Рускиня омая краля на Малайзия, ожениха се!

Сватбата се е състояла в Барвиха край Москва
27 ное 2018 17:30, Елка Василева
107
Рускиня омая краля на Малайзия, ожениха се!
Снимка: Facebook

Кралят на Малайзия си взе рускиня за жена. Победителката в конкурса "Мис Москва-2015" - 25-годишната рускиня Оксана Воеводина сключи брак с краля на Малайзия Туанку Мухамад V Келантан.

Сватбата се е състояла на 22 ноември в елитното селище Барвиха край Москва.

Тържеството е минало без алкохол, а храната е била халална.

По данни на малайзийското издание Rakyatku News Оксана е приела исляма, както и мюсюлманско име – Рихана. На една от снимките, публикувани в мрежата, Оксана-Рихана е облечена с хиджаб.

Съобщава се също така, че след сватбата рускинята няма да може да носи короната на кралица на Малайзия. Тази титла може да бъде дадена само на коренна малайзийка.

Монархията в Малайзия има представителни функции. Държавата се управлява фактически от правителството и премиера. Кралят се избира за пет години, като настоящият ще управлява до 2022 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
о 25 преди 5 години
Дълбоко комплексирани хора, не могат да прочетат един текст и да схванат съдържанието, а веднага рипат да питат дали аз? мога да й стигна до чатала и дали гледам АМЕРИКАНСКИ? филми. Ей, ***, по света има още много други нации. Не сте само вие двечките.
88
0
 
0
 
! Отговори
5 преди 5 години
До Starija hushБраво, на някои руснаци в този район им растат трети комплект зъби след 75 годишна възраст.
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ще имаДядо белобради търси *** да вади.Нищо не намира,В гащите се свира.Гледай му сеира! Ран Босилек
86
0
 
6
 
! Отговори
ь преди 5 години
Този ще е крал още три години, после няма да е крал.
85
1
 
3
 
! Отговори
Чичо сам преди 5 години
До наблюдател 90 Ти си не *** ли?
84
1
 
3
 
! Отговори
Чичо сам преди 5 години
До За 88 Фантазьор-Мечтател. Колку българки имат мъж крал?? Пикасо ,Иглесиас,Брадли Купер, И т. н.
83
2
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Ей, заради такива като тази исляма завладява света. Срам и позор! Чак религията си продаде за пари.
82
11
 
6
 
! Отговори
Хан Гангнамстайл преди 5 години
до 84 "Рускините красиви докато млади. Но много бързо се сбабичосват." Това е вярно.Българките не красиви изобщо.Затова много евтини са.
81
5
 
3
 
! Отговори
Наивен руснак ОЛЕГ преди 5 години
До Хан Крум ти си полу-*** полу-турок,най-прочут к е нефочистач на европа.въобразяваш че ти си бял човек? Наивен българин. Искам да попитам какво имат българите за износ освен евтини бл ядки и евтини мъже-слугинаж в острова и истинска европа ???!!!Варяжско име ОЛГ=Руско име на мъже ОЛЕГ=на жени ОЛЬГА
80
5
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Ще поувехне след година две след като половината кралски дворец и се изреди и ще се върне в тайгата
79
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рускините са красиви докато са млади. Но много бързо се сбабичосват.Което в случая не е проблем. След няколко години ще я разкара, както е разкарал предната.
78
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 81Удобно е пропусната информацията че булката е приела исляма!"-----Ти с комсомолски плам се хвърляш да дрищиш, без да си прочел текста. А там пише:"...Оксана е приела исляма, както и мюсюлманско име Рихана".Не бой се, хонорарът ти е сигурен, ще има за пица.Пред "че" се слага запетайка.
77
6
 
9
 
! Отговори
(*_*) преди 5 години
Рускините не обичат руските мъже защото не могат да правят любов. Само война.
76
9
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 71 преди 5 години
До о 25Защо се сети за Шарапова? Тя е мацка, та дрънка! И е много интелигентна.Жена от висока класа, не като мъжете Уилямс! Ти не можеш да стигнеш до чатала й! Приказки са това, че рускините са неморални и търсят само облагите. Нашите ги превъзхождат в това отношение. Не гледаш ли американски филми. Егати морала, сами си показват какви са техните! Или не съм прав за това?
75
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Удобно е пропусната информацията че булката е приела исляма!Рускините на всичко са готови за да се махнат от Рая на Путин
74
2
 
5
 
! Отговори
До 77 преди 5 години
Твоя познат е имал късмет та поне детето си е взел, иначе имат навика да изполват децата си за изнудване, гледат на тях като на касичка
73
6
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Поредната руска б.ляд - на времето в Коми се женели и за *** шведи само и само да се махнат от съветския рай.Както се казвало някога - отишъл за Волга /антична руска бракма / пък се върнал със Олга /име от скандинавски произход, което наивните *** считат за исконно руско/ Какво да се прави - рашките имат за износ само два вида стоки газ и рускини. Ама браво на мацката - ако не я пребива мюслито както повелява корана, значи е умна. да му хапне палите и дим да я няма.
72
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рускините нестават за семеен живот. Красиви са еbливи са но за семейство нестават. Един приятел се ожени за рускиня и изкараха 2 години. След като им се роди детето нещата загрубяха. Не и хареса да бъде домакиня да пере да готви да гледа дете и канец филма. Разведоха се той си взе детето а тя си замина за Русия. Та не правете тази грешка с Руските красавици.
71
8
 
19
 
! Отговори
чукча преди 5 години
100 000 рускини се ожениха в Турция и избягаха от путинския рай.А рускините са си световно известни ***.И българските дървосекачи от Коми домъкнаха хиляди женщини. .Всички руски девочки мечтаят да си намерят мъж в чужбина,защото на студ,глад ,мизерия и с пияни мъже няма живот.
70
2
 
20
 
! Отговори
айде-е! преди 5 години
И Малайзия падна под руско иго!