Риба в Мъртво море, червена крава, змия и... идва края на света

Според теолози сме на крачка от Деня на страшния съд
8 ное 2018 21:30, Нели Христова
83
Риба в Мъртво море, червена крава, змия и... идва края на света
Снимка: Pixabay

Краят на света може би е по-близо отколкото си мислим и за него няма да сме отговорни ние, глобалното затопляне или ядрена зима, а идването на Деня на страшния съд. Това притеснение се появи, след като три библейски предзнаменувания се случиха в рамките на няколко месеца.

Раждането на червена юница е символ на обещанието за възстановяването на непорочността на света. За да бъде построен Третия храм в Йерусалим, именно тази червена крава трябва да бъде пренесена в жертва, а издигането му ще даде път на пристигането на новия месия.

Ала според някои теолози, раждането на юницата и започването на строежа на храма водят единствено до Апокалипсиса.

Червената крава се роди на 8-ми септември и е първата от 2000 години насам в Израел. "Щастливото" събитие бе обявено в YouTube канала на Храмовия институт, който от години се занимава с проекта за построяването на Третия храм на върха на планината Мория.

Но текстовете в Библията не свършват с възстановяването на непорочността на света. Според тях, човечеството ще се изправи пред последния Ден на страшния съд и всеки, който е вярвал в Бог и е спазвал неговите закони ще получи привилегията името му да бъде записано в "Книгата на живота". Неправедните ще изгорят в езерото от огън.

Старозаветният пророк Езекил (VI в. пр.н.е.)  пише: "Тогава ми рече: Тая вода изтича откъм източната страна, слиза към полето, и се влива в морето; и когато се излее в морето водата му ще се изцери. И всяко одушевено, с което морето изобилва, ще живее на всичките места дето би отишла тая пълна река; и там ще има твърде голямо множество риба по причина, че тая вода е дошла там и, че водите на морето са се изцерили; понеже дето отиде реката всичко ще живее". 

И това пророчество за края на света се сбъдна. В началото на октомври, риба се появи във водите на Мъртво море, което има соленост от 37%. То е 10 пъти по-солено от океана и практически в него могат да живеят само определени микроорганизми, но не и риба. Ала фотожурналистът Ноам Бедеин доказва на света, че Мъртво море не е никак мъртво. В него се е зародил живот, който обаче едва ли носи радост на свещениците, чиято кръв навярно се е смразила.

Последното доказателство, че живеем в опасни времена, идва на 31 октомври, когато змия съвсем спокойно пропълзява по Стената на плача, хвърляйки в ужас молещите се жени. Няма как и тук вярващите да не направят аналогия с древни еврейски текстове, които твърдят, че влечугото ще е предвестник на Месията.


83
Още от Ако щете - вярвайте
Стара или млада е душата ви? Изчислява зодията!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA.SAEDINENIETO PRAVI SILATA.GERB1930 godina.HIMN"SHumi Mariza".AzBukata predi1945 godina ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
65
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 1 седмица
Да изва по скоро, че нещо ми писна.
64
3
 
0
 
! Отговори
Веско преди 1 седмица
До Анонимен 67
Абсолютно!
Проблема е, че вече 80% са такива. И се размножават усилено :(
63
4
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Няма нужда Светът да свършва,а само Богоизбраните!Всъщност точно те са причината Светът да е в опасност.Няма да ни липсват!
62
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 66 Галин правси Прилича на токвичка направо си е тиквочок а русия няма бъдеще
61
4
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Толкова несправедливости сме създали на тази земя, че Господ няма да ни прости! Богатите около 5% от човечеството непрекъснато богатеят, а останалите 95%, живеят в мизерия, болести и отчаяние! Нека Страшният съд да раздаде справедливост! Жалко е за младите, добрите и милосърдните!
60
3
 
20
 
! Отговори
11 преди 1 седмица
Теглете кредити като за последно :D
59
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само деббил би се хванал на такива глупости.
58
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
„Няма никаква гаранция, че след 5 минути все още ще си жив. За да не съжаляваш после, обади се на всички, които си наранил досега — и ги нaпcyвaй отново!”

Хенри Чарлз Буковски
57
4
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 1 седмица
До Галин*Той вече е тук и край него са се нароили много малки тиквички ,като онези, декоративните ,които продават за традиционния български празник хелуин
56
9
 
29
 
! Отговори
Галин преди 1 седмица
Забравили сте да споменете още едно от пророчествата, че ще се появи човек с тиквена глава!!! Това ще предвещава смърт на народа в който се е появил!!
Вече съм вярващ! :D
55
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
повече санкции срещу Русия. Още!
54
9
 
23
 
! Отговори
Waffen SS преди 1 седмица
Когато науката бива пренебрегване,то нейно място започва да избуява религията.Дали ще са разни крави или змии две глави,важното е на народите да се набива в главите,да са смирени и да не търсят развитие,да са доволни от мизерното съществуване.У нас това отдавна е започнало.Ако е суша вместо да се възстановят окрадените и разбити от Харизанов"напоителни системи",ще се правят литийни шествия или народния обичай "Пеперуда",да се смее ли човек или да плаче.То примери безброй=
53
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оф няма ли кой да ни отърве от тези религиозни простотии най-после...
52
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако кравата не е на червени петолъчки (пентаграми) е фалшива по личба . Най много да е роднина на Нинова
51
2
 
13
 
! Отговори
Кравата Milka преди 1 седмица
А бели петна има ли червената крава? Защото ако няма, значи е ментажна. За представителите на широко разпространената тук порода кафяво софийско говедо пояснявам отново, краят настъпва когато видите отблизо голям червен надпис "Месокомбинат".
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
CNN-BBC... FAKE "news"..from 2008 is Colder cycle of Climate for 15-20 years..Massoni-devils-ILLuminati spread poison-chemicals-viruses with NASA-planes over Thousands cities over planet&change Climate ...Humans are on Mars from 60 years ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
49
4
 
5
 
! Отговори
Бойк. Бор. преди 1 седмица
До Анонимен 54
Цецо, ти ли си?
Аз мисля, че Мъртво море го е убила Нинова. Веднага се обади на Цацата!
48
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не ви трябва нито Библия нито пророчества за да знаете че Апокалипсис в един или
друг вид ще има.
Трябват ви малко по-задълбочени познания по математика и толкова.
КОГА?
Едва ли някой знае с достатъчна определеност.
ДАЛИ?
100% сигурно.
Всичко останало са празни приказки.

П.П. Който ражда деца, ражда мъченици.
47
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всичко това са невероятни новини и аз няма да мога да спя след тази информация. Но в края на краищата Моисей, Ицо и Мохамед да му мислят...няма аз да им върша работата, аматьори!!!