, ДА ВОЮВАТ ЗА НЯКОЛКО ЧУЖДИ ПЛАНЕТИ, ДА ПРОЛЕЯТ МНОГО ГЕРОИЧНА КРЪВ, ДА ГИ ОКУПИРАТ И ДА СЕ ПРЕСЕЛЯТ!!!