Биткойнът отново силно поевтиня – $3920!

Понижи се със 7% само през днешния ден
30 ное 2018 19:08,
18
Биткойнът отново силно поевтиня – $3920!
pixabay

Курсът на криптовалутата биткойн се понижи със 7 процента днес, насочвайки се отново към отчетения неотдавна едногодишен минимум като част от по-широката тенденция за поевтиняване на виртуалните валути, предаде Ройтерс.

Биткойнът поевтиня до 3920,35 долара в късната сутрешна търговия, приближавайки минимума от 3474,73 долара, отчетен в неделя, който бе най-ниската стойност от септември 2017 година.

Другите криптовалути също отбелязаха понижаване на курсовете.

Виртуалните пари губят позиции през последните седмици и анализатори посочват като причина за тенденцията засиленото внимание на американските регулаторни власти и отложеното за януари 2019 г. пускане на фючърси на биткойни от Бакт (Bakkt), платформата за криптовалути на Междуконтиненталната борса (Intercontinental Exchange - ICE).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спечелих от койните, в момента си копам за кеф. И 1$ да стане, пак ще копам. Почнах с инвестиция от 3000$ в хардуер, което тогава си беше много. И след година имах 80 000$! И тях ги инвестирах, щом са ми дошли от въздуха. После спрях да броя. Сега съм си оставил скромни копачки, блъскат по 500-600$ на седмица, *** не ми дреме, важното е да си бил някога в играта.Игра скоро пак ще има, но не за всички естествено ;) То ако всички станат милионери - къде ще е смисъла?!?
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано, щеше ми се да платя една висока сметка за ток, да изкопая някой биткойн и с него да си купя нещо.В крайна сметка да видя, че е платежно средство.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10Чак 2 лева доларът не е станал, но бая поскъпна тази година.
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
така и не разбрах какво представлява тая валута,имах желание да инвестирам в нея в началото,но така и не разбрах какво ще притежавам и как ще го купя и се отказах,измислена стойност ми се струва
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който изкарва по 200 евра на ден от биткойн е защото някой друг ги губи. Няма печалба има кражбА с ясното знание на жертвата, щото само *** не е наясно. Просто жертвата е лакома и тя. но е глупава. Нарочно го клатят да се пораздрусат стоп loss позициите не инвеститорите които са купили на по-висока цена...
10
0
 
1
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Схема ....то кат да помагаш на МВР ту кат мяташ хилядарки през балкона,щот Ванга ти го говори на сън....
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А когато беше $20000 мин.година един казваше,че щял да чукне $100000 тази година...Точно както един друг (виден Економист) казваше,че долара щял да стана 2лв тази година и да си обръщаме парите в $. Смешници!
8
5
 
7
 
! Отговори
милионерче преди 5 години
биткойн тва е пълен въздух както да не забравяме и останалите 20-30 вида крипто валутина които хората обръщат внимание,Просто средство което някой е измислил за париПИРАМИДА
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако това е спад. преди 2 седмици на хедж фондовете един инвеститорска къща загуби 270 мил на инвеститорите си.а вие се оплаквате че биткойна е паднал.... хахаххабиткойна и да стане 1000$ купуваш продаваш, дневно си вадя по 200 евро.вервайте си и стойте далеч от крипто пазара.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каква нула, това е пазара. каква система ? никой не чака нищо от систематаако следите крипто пазара сривовете си имат прични от части.а и време пазара да се изчисти малко.печалбата е винаги там, стига да се автоматизира малко и да се следи пазара.балъци вервайте си че биткойна няма да създаде хиляди милионери и милярдери.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Taя измама биткойн у наше село я няма - нито можеш да го видиш, нито да го пипнеш. Пирамиди, фараони, и балъци, за милиони!
4
0
 
6
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Като всяка пирамида и тази достигна основата си и който е отгоре може да благодари на тези отдолу и да каже чао...Как ще е ефикасна парична единица когато на бай Иван който гледа прасета не е чувал за това и си иска парите кеш защото бай Петър тракториста да преоре царевицата и той иска кеш и т.н.89517
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На практика е лека корекция надолу,след като няколко дни беше $3500-3700 и се качи на $4100
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тези монети тези благородни метали все повече ще бъдат полезни на човечеството Когато той започне да се телепортира когато започне да пътува по-бързо от светлината Случайно ако е през деня гол ако е станало евтино Това означава че просто се е появило зорлем на пазара
1
3
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
А щеше да раэклати монетарната система, уж