Лошо време: Пустинята на Саудитска Арабия – море!?

Проливни валежи наводниха Рияд, Мека и Джеда
Обновена: 22 ное 2018 15:50 | 22 ное 2018 15:45, Анисия Иванова
21

Проливни дъждове предизвикаха наводнения в пустинята на Саудитска Арабия. Рядкото явление сериозно повреди къщи и наложи евакуацията на най-малко 4 хиляди души.

Съобщава се и за 30 жертви. Силните валежи са довели до наводнения и в Рияд, Мека и Джеда. Саудитски медии съобщават, че покривът на международното летище "Кинг Халид" в Рияд е повреден от силния дъжд.

Властите в кралството са изпратили спасителни екипи в Кувейт, за да помогнат на местните служби за спешна помощ, съобщава Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
7
 
! Отговори
Типичен турски трол преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмпaнара още ли твърди, че няма промени в климата? Наводнения в пуснинята?
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14Хапчетата?
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 9Ми ако четеше нещо друго освен днес бг и фейсбук сигурно щеше да знаеш какво и нямаше да вярваш в глупости.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6"потопа" в Библията се споменава МНОГО по-рано още при Вавилноците в Сагата за Галгамеш. Библията е просто сборник от религиозни литературни текстове, нищо повече. Голяма част от нея е просто литература, например Давив и историята за Моисеи и евреите не е истинска и не са съществували такива хора.
10
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SP"предсказания" ... оф
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наскоро даваха че червено теле се е родило някъде в арабския свят и пишеше че с него започва апокалипсиса , така пияшело в някакво предсказание , обаче сега като гледам това наводнение в пустинята започвам да му вярвам, а да не забравяме че преди много години пустинята е била райски кът и озеленена , нещо ще се случи но какво
8
7
 
15
 
! Отговори
SP преди 5 години
Предсказанията започват да се проявяват едно след друго. Има горе долу 5-6 години за да вземем мерки за отцеляването си ПО ЕДИНИЧНО!
7
2
 
20
 
! Отговори
TT преди 5 години
До Пакт на ООН В ООН огромно мнозинство имат напълно провалили се държави от рода на Западно Замбези и Бряг на орангутановата кост..Напълно разбираемо е те да пробват да прокарат удобни за тях самите пактове. Номера е ние да не се вързваме на подобни дивотии..
6
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Библията се говори за потоп. Мислим, че е време. Но първо трябва да се избият псевдоеволюиралите килимно поговци.
5
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тях тук няма да дойдат, както и в Гърция. Ще отидат в Русия в Москва е най голямата джамия, ще отида и в чечня там има петрол. Ще отидат и в Сибир. Има голяма свободна площ.
4
6
 
38
 
! Отговори
Пакт на ООН преди 5 години
Значи съседът от долния етаж в момента върти някакви далаверки, набълбукал се е яко с парички и е купил два съседни апартамента като ги е съединил в един, и прави деца без спирка. Вири ми нос и не му пука, че аз се простирам според чергата си. Утре като се скофтят нещата и остане без доходи, и жилище, имал бил право с цялата си челяд да се нанесе у нас, а аз да съм се разкарал, понеже имал бил страдания в момента и аз съм му длъжен. Някакъв глобален комунизъм е това.
3
3
 
56
 
! Отговори
Пакт на ООН преди 5 години
Ако приемем пакта на ООН за миграцията, тези ще имат право да се преселят на земите ни и да ни претопят, защото според този пакт климатичните промени им причинявали страдание. Докато помпят петрол и трупат мангизи, всичко е ОК, животът е песен и се множат в геометрична прогресия, не им пука за нас и нищо не споделят с нас, но скофтят ли се нещата - имат право да дойдат на метеното, а ние да се изпарим.
2
0
 
33
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Света се побърка... Наводнение в пустинята WTF
1
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аллахът им нещо се е разсърдил.