Уайлдър vs. Фюри: Кой ще обере лъвския пай?

Големият боксов мач за титлата на WBC наближава
30 ное 2018 15:15, Веселин Коларов
23
Уайлдър vs. Фюри: Кой ще обере лъвския пай?
Снимка: Reuters

Големият мач за титлата в Световния боксов съвет (WBC) между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри наближава. Двамата вчера едва не се сбиха на последната пресконференция, а днес е ред за кантара. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria

Сблъсъкът в Лос Анджелис ще се състои в ранните часове на неделя, като за боксьорите са предвидени големи хонорари. "Първоначалното беше обявено, че двамата ще вземат еднакви суми. Но по неофициална информация наградният фонд за Уайлдър е 14 млн. долара без полагащата му се част от пей пър вю продажбите", обясни гостът. 

Той каза още, че Фюри сам е обявил колко ще прибере от мача. "10 млн. долара. Той разкри сумата, защото обеща да я дари на бедните и да построи домове за бездомните. Шапки долу пред Циганския барон, ако наистина го направи", заяви Коларов.
 
Той добави още, че двамата боксьори не познават вкуса на загубата и победителят най-вероятно ще се изправи срещу Антъни Джошуа в обединяващ мач за титлите в тежка категория. "Последният абсолютен шампион в бокса е Ленъкс Люис през 2002 г."   
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
До Рок енд рол преди 5 години
Повтарям още веднъж в този форум - на мача с Кличко Фюри беше хванат със забранени препарати, да го кажем и всичко бе потулено. Не очаквах този толкова голям мъж да бъде така подвижен. Кличко се усети последния рунд, че губи мача и го подпука, но беше късно.
19
0
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Феликс Савон, можеше да бие и двамата по ред, и да пита за трети."... Не е чак толкова сигурно. Феликс Савон беше страхотен боксьор, но, ако се не лъжа, играеше в полутежка категория. Преминаването от полутежка в тежка не е толкова лесна работа. Както и полутежък да се бие с тежък боксьор.
18
3
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Фюри няма техниката да нокаутира Уайлдър, но има ръстът и подвижността за да го бие по точки. В същото време Уайлдър нацели ли го както си трябва и дърварят пада в нокаут след засипващи удари. Както стана с Ортиз, където кубинеца даже го водеше по точки до 10-я рунд, но Уайлдър го издебна и го уби. Непредвидим мач за мен специално, но все пак ми се гледа Уайлдър -Джошуа, а не скуката Фюри с Джошуа.
17
2
 
9
 
! Отговори
До 13: преди 5 години
Обикновено когато се боксират типичен боксьор срещу удряч, обикновено боксьора побеждава, виж Уорд или Мейуедър с колко боксьори с чудовищна сила се изправиха без да загубят мач.Но в тежката един удар е достатъчен, при силата на Уайлдър тоя мач си е 50-50 за мен.Всеки с мнението си.
16
1
 
4
 
! Отговори
До 13: преди 5 години
Ами според мен Фюри има по-добра техника, много по-добра игра с крака, може да смени гарда по-всяко време както направи при втория мач с Чисора, доста труден е за удряне.Уайлдър като цяло има 2 удара - дяснята балтия и десен ъперкът. Левия прав на Уайлдър не е нищо особено, а и той досега не се е бил с никой който да има по-дълги ръце от неговите. Но както казах по-долу, той притежава нечовешка сила, така че тези 2 удара може да са му достатъчни.
15
4
 
4
 
! Отговори
До 15: преди 5 години
Напълно съм съгласен с теб. Гледах мача на Уайлдър с поляка Шпилка и по едно време даже бях останал с впечатление, че Шпилка печели мача. Докато ... изненадващо го изнесоха с носилка. Предполагам, че нещо подобно ще стане тук, обаче Фюри е с класи по-добър от Шпилка. Според мен мачът е в проценти 80-20 за Уайлдър.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завързан мач ще е. Фюри е отличен боксьор с много техника и подвижност може да разиграва Уайлдър 12 рунда и да го бие по точки. Но гледайки мачовете на Уайлдър, всеки път се притеснявам да не убие някой на ринга. На Уайлдър ще му е достатъчно само веднъж да уцели Фюри и оттам следва познатата касапница. Коефицентите казват всичко.
13
8
 
4
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
И аз мислейки си че разбирам,посочвам Уайлдър за фаворит и то очаквам невероятен нокаут.Обаче Фюри все пак е кофти и може да врътне пак някой номер.Твърде жалко ще е той да спечели.Неговият бокс е безинтересен.Извинявям се на феновете му,но Уайлдър е много по-добрият.А ,и искам да гледам Уайлдър vs Джошуа.
12
3
 
3
 
! Отговори
До 11: преди 5 години
Как достигна до извода, че Фюри "безспорно" бил по-добър?Още на мача с Кличко го хванаха, че е ползвал забранени химии за отслабване. Това с наркотиците беше шашма за да скрие химиите. Кой от двамата противници има повече мачове в последните години и по-добри съперници?
11
4
 
7
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Кои са тия и на какви се правят.Никой не е истински шампион ако не е победил Кобрата.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фюри безспорно е много по-добрия боксьор, но Уайлдър притежава нечовешка сила и се нуждае само от един точен удар. Безспорно най-интересния мач тази година в света на бокса, лошото е че нито една БГ телевизия няма да го предава.
9
2
 
10
 
! Отговори
Korbata преди 5 години
Най-хубавото е, че няма аз да ям боя.
8
7
 
12
 
! Отговори
До долните преди 5 години
Уайлдър е циркаджия 100%, има си лигавата жилка на чернокожите от гетото, но е отличен боксьор - гледайте последните му 10 нокаута в тубата да придобиете малко представа за него. Не е завършен боксьор като техника, но в момента е най-добрият.
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Огледайте добре снимката и кажете кой според вас е *** барон.До 4-ти, това че могат да набият мен или някой от пишещите не ги прави по-малки циркаджии. Той и Дуейн Джонсън - Скалата ще ме набие, но на ринга си е циркаджия. И под циркаджилък хората нямат предвид дали могат да се бият или не, а цялостното им поведение, както и уговорените мачове.
6
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който и да победи няма да има никаъв проблем с Антоанета Джошкова. Тя пак ще се скрие от обединителен мач.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Go Wilder!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До коментиралите. Kaто не са нищо повече циркаджии що не излезете срещу тях да ви е........?
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фюри размажи този кoч!
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно ей такива циркаджии превръщат спорт като бокса в театър като кеча! Ясно е, че американските тиквеници това искат, но това не е спорт! Боксьор беше Кличко, АНтъни Джошуа също, Ленъкс Люис пред това... Уайлдър и онзи Флойд са панаирджии за пари!
1
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комици! Тея са много повече театрали, отколкото актьори! Антъни ще ги бие здраво и двамата!