Жан Тод: С Шумахер сега сме още по-близки!

Двамата дори гледат заедно стартове от "Формула 1"
20 дек 2018 10:00, Нели Христова
10
Жан Тод: С Шумахер сега сме още по-близки!
Снимка: Reuters

Един от най-близките приятели на Шумахер – Жан Тод даде оптиистичен коментар около състоянието на седемкратния световен шампион във "Формула 1".

Още по темата

"Михаел бяхме близки и преди. – разказва Тод пред "Шпорт Билд". - Сега обаче връзката ни е по-силна. Не мога да говоря за него, но знам за всичко, което му се случва".

72-годишният французин беше шеф на Шумахер във "Ферари", а от 2009 г. е президент на ФИА.

Той припомня, че спортистът е бил един от най-големите инвеститори в клиниката му за мозъчни и гръбначни увреждания.

"Все още имам много контакти с Михаел, виждам го редовно. Например гледах у дома му в Швейцария старта за Гран при на Бразилия, след който критикувах RTL за многото реклами около състезанието", споделя още Тод.

Той допълва, че между него и цялото семейство на Шумахер има приятелство и доверие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е новина . Никой не се интересува от хората на снимката .
8
4
 
13
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
*** казва че Жан Тод който направи Пежо рали шампион спечели Дакар с тях като шеф после ръководи цялата спортна програма на Ферари във Формула 1 и ги направи шампиони нещо което те не бяха виждали от едно 30-40 години после беше шеф на Ферари а сега шеф на ФИА.*** жалък си брат ми!Жан Тод го знае всеки а тебе никой не те знае.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПроблемът е, че рекламните блокове по RTL са около 20 мин.
6
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след който критикувах RTL за многото реклами около състезанието", споделя още Тод.Жан Тод, чупи ***! Една телевизия основните и приходи са от реклама и колкото повече реклами има, толкова по- високи ще са приходите, а от там се предполага че ще се увеличи качеството на самата телевизия, като предавания и излъчване.
5
1
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВЪВ ФИЛМА: СТАЯТА НА МАРВИН 1996 БЕШЕ СЪЩОТО!И ТАМ ДЯДОТО НА ДИКАПРИО РАЗЛИЧАВАШЕ СВЕТЛИНКИТЕ ПО СТЕНАТА И ТОВА СЕ ВОДЕШЕ ЗА ЖИВ!!!ДОКТОРА КАЗА, ЧЕ МОЗЪКА МУ Е СТАНАЛ НА СУПА СЛЕД УДАРА И НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ ТАКА С НЕГО КАКТО ГО ВЪРШИ СЕГА ЖАН ТОД!
4
11
 
2
 
! Отговори
Аертон Сена преди 5 години
... Защо го мъчат човека ?!?! ... :( :( :( ... Чакам го за да караме по ВЕЧНИТЕ ПИСТИ ... Нямам достоен конкурент тук !!! ....... :(
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ко да напрайм ся?
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В статията пиши, че Тод е гледал в дома на Шумахер състезание от Формула 1, а не, че двамата заедно са гледали състезанието. А жълтия *** Дейли Мейл пак писа глупости как Шумахер видите ли бил проходил. А семейството на Шумахер се надяват вече само на медицинско чудо.
1
2
 
35
 
! Отговори
Пеньо преди 5 години
Рядко (почти никога) не влизам в тоя сайт. Но вляза ли - съжалявам. Ето и тук - поредната неграмотно написана статия пълна с какви ли не грешки. Хора, пускайте си по един текстов редактор поне, срамота е!