Директорът на Гранична полиция е катастрофирал

В колата му са пътували жена и две деца
Обновена: 23 дек 2018 21:34 | 23 дек 2018 21:14,
36
Директорът на Гранична полиция е катастрофирал
Снимка: BulFoto

Директорът на Гранична полиция гл. комисар Светлан Кичиков е катастрофирал днес, съобщава БТА.

Служебният автомобил, с който е пътувал е сериозно потрошен. Катастрофата е станала между колата на Кичиков и ТИР. Инцидентът е станал в района на Пазарджик, на автомагистрала "Тракия" в посока София.

Катастрофата е станала около 14.30 часа. В автомобила е имало още една жена и две деца, които не са пострадали. Води се разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност е спазвал всички правила за движение, но е много интересно какви въпроси от национална важност е решавал с две деца в служебната кола
6
7
 
8
 
! Отговори
През нощта преди 5 години
През нощта е мн тежко за шофиране особено по магистралата. Само да не се е опитвал да изпревари някой бус. Като гледам кви тирове шъшкат с мн яка скорост в насрещното и като тира ти мине до теб шъшкайки през лявата ти страна направо настръхвам. Вушшш. Ужас. Представлявам си какво ще стане ако го удариш с такава скорост челно. Имат един такъв сън. Получих сърцебиене. Това беше кошмар.
5
20
 
24
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
Светлан Кичиков е един от малкото свестни в униформа, които с труд направиха кариера. Помня го още като капитан на граничен кораб във Варна. Дано не са пострадали. Светли празници на всички!
4
4
 
50
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Не ща да съм злобен и заядлив, на чужд гръб, но, колкото по-високо ниво в йерархията има, толкова повече губи връзка с действителността.А ако случайно е в цивилен автомобил, и направи нарушение, служебната карта върши чудеса, в случаите, в които за нас,простосмъртните, са предвидени минимум 200 лева глоба, или сваляне номера на колата.За щастие, служебната карта не анулира физичните закони, за инерцията, центробежната сила и триенето.
3
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демек е возил в служебния автомобил в празничен ден жена си и децата си. А иначе хубавото е че няма пострадали.
2
5
 
33
 
! Отговори
баа го преди 5 години
И като е катастрофирал Директора, зелена бира ли да му отворим!?
1
4
 
68
 
! Отговори
Лупи преди 5 години
А, какъв го дири тоя в служебен автомобил в почивен ден!? Децата да не са служители на Гранична полиция също? ... А, чисто човешки, дано са здрави!