Бяла Черква под ключ! Градчето в страх от 18-годишния изверг

Освен, че изнасили и уби баба, посягал и на други, бил наркоман
Обновена: 11 дек 2018 12:52 | 11 дек 2018 12:30, Камелия Цветанова
112
Бяла Черква под ключ!  Градчето в страх от 18-годишния изверг
Снимка: Булфото, архив

18-годишният, който изнасили и удуши 70-годишната баба Петранка в град Бяла черква, е посягал и на други самотни жени, като една от тях се е оплакала в полицията.

Още по темата

Въпреки това той само е бил разпитан от униформените и е оставен на свобода. Чак след като на 6 декември уби възрастната жена, извергът се оказа в ареста.

Извършителят е безработен, а и наркоман. Още на 26 ноември той нахлул в къщата на друга самотна баба.

"Вечерта в един часа опита да ме нападне", сподели тя пред bTV.

Жената успяла да се обади на 112 за помощ, не успяла да го разпознае, защото бил с шапка и маскиран, но при борбата с него пръстенът му паднал.

Известен е на МВР, срещу него има оплаквания, но няма криминални прояви, обясниха от полицията.

След като е получил сигнала, че е притеснявал възрастна жена, той е извикан в полицията и продупреден.

Друга жена пък се оплакала, че била ухапана по бузата, докато се опитвал да я насили. Освен това й откраднал телевизора.

"Не можем да спим спокойно, много ни е страх", казаха съседки на убитата жена.

По цял ден хората стоели със заключени врати. Една от тях дори се пренесла да спи у комшиите.

В Бяла черква има 1007 души. Около 120 души от тях са самотно живеещите, децата им работят и живеят в чужбина.

"Има засилено полицейско присъствие, автопатрул обикаля постоянно района", каза зам. шефът на ОДМВР във Велико Търново Христо Христов.

Младежът е с повдигнато обвинение, задържан е с мярка до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
избирател на бсп е, не го закачайте, че ще дойде ***!
44
0
 
27
 
! Отговори
Цезар преди 5 години
Що не го кастрират на центара на селота
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли рейнджър?
42
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ами ако беше майка на полицай или съдия,или депутат дали щяха да го пуснат?До кога ще пускате престъпниците,другари полицаи?Сега министъра,ако има достойнство,трябва да си подаде оставката.Г-н министър,според вас възрастните нямат ли право да живеят?Ако вашите подчинени си бяха свършили работата,тази жена сега щеше да бъде жива.Позор за вас!!!
41
0
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
От 1000 човека население - Да няма ЕДИН ? който да го зарови по мирно по тихо - този *** - Браво бре !! В нормалните селца и градчета - така правят нормалните хора - Като няма Съдебна система - хората взимат нещата в ръце и готово !!
40
0
 
13
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Има ли Мл.ПИ в това село и какви мерки е взел след сигналите.Не трябва ли МВР да плати обезщетение за извършеното престъпление тъй като е съпричастно-бездействие.А търмистъра на МВР.
39
1
 
18
 
! Отговори
криминолог преди 5 години
Освен това "битово престъпление" е:- Влизането в дома с кални обувки след почистване- Чистенето с прахосмукачка пред телевизора по време на излъчване на важен мач.- Уринирането като лейка върху тоалетната чиния.- Непускането на водата след ползване на тоалетна- Гостуването на тъща/свекърва за повече от час- И още много подобни.Но никое деяние описано в особенната част на НК, не може да бъде определено по този карикатурен начин !Запомнете! няма такова животно - битова престъпност.
38
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз ще да е от неприкосновения електорат на ГЕРБ и Баце....
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ушевите толупи са заети да ви зяпат кореспонденцията във Фейсбук, Вайбър и Месиндър, меверейските шилета не ги търси да ловят престъпници, те толкова освинчени, че са си просто едни високо-платени торби с ***, чакат само превилегии, 20 заплати и пенсия на 30 години.
36
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И после МВР реве за заплати. Ами тия заплати ще си ги изработите. Как пък няма някой да му вкара една лопата отзад и да се научи да копа с г***з. "В Бяла черква има 1007 души". И от тия никой не се намери да му вкара шамарите? 1007 човека и не се намери ЕДИН да му метне примката и да го върже на москвича на теглича да се повози?
35
0
 
31
 
! Отговори
криминолог преди 5 години
Според официалната правителствена пропаганда, такива брутални тежки умишлени престъпления се определят лежерно като "битова престъпност". В криминологията и материалното наказателно право няма такова животно !На шега като "битово престъпление" може да се определи деянието на невръстния син, който изяжда мезето на баща си или на момиченцето, което обилно е обляло куклите с парфюма на майка си.
34
7
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До Бен ГанБоят не решава нищо, защото има хиляди такиава малдежи като него, наркоманизирани , асоциални и необразовани!!!Нещата са много жестоки , а за гладкия български селски мозък те са някакви незначителни проблеми, които ги има във всяка страна и се съобщават всеки ден по медиите!!!Това е Нов Световн Ред!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!
33
0
 
19
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Проблема е много лесно решим, някой ще го издебне, после с едно ножче ще му резне оная работа и всичко приключва. Не е нужно да има аларма ....
32
3
 
16
 
! Отговори
До бай Иван преди 5 години
Байчо, демокрацията е нещо много лошо за простите народи! Тъй, че не е ти виновна демокрацията, а опростаченото и примитивно бг население. Ш, кажеш демокрацията е виновна, че униформите се носят от шкембе профани, че в съд и прокуратура са се настанили неприкрити престъпници, а на власт ***, който по-умни и кадърни не може да изтърпи, си сложи хем мошеници, хем простаци като него.
31
0
 
23
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
От 1000 души няма ли 2ма 3ма, да го пребият и да му счупат крайник(ци) ?От полицията няма да възразят.
30
6
 
16
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Наркотиците завладяха България, благодарение на силовите групировки ВИС и СИК, питайте Бати Бойко, той ги разбира тези неща!До като при Тодор Живков наркотиците, които или минаваха през страната или се правеха синтетични, бяха само за външна употреба, сега пред всяко училище може да си вземеш наркотик!Това е Новият Световен Ред, наркотици,чалга,простотия,агресия,аморалност,невежество,алчност,зависимост!Това всичкото завладее ли едно общетво пиши го мъртво!Агент Лейди Каралайна Дохърти!ЦРУ!
29
0
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
След дъжд, качулка
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво се оплаквате ,преди няколко месеца оплюхте полицай ,че се държал грубо с един ром в Б. Черква..Сега ревете,не знаете какво искате.
27
5
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Какво очаквате от младеж, който взима наркотици??Да бъде съвестен гражданин, добър работник, най-нормален човек или звяр и престъпник с проблеми, които се стоварват задължително или върху неговото семейство,роднини и приятели, или в работата върху колегите, или върху най безобидни хора, които стават жертва от действието на наркотиците???Новият Световен Ред направи нарко зависими много млади българи!На тях не им трябват образовани и задрави хора!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!
26
8
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Класическа демократична история ,но все пак имаме стабилност и евроатлантизъм ;) !!!!